Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bella12345

Test ciążowy. Pomocy !

Polecane posty

Gość Bella12345

Witam. Miałam wpadke z chłopakiem. Po 60 h wzięłam tabletkę po. Okres dostałam 4 dni później. Zrobiłam 3 testy ciążowe, w tym ostatni 3 tygodnie po stosunku, wszystkie wyszły negatywnie. Zaczęłam się troche niepokoić, ponieważ troche bolą mnie jajniki. Czytałam, że może być to spowodowane tablętką po, ale wciąż mam wątpliwości. W dodatku od kilku dni chodze do toalety częściej niż zwykle. Zrobiłam dzisiaj kolejny test ( 4 tygonie po odbytym stosunku) Czy wynik testu jest pewny? Kolejny okres mam dostać dopiero za 2 tyg . Proszę o szybką odpowieć bo wariuję :( .

test już na pewno wyjdzie wiarygodny, moja znajoma jak zaszła w ciążę to już 2 tyg po stosunku jej test pokazał, więc po 3-4 tygodniach u Ciebie na pewno by wykrył gdyby była ciąża dolegliwości bólowe możesz mieć po tabletce po, ja tak miałam też, nie bój się, nie jesteś w ciąży na pewno, testy są już pewne po takim czasie pozdrawiam

też myślę,że raczej nie ma tu ciąży.Chociaż testy czasem się mylą ale w twoim przypadku raczej nie