Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robic????

Moj syn oblal kwasem siarkowym dwie osoby w szkole!!!

Polecane posty

Gość co robic????

Jestem zalamana, moj syn byl przesladowany przez klase. Nie mogl sie tam z nikim dogadac, prawdopodobnie te dwa osoby(kolezanka i kolega) zaatakowali go w sali chemicznej. Moj syn nie wiedzial czym ich oblal jednego i drugiego osobnika.

Gość uuuuuuuuuuuuuuulala
i co ? macie juz policje na glowie ??

Po pierwsze pisze sie -te dwie osoby zaatakowaly go, a po drugie idź dziecko lepiej do ksiazek bo marna prowokacje wymysliles :O

i dobrze będą wiedzieli gdzie ich miejsce! bo w czym jest gorszy twój syn od nich?! ja nie rozumiem tych dzieciaków...jakby mojego prześladowali to bym jeszcze nasłała na tych gówniarzy kogoś

Gość co robic????
wypalił ich razem z podłogą i nikt nie wie, że spalil tych ludzi bo zostala tylko dziura w ziemi i musimy płacić za linoleum

Gość a nie noszą tam jakiejś
odzieży ochronnej? Dają dzieciom kwas ot tak? Czy nie powinnaś szykować synowi paczki do aresztu? W ogóle to ostatnio na kafe moda na tematy o prześladowaniu w szkole, zaraz sie dowiemy, że oni go gnębili psychicznie od wielu lat i oczywiście wszyscy usprawiedliwią Twojego wyimaginowanego syna.

Gość co robic????
Moj syn zostal aresztowany, nie dosc ze byl ofiara, ze znosil upokorzenia z tej klasy to teraz musi jeszcze cierpiec za jakis drani. Narazie sie trzymam, wiem ze moj syn zrobil to w obronie wlasnej. Z reszta dopiero od niedawna zaczal sie bronic przed tymi ludzmi. Wychowawczyni kilka razy wzywala mnie do szkoly ze moj syn zle sie odnosi w stosunku do uczniow, ale gdy jemu sie dziala krzywda to nic suka nie interweniowala.

Gość podwrazeniem
lepiej pograj sobie w gry komp oudzie ci troche agresji a syna zostaw w spokoju

Gość na pewno słyszeliście już
w telewizji o tym co zrobił mój syn: wpadł do szkoły z bronią i sterroryzował uczniów i nauczycieli, zginęło 12 osób, w tym 4 niestety niewinne i za to mu przykro, ale reszta to byli jego prześladowcy, którzy od lat gnębili go bo miał starą nokię.

Gość co robic????
Dlaczego mi nie wierzycie? Moj syn wbrew pozorom sie tylko bronil i mial racje, ja obiecalam mu ze jakos go wybronie, powiedzialam mu zeby sie niczym nie martwil. Sad napewno wezmie jego sytuacje pod uwage, jak sie dowie o tym przez co on przechodzil. A jego nauczycielke jak spotkam to wychlastam po pysku, takie mam nerwy.

Gość A ja Wam powiem, ze...
na pewno słyszeliście już w telewizji o tym co zrobił mój syn: wpadł do szkoły z bronią i sterroryzował uczniów i nauczycieli, zginęło 12 osób, w tym 4 niestety niewinne i za to mu przykro, ale reszta to byli jego prześladowcy, którzy od lat gnębili go bo miał starą nokię. :D :D bo miał starą nokię hahahaha

A wiecie co właścnie zrobiła moja 85 letnia babka?? wbiegła do sejmu, sterroryzowała wszystkich którzy tam byli i zabiła 17 posłów.!!! JESTEM W SZOKU!!!!

Gość co robic????
Lodzio, dziekuje za slowa wsparcia! W sumie to masz racje, powinnam tak zrobic:(

Gość darmowy kafeteryjny mecenas
A te osoby zmarły czy tylko zostały kalekami? Bo od tego jest uzależniona linia obrony.

Gość hahahahaaaaaaaaaaa
:D:D:D:D boskie brzuch mnie boli ze śmiechu

Gość co robic????
Jakimi kalekami, nic im sie nie stalo. Maja tylko te swoje mordy troche uszkodzone ale to nic. Nalezalo im sie to , powiedzialam synowi zeby sie nie martwil. Natomiast sama sie martwie, moj syn nie zasluguje na wiezienie, jest mlody, cale zycie przed nim. I wierzcie mi czy nie to nie jest prowokacja.