Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słoneczczna

Pomóżcie, bo nigdy więcej nie pójdę z nim do łóżka!

Polecane posty

Gość Słoneczczna

Boże! Spotkało mnie coś strasznego :((( Razem z moim chłopakiem, zaczynaliśmy grę wstępną. Robiło się naprawdę gorąco! Aż dotknął moich ud i zapytał: "Masz chorą skórę, bo czuję jakieś dziwne dołeczki?". No i już nici z płomiennej nocy! Zaczął mnie wypytywać, czy wszystko w porządku, czy nie powinnam iść do lekarza... Nie wiem, co robić!? Brałam już tabletki na cellulit, stosowałam różne kremy i nic!!! Poprawa była niewielka. Boję się, że to zniszczy moje życie seksualne. A na pewno nie powiem mu: "To cellulit", bo pomyśli, że jestem jakąś staruchą! Co robić??? Znacie może jakieś fajne zabiegi???

Gość TakaJednaaaaaaaaa
Słyszałam, że stawianie baniek pomaga. Nawet kosmetyczki podobno robią takie zabiegi, ale w domu tez można, przy użyciu jakiejś oliwki. Nie stosowałam jeszcze.

Gość TakaJednaaaaaaaaa
A te wszystkie kremy dostępne w drogeriach są gówno warte;/.

Gość doświadczona_1985
Nie martw się, Kochana :D Sama miałam ten problem i wstydziłam się pokazywać nóg. Stosowałam tabletki, a nawet drogie kremy! I nic! Popytałam kumpelek i doradziły mi, żeby iść na masaż antycellulitowy. Byłam w salonie z Cece SPA i tylko to przyniosło naprawdę efekty. Niby musisz pójść kilka razy, pilnować tego, ale efekty widać, skóra jest dużo jędrniejsza, nawet jak ściskasz to jest gładka :)