Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Berciaa

Po 30 ce po 2 ciążach odchudzanko

Polecane posty

Gość kijjjj
up up

hej dziewczeta, to ja cos skrobne bo tu jakas przerazajaca cisza panuje! mam nadzieje ze tak w ciszy walczycie dalej ze zbednymi kg :) ja mieszkam w poznaniu i dzisiaj - raz do roku- cukiernie kusza rogalami marcinskimi gdzie jeden pewnie ma z 5000 kalorii no i jak kolo takiego smakolyku przejsc obojetnie kiedy jezyk do tylka ucieka... pewnie pekne... brrrr... juz jestem zla na siebie... a jak tam u was? buziaki

Cholera kto wymyślił te wspaniałe słodkie pyszności?Mam w pracy koleżankę która nie lubi ciasta,jak ja ją podziwiam.Ja będąc na jakiejkolwiek imprezie muszę spróbować każdego rodzaju jakie się pojawi na stole.Gdzieś na forum wyczytałam fajną myśl-Minuta przyjemności w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach .Ale jak ciężko tą myśl wprowadzić w życie.

Co z wami Dziewczyny nic się nie odzywaćie Jak minął długi weekend? Ja niestety poległam z dietą nie wytrwałam więc od dziś następna próba

Gość upucupu
upup Jestem od 2 miesiecy na diecie mam fajną rodzinke i do zżucenia 30 kilosów moze z Wami będzie łatwiej pozd Kasia

hej, witam forumowiczki, niektóre mnie pewnie kojarzą...mogę jedynie dodac , aby po małych porażkach sie nie załamywac, lecz kontynuowc te małe wysiłki, bo kg naszego tłuszczyku do spalenia to 7000 cal, tak tak, więc po ograniczeniu dziennie około 500 cal, daje nam dopiero 1 kg straconego tłuszczyku po dwóch tygodniach, choc z utracona wodą to sie liczy 1 kg na tydzień. więc jednodniowa wpadka nam za wiele nie zaszkodzi ale pomóc tez nie pomoże, jedynie opózni w czasie nasze znakomite rezultaty. podobnie jak Idzi:) polecam wątek na kaffe: nierygorystyczna dieta, w gogle można poszukać. jest tam wiele ciekawych rzeczy o odchudzaniu. cóż, ja mam dwójke dzieci,jestem po 30-stce, a utyłam przez 12 lat,więc nie schudne w dwa tygodnie, ale trzeba skonczyc z marudzeniem i wziąśc sie za siebie:)

Gość breciaa
Masz rację moja droga musimy się wspierać i walczyć z naszymi zachciankami

Witajcie laski... u mnie spokojnie przez 4 dni...wytrzymałam dietę ale ćwiczonka zaniedbałam ale od dzisiaj spowrotem na rowerek:) 2 tyg i 4 kilo mniej... poza tym mam się oczyścić ze złogów w jelitach więc jem kaszę jaglaną w każdej ilości... i faktycznie do kibla latam jak głupia :) mam też okres wiec dodatkowo działa na wszystko :)

Gość brciaa
kasza jaglana a z czym tak super działa?

hmmm brzmi ciekawie - ja jadam zwyczajną kaszę, ale częściej ryż... niestety biały, wiem że brązowy jest lepszy, ale tak długo się gotuje ( 30 minut ) - więc zapytam, jak jest z tą kaszą jaglaną? długo się gotuje ?

ja jej nie gotuje długo... 20 minut żeby wodę wsiąknęła i prażę pod przykryciem w ciepłym tak żeby była cały czas do jedzenia... dobrze działa na usunięcia złogów w jelitach....

aha, to nawet nie tak długo :) tylko 5 minut więcej niż biały ryż... spoko... bo wiem też, że brązowy jest lepszy niż biały, no ale gotuje się 30 minut - a to już dla mnie zdecydowanie za długo....

Gość upuptus
Dziewczyny ja mam wielki problem z dużym apetytem na slodycze nie potrafię sie powstrzymać kupuje dla dzieci a zjadam sama co zrobic albo na co je zamienić żeby było milo i zdrowo

ja dziewczyny trzymam za was kciuki. Bo wiem, że nie jest łatwo uporać się ze zbędnymi kilogramami. Tylko mam dla was jedną radę, jeśli będziecie wybierać dietę dla siebie dokładnie przemyślcie swój wybór i pamiętajcie o tym, że nie ma diety uniwersalnej, że to co jest dobre dla jednych nie koniecznie sprawdzi się w przypadku innych.

Gość upuptusia
czy Ty irving_tea jestes moze dietetyczką?

Reaktywacja coraz bliżej świąt pora zadbac o nasze brzuszki Był u Was Mikołaj?