Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konstelacja gwiazd

Pytanie do mężczyzn - byłbyś w stanie spotykać się z GRUBĄ dziewczyną ?

Polecane posty

Gość konstelacja gwiazd

Moim zdaniem ktoś, kto spotyka się / jest w związku z grubą dziewczyną nie szanuje siebie bo jak można spotykać się z kimś takim ? Ja rozumiem, miłość jest ślepa, ale nie na tyle by prowadzać się z GRUBĄ dziewczyną :o

Gość Karo*
Ostatnio widziałam parę - Ona niska,mocno gruba i w okularach taka szara,skromnie ubrana myszka,On szczupły wyższy od niej, i przystojny jak stwierdziłyśmy z koleżankami. :-) Jedna z koleżanek uśmiechnęła się i powiedziała " On to musi ją naprawdę kochać" :-) Wiecie co, miło było popatrzeć na taką parę.

Gość Anicorum
niektóre kobiety naprawde uwiera gdy facet spotyka się z kims kto odbiega od kanonów piekna. Tak by nawet odbić wypadało...nieprawdaż droga konstelacjo? W rzeczywistosci trudno zgadnąć co w facecie siedzi i czego on naprawdę pragnie.

Gość sędziwa pod każdym względem
i znowu ciężko komuś pojąć ze mężczyźni jak i kobiety są różni i mają różne gusta... jeden lubi szczupłe, inny zaś wieszaki, a inni pulchne czy wręcz grube tak samo jak kobiety - jedna lubi faceta umięśnionego który zamiast brzucha ma kaloryfer a druga woli krągly brzuszek u faceta czy wręcz nawet mięsień piwny :D

Gość :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
Ja lajtowo bym się spotkał z grubą tak do 100 kg, nie więcej. Bo dla mnie one są bardziej seksowne od tych "modnych", czyli chudych, kościstych kobiet. Uważasz, że siebie nie szanuje? Sr.am na to.

Gość puchata o pięknych oczach
a może On zobaczył w niej piękne serce, poczucie humoru, wartości oraz dystans do samej siebie :) może on poprostu dobrze i swobodnie się z nią czuje może ona daje mu to czego on do szczęścia potrzebuje (zaufanie, swobodę, szacunek i przyjacielskie wsparcie) a może ona jest puchata bo za późno wykryto problemy z tarczycą?? waga to coś co jest i może zniknąć oraz coś czego nie ma i może być ;) najgorzej jak ktoś szuka wyłącznie smukłych kobiet a po ciąży ona przytyje... skoro smukłość jest dla kogoś jedynym kryterium bycia z kimś to jego wybór ;)

Gość dextter jackson
a ty jaka jestes? :classic_cool: zdejmuj kiecke ocenimy :classic_cool:

Gość puchata o pięknych oczach
no a poza tym to cieszę się że są mężczyźni którzy poza smukłą figurą doceniają też inne walory kobiety - jak poznałam mojego mężczyznę ważyłam 80 po pół roku miałam już 97 nie mogłam zatrzymać ani zrzucić wagi - teraz mam po 2 latach ważę 71 - nie leczona tarczyca zwolniła metabolizm i tyle ... mam czuć się przez to gorsza? jestem szczęśliwa że zaakceptował mnie taką jaka jestem dla wyjaśnienia wszystkim panom lubiącym smukłe powiem tak przed chorobą miałam stałą wagę 57 kg zaczęłam tyć co miesiąc po ponad kg.. co daje około 14 kg na rok ;) dużo co nie? - wiesz konstelacjo jak się czułam??? - pewnie nie jestem tu wyjątkiem. u lekarza byłam no ale cóż ... nasza polska służba zdrowia oszczędza na badaniach a chorobę znalazłam kiedy doszły inne objawy. POZDRAWIAM WSZYSTKICH TYCH, KTÓRZY POTRAFIĄ KOCHAĆ I PATRZEĆ SERCEM :)

Gość amicorum
no ale konstalacja uważa że do faceta ma prawo tylko kobieta noszaca od 34 do 38. A jak już przystojniak chodzi z grubszą osoba to najlepiej mu pomóc skończyć ten związek

Gość jak tu już ktoś napisał
Puchata Z moim facetem też było tak jak z Tobą z tego co piszesz. Pozdrawiam:) No i co? Mój kochany szczupły,umięśniony i nagle zaczął tyć. Przytył sporo. I co? Dalej podoba mi się tak samo,bo? Bo go kocham,bo nadal jest sobą,bo mam w nim wsparcie,bo jest moim aniołem:) Kochane uśmiech na twarz,przyjazne nastawienie do świata to nawet amator szczupłych ciałek będzie wolał was niż chuda jędzę:) Pokocha to się spodobacie:)

Gość nie jestem w stanie
llo

Gość dajcie spokój
"sędziwa pod każdym względem i znowu ciężko komuś pojąć ze mężczyźni jak i kobiety są różni i mają różne gusta... jeden lubi szczupłe, inny zaś wieszaki, a inni pulchne czy wręcz grube" Wam z kolei ciężko jest pojąć że kobieta to coś więcej niż jakiś tam kanon urody, coś więcej niż szufladka z napisem "gruba", czy "chuda", "ładna", "brzydka". To jak wy opisujecie kobiety to są powierzchowne szufladki. Tak się ocenia maciory hodowane do zapłodnienia albo klacze na pokazie koni. To co pomijacie w ogóle w swoim rozumowaniu to fakt, że większość facetów reprezentujących jeszcze jakieś wartości (a za takich uważam większość żonatych trwających przy jednej żonie przez całe swe życie) widzą w takiej kobiecie przede wszystkim człowieka, może nawet wcale nie idealnego wyglądu, ale jednak człowieka, kobietę z którą wiele było im dane wspólnie przeżyć, wiele rozmów odbyć, wiele trudności przejść, wiele pięknych chwil przeżyć, wiele prób zaufania przebrnąć, zbyt wiele aby wyceniać wartość takiej kobiety w takich kategoriach w jakich wy postrzegacie będąc dla niej obcymi ludźmi, a wiadomo że obcy obcego tylko po wyglądzie określi, "wyceni" sobie w głowie jego "wartość" pod tym kątem. To że facet jest np. z grubą kobietą to też wcale nie musi oznaczać że grubość go zachwyca, choć oczywiście może tak być ale równie dobrze nie musi. Taki facet może nawet widzieć w niej tę niedoskonałość, ale jest z nią bo przede wszystkim widzi w niej człowieka, człowieka z którym udało mu się znaleźć więcej wspólnych cech niż z super laską. Oczywiście nie chcę dać do zrozumienia, że super laski są gorsze, płytkie czy głupie. Absolutnie nie. Z super laską tak samo można i być może nawet chętniej tylko kwestia taka żeby po prostu swój na swego trafił charakterem, światopoglądem, osobowością itd.

Gość pan baloon
Ja trwam przy swojej żonie całe życie, bo widzę w niej najtańszą siłę roboczą :classic_cool:

Gość hiehiehie
a ja Wam opowiem swoją historie:) mam najprzystojniejszego chłopaka w mieście i nie są to tylko przechwałki:) zawsze był uważany za meeeega przystojniaka, jego laski wyglądadły jak modelki, po prostu dzagi na maxa! nigdy by m na niego nie zwróciła uwagi, nie z moim ciałem! o takich nawet nie śmiałam marzyć!! pracowaliśmy razem, ja cicha nieśmiała, zakompleksiona, niska, gruba. On przystojniak, wysoki, dobrze zbudowany:) zaczął mnie podrywać, byłam pewna że po prostu se jaja ze mnie robi!! gdzie on do takiej pije? phi! na pewno nie... uwierzyłam dopiero jak jego najlepsi kumple mnie wyśmiewali, on mnie bronił, o mało co sie z jednym nie pobił :D i co? jesteśmy razem od 2 lat. zakochani na zabój. do tego, przy nim, od tego że czułam sie taka kochana i akceptowana, schudłam 30 kg! że jestem z twarzy ładna, teraz ja wyglądam jak dżaga! jego koledzy po poznaniu mnie swierdzili że jestem najfajniejszą dziewczyną jaką znają. i co? mój Robert nie zyskał? ma zajebistą laskę, o wpspaniałym charakterze, która do tego jest teraz pięknością ! :D no cóż dziewczyny... schudnąć zawsze można ale ja sie ciesze że Rob mnie poznał jak byłam gruba. wiem że nie poleciał na moje cycki, smukłe ciało, tyłek. :)

Gość dobrzeagada
[zgłoś do usunięcia] durne pytanie w temacie przeciez nie tak rzadko spotyka sie pary, gdzie dzewczyna jest gruba (albo chlopak) . Taki facet wlasnie szanuje siebie , swoj gust i swoje zdanie, a w dupie ma innych. Tylko mieczak trzęsie porami przed opinią tłumow. popieram w 100% prawdziwy mężczyzna ma wyjebane na innych!

Nigdy nie miałem grubej dziewczyny i raczej nie będę miał bo po prostu nie chce. Dla mnie gruba kobieta jest aseksualna. Kiedyś sam byłem gruby i wiem jak się moja wlasna dziwczyna ze mnie nabijała (narobiłą mi kompleksów z tego powodu) dlatego jestem na nie dla grubych kobiet. Tak się nabijała, że w koncu odeszła a ja się zawziałem i schudłęm 25kg zacząłem cwiczyć i w tej chwili mam takie ciało że nie jeden chłopak chciałby mieć takie. W tym 6pack na brzuchu drogie panie.:)

Gość ktoś taki
zegna prędzej czy później sam będziesz gruby masz tendencje do tycia i nic na to nie poradzisz

mylisz sie. Nauczyłem się jesc.:) Wystarczy po skonczeniu diety odstawic slodycze i po problemie. Nigdy wiecej nie bede grubasem.

Gość ktoś taki
niestety będziesz, ale możesz mysleć inaczej jeśli poprawia ci to humor

Gość ioncve
Zauważyliście, że szczupłe kobiety spotykają się z grubymi facetami zazwyczaj tylko wtedy gdy są oni bogaci? Znacznie więcej jest par, w których to ona jest gruba. Bardzo wybredne są te nasze panie, a podobno to faceci patrzą tylko na wygląd. :)

do ktos taki. Tak sobie tłumacz. Oceniasz mnie na swoim przykładzie?

Tak to prwada często widzę fajne dupy z obleśnymi grubasami. Niestety w naszym kraju dziewczynom podobają się faceci których drukują na banknotach NBP.

Gość tyraj misiu
:classic_cool:

Gość nie ta
i znowu pierdolenie o kasie tak jakby polscy faceci ją mieli :D :D :D

Gość tyraj misiu
dobre :D :D :D

Gość nncbn
ioncve Zauważyliście, że szczupłe kobiety spotykają się z grubymi facetami zazwyczaj tylko wtedy gdy są oni bogaci? Znacznie więcej jest par, w których to ona jest gruba." to fakt

Gość 2345678-09876543
nie klikajcie we wrożby tej szmaty anieli to naciągaczka, potem przysyla wezwania do zaplaty na 180 zł, uzasadniajac ze taki byl koszt pelnej wrożby to oszustka, wczesniej byla na innych forach ale ja zabanowali to OSZUSTKA i naciągaczka