Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Berciaa

Po 30 ce po 2 ciążach odchudzanko

Polecane posty

Kto ma ten sam problem 30 kilka lat i 10 kg nadwagi 2 dzieci i wielkie marzenie byś szczupłą Zapraszam do przyłaczenia się razem łatwiej

Gość hej ja mam 33 latka
3 dzieci - w tym blizniaki, czyli z 2 ciąż, mierze 170, waze - 67, chcialabym 60 :-) najbardziej zalezy mi na plaskim brzuchu... :-O

Jak ja Ci zazdroszczę bliźniaków zawsze marzylam ale nie udalo sie mam 2 panny i o 10 kilo za dużo Witaj

Gość mmmmmmmmmmmmmmmm...
A ja to może nie aż 10 ale 5 to bym oddała. Jestem mamą dwóch synków 6 lat i 2,5 roku. mam 32 latka

Dziewczyny to od czego zaczniemy przede wszystkim nie możemy podjadać slodyczy dzieciom nie będziemy jadły pieczywa ani dokańczały slodkich napojów po maluchach

Gość mmmmmmmmmmmmmmmm...
Ale będziemy codziennie ćwiczyły.

Gość mmmmmmmmmmmmmmmm...
Berciaa Twój drugi cel 60 kg, mam nadzieję że ci się uda trzymam kciuki

36lat dwie ciaze 10kg do przodu i wcale nie podjadam słodyczy,nie dopijam napojów,ani nie jem chleba a jednak ma te 10kg w przód.A brzuch mam jak w 5 mies ciazy.Jedna pani mi powiedziała ze po 1 to wina dwóch cesarek bo mam osłabione miesnie brzucha i ze powinnam je cwiczyc.Ok tylko ze ja mam tez chory kregosłup a wszystkie cwiczenia na miesnie brzucha obciazają kregosłup i badz tu madrą. 2 ze gin wykrył u mnie cyste a ta spowodowała zmiany hormonalne i teraz bede brała tabsy anty. Ja juz nawet zaakceptowalabym te 10kg ale ten brzuch to moje przeklenstwo i jak mam go sie pozbyc?

Dzięki ja tez mam taka nadzieję :-) idzie weekend najlepiej kuchnię omijać dalekim łukiem

Gość KobietaAtrakcyjnaMądraMłoda
10kg nadwagi to znaczy ile ważysz na jaki wzrost???

Gość Bercia czemu
uciekłaś z naszego topiku?

Gość hej ja mam 33 latka
wiecie, ja znalazlam tu kiedys propozycje dietki nierygorystycznej, opartej na proteinach, ale to nie dukan. Zasady o ile dobrze pamietam: Jesc co 2,5-3 godzinki pic poltora litra wody dziennie przez pierwszy miesiac nie jesc makaronu, ziemniakow ani slodyczy, nie slodzic kawy ani herbaty nie jest bialego pieczywa, ale razowca jak najbardziej nie laczyc serow bialych ani jajek z chlebem jesc kazdypisilek zawierajacy bialko i owoce, warzywa smazyc tylko na wodzie, poza tym piec miesa, ryby itd... najlepiej piec mieso i kroic na chleb, nie kupowac tlustych wedlin, najlepiej w ogole nie kupowac, bo konserwanty unikac soli

mam 36 lat 165 cm i ważę 70 kg o zgrozo Nie ucieklam z topiku piszę i tu i tam tylko póki co na dukanowskim cisza a monolog mnie nie bawi ale czujnie go sprawdzam :-)

moja dieta to zmodyfikowany dukan jem sporo bialka ale czasem cukierka również w weekend normalny obiad (jak jestem u rodziny) czasem inne łakocie ale powoli chudnę co mnie cieszy dietę rozdzielną też próbowalam ale nigdy nie starczalo mi czasu na picie hihi

to ja wiekowo i wagowo jak bercia hihihih ale ja nie utrzymam zadnej diety.Jak gotuje dla dzieci i meza musze chociaz łyzeczke sprobowac,poza tym ja bardzo mało jem.Słodycze wcale ale jem mandarynki bo lubie,tak srednio 3 razy na tydzien zjem cały obiad na małym talezyku i nie jest to nic tłustego. Mnie sie wydaje ze w pewnym wieku tycie wiaze sie ze zmianami hormonalnymi i diety niewiele pomagają.Przeciez nie mozna juz zupełnie nic nie jesc bo sie krzywde zrobi samemu sobie. Ja to bym chciała tylko pozbyc sie brzucha i zupełnie nie wiem jak.Zeby tak ktos madry sie znalazł kto by mi pomógł.

kicam do domku laseczki może w weekend się odezwę papa milego weekendu

Gość hej ja mam 33 latka
wiesz co jest dobre na brzuch? masaz! i brzuszki! i 6 weidera!

brzuszki i te 6 waidera obciaza kregosłup a ja juz mialam raz wypadniety dysk i lekarz zabronił mi takowych cwiczen niestety. tu własnie jest pies pogrzebany.To co powinnam cwiczyc ja nie moge cwiczyc ze wzgledu na kregosłup. Masaz.Owszem ale raz ze nie wymasuje mi nikt brzucha zeby był w miare płaski a dwa takie masaze sa bardzo kosztowne.Juz chodze regularnie na masaze kregosłupa po 60zł za jeden.Dla mne to duzy wydatek

Hej dziewczyny jak Wam mija weekend ja grzeszę z dietyn nici od poniedziałku muszę się poprawić Buziaczki

To może ja do Was dołącze.Kilka słów o mnie.Mam 38 lat ,waga 92,dwóch super synków(7 i 5 lat).Dzięki nierygorystycznej schudłam od sierpnia 10 kilo.Jeszcze daleka droga przede mną .Ale jakbym osiągneła choć 80 kilo to będzie super.Pozdrawiam Was wszystkie.

Witaj Jdzi fajnie że się do nas przyłączyłaś Mam nadzieję że wspólnie łatwiej osiągniemy cel Kupilam sobie rowerek stacjonarny ciekawe na ile wystarczy mi zapalu

Co sądzicie o diecie Dukana? Ja staram się w niej wytrwać ale jest mi bardzo ciężko W wekend grzeszyłam pizza lody ciach o zgrozo ile to kalorii

witajcie kobietki:) ja tez mam urwiska 2 latka prawie :) i tez do zrzucenia troszkę ;) co do Dukana moja koleżanka schudła na nim 18 kilo :) sama nie stosuje bo mnie nerki bolały... ja mam kaganiec na mordce :) MŻ i ćwiczonka ;)

berciaa i właśnie rowerek stacjonarny mam:) jeżdżę 30 minut dziennie już, robię 200 brzuszków i czekam spadek wagi :)

i co widać jakieś efekty bo u mnie w ciuchy wchodzę mniejsze ale to nie jest to co bym chciała mam wrażenie że jestem bardzo tłusta

Gość anulek9009
Ja również mam po 30 ce i czwórkę dzieci no i okolo 15 kg dodatkowego bagażu i wcale nie wiem jak się tego pozbyć może coś mi doradzicie tak bardzo Was proszę

no to znalazlam temat dla siebie :) mam 3 dzieci - jak jedna z kolezanek mam blizniaki wiec byly 2 ciaze ;) jeszcze jestem na urlopie macierzynskim do polowy grudnia. Mam 172 cm wzrostu i jakies 74 kg zywej wagi. Do sylwestra moim marzeniem jest zejsc ponizej 70 kg nawet jesli mailoby to byc 69,9 kg to juz bede szczesliwa. Niby niewiele do zrzucenia tylko cholipka dlaczego tak ciezko to zrobic?! U mnie od rana nie jest zle bo sie pilnuje ale wieczorami nie poznaje siebie - pochlaniam wszystko co mi wpadnie w rece - masakra! wiec wtedy bede potrzebowac ostrych slow zeby sie opanowac. no to zaczynamy! mam taka propozyce: moze bedziemy podawac swoja wage w kazdy poniedzialek zeby w weekend sie rowzniez pilnowac? pozdrawiam

Witaj Dobry pomysł ile latek mają Twoje Bliźnoiaki jak ja Ci zazdroszczę zawsze chciałam mieć 2 naraz

chlopaki maja dopiero 6,5 misiaca dlatego jeszcze na macierzynskim jestem, tez zawsze chcialam miec blizniaki ale za pierszym rzutem. Ale jestem ogromnie szczesliwa, teraz mam cudowna ksiezniczke i 2 jeszcze cudownieszych synkow.

Berciaa ćwiczenia areobowe takie jak rowerek to trzeba poczekać... pomagają spalić tłuszczyk i dodatkowo rób brzuszki... każda z nas jest inna... ja widzę rezultaty... wcieram kremy dodatkowo ujędrniające żeby to nie wisiało mi wszystko... trzymam kciuki... będzie dobrze :)