Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuśka0812

POMOCY :((((

Polecane posty

Gość mamuśka0812

Hej dziewczyny . Długo wahałam się czy napisać o tym na forum , ale w końcu nie mam komu się wygadać Nie mogę powiedzieć o tym nikomu z rodziny ani znajomym bo niestety żadne z nich nie utrzymałoby tego w tajemnicy. Spóźnia mi się okres , tzn tak myślę . W tamtym miesiącu okres zaczął mi się jakoś 3 czy 4 października i też myślałam że się spóźnia. Mam bóle głowy , i czasem boli mnie w dole brzucha , nie raz boli nawet jak pocisnę lekko. Czasami to nawet podobne bóle miesiączkowe , mam też ostatnio problemy z wypróżnianiem się Jestem już matką od ponad 7 miesięcy. Więc znam objawy ciąży , choć słyszałam że nie każda ciąża przebiega tak jak poprzednia. Poza bólami i problemem wypróżniania się mam czasami zawroty głowy i osłabienia. Dużo też schudłam. A wszystko zaczęło się od tego że mojemu chłopakowi zachciało się wchodzić we mnie na chwile bez zabezpieczenia Prosze piszcie co wy na to , może macie jakieś teorie , czy może nawet miałyście podobną sytuację.

Tak szczerze to zgadzam się z tą pierwszą wypowiedzią. Chociaż ja mam podobne objawy plus krew pojawiająca się tam, gdzie nie powinna się pojawiać.. ale jakoś nie składa mi się do lekarza. Wiem na pewno, że zdrowa nie jestem, nie chcę teraz wiedzieć na co chora.

chociaz w twoim wypadku moze byc to chocby zespol jelita drazliwego, bo ma podobne objawy, zazwyczaj spowodowany jest stresem,zaganianiem itp. ale tego sie nie leczy