Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robicie w weekend

I znów nudny weekend- jakie macie pomysły na nude? Co rozbicie zazwyczaj?

Polecane posty

:)

?

Gość Marialalka
ja sprzątam ,piorę, gotuję nie nudzę się

ide niedługo do pracy na noc wiec w jutro bede spała do 16 a później pójde na jakies piwo, w niedziele zas bede siedziec i oglądać tv takie słodkie nicnierobienie które uwielbiam

Gość a ja cos mam dla was
krzyzowki, sudoku,wykreslanki, filmy, gruntowne porzadki, gotuje cos fajnego, pieke ciasto, pranie, spacer, zakupy, piwko ze znajomymi, kino, ogladam stare zdjecia, mierze ciuchy i probuje co do czego pasuje, manicure/pedicure, rower, basen, silownia, rolki, spedzam czas z chlopakiem, ksiazki... to tylko poczatek listy ;)

Gość A JA POZNAŁAM KOBIETĘ,
sprzątnęłam dom /zajeło mi to 4 godziny/ zrobiłam obiad i ciasto,teraz jem ciasto pije piwo i oglądam tvn24

Gość dextter jackson
hmm. mozesz mi np possac :classic_cool:

sam sobie ssij😠

?

Gość dextter jackson
wypnij sie mala :classic_cool:

nie jestem mała, mam 170 wzrostu :P

Gość dextter jackson
jestem tolerancyjny :classic_cool:

Gość tra la la la la la
na boso?:D

Gość a aj aj
ja niestety nie mam siły na nic a tyle muszę zrobić oj dopada mnie znowu melancholia:(

Gość ullaaaa
dzisiaj caly dzien na kafeterii mózg sobie sprałam czytając tyle tematow xD zamierzam posprzatac, porobic cos dla siebie wziasc sie dla siebie zmusic sie i uczyć :D moze cos obejrzeć ehhh samotny weekend czekac na niedziele wieczor i spotkanie z Love

Gość takajasama2
ja z nudów poszłam na studia magisterskie bo jak sobie pomyślałam że mam siedzieć w weekendy sama przed telewizorem i łapać doła to wole studia zrobić i poznać nowych ludzi przynajmniej będzie się coś działo i trochę adrenaliny będzie. Do niczego mi się te studia jak na razie nie przydały ale tak jak pisze celem nie było zrobienie mgr tylko zapełnienie weekendów.

Gość hfjjrtjytjytjyt
z nudów poszłam na studia. Do niczego mi się nie przydały. Nie były mi potrzebne ale strasznie mi się w weekendy nudziło. W tygodniu jakoś tam leci bo praca ale weekendy koszmar wstajesz i nic nie musisz nikogo nie ma wszyscy z mężami, dziećmi gdzieś a ja siedzę sama. A wakacji to już nie cierpię bo seriale się kończą za oknem ciepło wszyscy nad woda a ja sama w bloku na balkonie. Trochę jednak dziwnie bym wyglądała sama nad wodą. Szkoła językowa mi się też skończyła bo wakacje ale w poniedziałek chyba pójdę zapytać o kurs wakacyjny a język akurat mi się przyda zawsze a czas po pracy będzie zapełniony

Gość gośćfdv
wczoraj z nudów poszłam na piechotę do centrum handlowego (kawałeczek) tak sobie popatrzeć na promocje zeszło mi z pół dnia. wieczorem na szczescie jakies piwo bo kolezaka sie odezwała no a dziś siedze i baki zbijam z nudów

Gość gość
A ja z mężem chałupkę remontujemy. Zaraz kończę picie kawy i biorę się za schabowe. Mąz kończy pokój córki i przenosimy się do naszej sypialni - będziemy wymieniać podłogę, bo ta co leży ma już 6 lat, a ja w piątek ładniejszą kupiłam.

Gość gość
ponawiam tamet, gdzie spedziec weekend?

Gość gość
A może tak wyjazd do Poznania? Niedawno byłam w Poznaniu na weekend i było naprawdę miło. Miasto jest urokliwe. Poza tym obfituje w wiele interesujących miejsc, które warto zobaczyć. Aby sobie urozmaicić ten wyjazd wart skorzystać z wypożyczalni skuterów i zwiedzać miasto mobilnie. Ja wypożyczyłam skuter z http://www.abacusbikes.pl/, którzy mają siedzibę właśnie w Poznaniu. Ceny okazała się przystępna. A skuter sprawował się bardzo dobrze.