Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala miiiiii

Gdzie na wakacje w marcu?

Polecane posty

Gość mala miiiiii

Chcialabym sie wybrac w jakies cieple miejsce ale niestety urlop mi wypadl w marcu... a ze na dalsze podroze nie mam kasy to do wyboru mam tylko europe. czy w marcu tylko na kanarach jest cieplo? gdzie jeszcze?

Gość mala miiiiii
zadnych pomyslow?

Gość no dokladnie
sorry,nie zauwazyklam ze pisalas ze w eurpoie. wejdz sobie na www.msn.co.uk/weather itam wpisz sobie nazwy miast i mzoesz sonie obejrzec przecietne temp w ciagu roku.

Gość Oskarbb
do turcji abo do bułgarii

Gość mala miiiiii
no wlasnie musi byc europa bo z funduszami kiepsko... ale w turcji czy bulgarii w marcu wcale jeszcze cieplo nie jest...(?)

Gość maturks4
Pojedź do Kołobrzegu. Nawet jak będzie mróz - pokoje są ogrzewane i kawiarnie też

Gość mala miiiiii
na polskie morze to mnie nie stac. za granica wyjdzie taniej :P

Gość ja bym sie chyba zalamala
jak sie ciesze ze nie mieszkam w Polsce, gdzie urlop "wypada" z reguly w dziwnych miesiacach. na kanarach bedzie cieplo (chociaz do europy one chyba nie naleza :P) , ale czy sa tanie to nie wiem. w Tunezji powinno byc tez cieplo, w Maroko tez prawdopodobnie, gwarantowana pogada bedzie w Egipcie - sprawdz moze akurat nie bedzie tak drogo.

Gość chcialam tylko zauwazyc
ze w europie jest drozej niz np w egipice czy tunezji

Gość mala miiiiii
no wlasnie chodzi o to ze na kanarach juz bylam 4 razy- wiem ze bedzie cieplo ale nie chce leciec tam po raz piaty bo to nudne juz... w tunezji tez bylam i nigdy wiecej nie pojade- nie podobalo mi sie strasznie zastanawialam sie nad marokiem tylko mam obawy ze bedzie podobnie jak w tunezji.. byl ktos?

Gość dsfhdhyuh
a czy kuba to bezpieczny kraj?

Myślę, że w tego typu krajach (jak Kuba) trzeba mieć się na baczności ale znowu bez przesady - jeśli czyims marzeniem jest wyjazd na Kubę to czemu nie ;) Tutaj: http://www.allinclusive.com.pl/ też są oferty dotyczące Kuby a akurat marzec (jak w temacie).

Gość marianna28
Azja i Tajlandia:). Byłam dwa lata temu z mężem. Piorunujące wrażenia:). Wycieczkę wygraliśmy w konkursie a organizowało ją biuro Podróże na czasie za co śmiało mogę serdecznie podziekowac bo było wspaniale:)

Gość gość
Ja polecam jeden z ośrodków narciarskich we Włoszech, tutaj: http://www.narty-wlochy.pl/ można zobaczyć co poszczególny z nich ma do zaoferowania ;)