Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandarynki

Poszukuje nowych znajomości, przyjaźni

Polecane posty

Gość mandarynki

Witam, Poszukuje nowych znajomości wśród ludzi w wieku 24-34 lata. Chętny Ktoś?

Gość mandarynki
A czy to ważne jakiej? Ciekawych lludzi po prostu, w celu nawiązania nowych znajomości :)

Gość mandarynki
tak? a co znaczy bycie ciekawym wg Ciebie?:)

Gość The Special One
Jak chcesz to możemy pogadać ;)

Gość kasiasiasia0912
ja też,ja też szukam!!! może pogadamy???

Gość The Special One
No możemy , nie ma sprawy ;) ( bo chyba to do mnie było , jeśli nie przepraszam - mój błąd )

Gość kasiasiasia0912
żaden błąd:) zapraszam do konwersacji

Gość gusKZb;vS>KDN,kdm
mandarynki ktory raz juz tu ich szukasz?:) a sto innych portali tez nie zadowolilo twoich oczekiwan ?:)

Gość The Special One
No więc może powiedz co Cię sprowadza na kafe w ten smutny , szary dzień ;) ?

no właśnie to że jest taki szary,smutny dzień.nie wyjdę nigdzie więc siedzę na forum,w domu,niezly początek weekendu,nie powiem...:/

Gość The Special One
Jak to się mówi nie ważne jak się zaczyna ale ważne jak się kończy ;) Mi też pogoda pokrzyżowała plany no ale jakoś trzeba to przeżyć . Że tak zapytam ;) skąd jesteś ?

a dlaczego taki przedzial wiekowy sobie obralas?to ma jakies konkretne znaczenie?grunt zeby sie dobrze rozmawialo

Gość The Special One
No ja jestem z Radomia , ale czasami bywam w W-wie jak jadę do ojca do pracy więc tak mocno naciągane no ale coś nas łączy :D hehe . Jakieś plany na potem są ;) ? Czy wszystko wyjdzie w praniu ?

spontan jest najlepszy,wiemy z doświadczenie na pewno:)jakis zarys planów jest ale zobaczymy czy cos z tego wyjdzie w ogole,ostatnio cos znajomi zawodzą więc i dzisiaj nic nie wiadomo:/

Gość The Special One
No jasne że spontan to fajna rzecz ;) A jeśli chodzi o znajomych to wierzę , że tym razem nie dadzą plamy tylko wszystko będzie jak w bajce :) . Ogólnie to masz bardzo ładne imię , może niekoniecznie zawsze dobrze mi się kojarzące :D no ale pewnie kiedyś karta się odwróci

źle Ci się kojarzące,ale ładne?coś tu chyba nie pasuje:) no,ale ok.może powiedz jak brzmi twoje?i co Cie od Kaś odrzuca,któraś coś zrobiła?:)

Gość The Special One
Tzn samo imię w sobie Kasia jest jak najbardziej fajne i mi się podoba no ale już Kasie które znałem niekoniecznie były tak fajne ;) tak mniej więcej to wyglądało . Co do mojego imienia to Ernest i miło mi Cię wirtualnie poznać ;) hehe

nie należy uogólniać i mierzyc wszystkich jedną miarą,moge okazac się tą z fajniejszych Kaś:)mnie równiez miło Pana poznać,Erneście:)i to twoje imię jest fajne,a przynajmniej oryginalne,nie tak jak pospolita Kasia,Ernest naprawdę mi się podoba:)

Gość The Special One
Tzn oczywiście się z Tobą zgadzam i nie śmiał bym Cię mierzyć jedną miarą z pozostałymi ;) Jeśli chodzi o moje imię to mogę Ci zdradzić mały sekret - mi w ogóle się nie podoba ;) A wracając do Ciebie to po tych kilku wiadomościach widać że jest bardzo sympatyczną osobą i jak najbardziej zrobiłaś na mnie pozytywne wrażenie ;)

nie wyciągaj zbyt pochopnych wniosków,pierwsze wrażenie jest co prawda najważniejsze ale często może byc mylne.nie to żebym chciała kogoś do siebie zniechęcić,ale wiesz jak to jest...:)

Gość The Special One
No więc będę pamiętał żebyś nie sprowadziła mnie na złą drogę ;) hehe . A tak już na poważnie no to tylko napisałem co myślę po tych kilku wiadomościach i tyle ;) no a co do końcówki Twojej wypowiedzi jak dalej będziesz tak pisała jak teraz to będzie Ci ciężko ;) hehe no chyba że się bardzo postarasz ;)

Gość The Special One
A no coś w tym jest ;) Wiesz ja powoli będę spadał bo niedługo muszę wychodzić i trzeba się jakoś przyszykować . Miło spędziło się czas pisząc z Tobą i może jeszcze kiedyś na siebie trafimy ;) Życzę Ci żeby druga część dnia była jeszcze lepsza ;) trzymaj się

Gość mirabelka __
Mi tez sie Ernest podoba:)witam:)można dołączyć?

Gość The Special One
No ja powiem za siebie ;) że pewnie można no ale jak już napisałem w poprzednim poście niedługo wychodzę więc nie chcę żeby potem ktoś był urażony lub też żeby poczuł się olany

Gość mirabelka __
NIe jestem urażona że wychodzisz:) tylko wróć hehe