Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana do granic możliwości

Czemu mam takie obsesyjne myśli? pomóżcie.

Polecane posty

Witam. Przez całe życie byłam sama. Miałam epizody z różnymi mężczyznami, ale nigdy żaden mnie nie kochał, ani ja jego. W międzyczasie miałam wiele problemów ze sobą, depresja, narkomania: wszystkie pokonałam i obecnie prowadzę całkiem normalne, pożądne życie. Parę miesięcy temu poznałam cudownego chłopaka. Jest dla mnie idealny, wspaniały, kocham go do granic możliwości. Dręczy mnie jednak codziennie, że on mnie kiedyś zostawi i nie będę potrafiła się po tym pozbierać. Mam wrażenie, że gdyby coś się stało, że nie bylibyśmy razem znowu wpadłabym w uzależnienia, chociaż już daleka byłam od takich myśli. Obsesyjnie też myślę o jego poprzednich dziewczynach. On jest moim pierwszym facetem. Co myślicie o moich problemach? powinnam szukać pomocy? czy jest ktoś w stanie mnie uspokoić. On mi mówi, że mnie kocha, jestem cudowna, uwielbia mnie i nigdy nie miał tak wspaniałej kobiety. a wie o mnie wszystko. Czy powinnam się bać? Powiedzcie co myślicie, proszę.

masz doswiadczenie farmakologiczne to moze Mr Relanium bedzie pomocny?

relanium jest uzależniające... nie chce znowu wpadać w lekomanię ani narkomanię....

Gość Wania z drągiem za pociągiem
na chuj się dusisz jak nie musisz po co zadręczasz się czymś co może nigdy się nie wydarzy no chyba z lekka Cię to męczy przestań i tak nie masz wpływu na to co będzie więc ciesz się tym co jest

wiem, i własnie dlatego to mnie przeraza;/ logicznie sobie tłumaczę, że nie muszę...ale to jest silniejsze ode mnie;/

sprobuj wizualizacji, powinnas miec obcyk w "innych wymiarach"

Gość madzia 20
jestem z chlopakiem rok a mnie dalej dręczą pytania o jego byle... :|

madzia to najlepiej zwolaj z bylymi konferencje na temat "siusiak mojego misiaczka"

Gość auau..
może to niskie poczucie wartości,mój facet tez ma problemy psychiczne i ciągle mi powtarza że boi się że go zostawie a on sobie nie da rady bo nie umie bezemnie zyc, nie mysl w ten sposób, ciesz się tym że to ciebie własnie wybrał,nie szukaj dziur

Gość Wania z drągiem za pociągiem
no to nie przestawaj sobie tłumaczyć logicznie za każdym razem jak będziesz miała obawy z czasem pomoże na postępującą paranoję bo tym to się skończy jak zapomnisz o logice