Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta madra corka i siostra

moja głupia siostra, eh skad sie biora takie idiotki???

Polecane posty

Moja siostra 19 lat w ostatnie klasie technikum heh wczoraj powiedziała rodzicom ze sie zaręczyła z chłopakiem swoim i mają jej wyprawic w marcu wesele, no i ze zrobili sobie dzidziusia bo tak sie kochaja. gowniara ma 19lat jej chlopak 21 i chodza nawet nie rok z soba. rodzice malo zawału nie dostali, ona sobie wymyslila ze pojdzie na studia a mama bedzie jej dzieciaka bawic. i jeszcze jak i jej ukochanego rodzice beda utrzymywac bo oni razem beda studiowac dziennie. nosz kurde rodzice wsciekli sa, powiedzieli jej ze moze zapomniec o studiach i ma isc do roboty na dziecko zarobic, i ze grosza jej nie dadza na wesela. to sie ksiezniczka obrazila. skad sie biora takie idiotki.az wstyd ze to moja siostra.

Gość dfhgdgdsg
No to całe szczęście że jej rodzice tak powiedzieli.Bo bez kitu, księżnice się w głowie po przestawiało.Współczuje siostry.

no mnie normalnie smiac sie chce ze jest taka głupia, chociaz to moja siostra. gdyby wpadła jeszcze to by mozna ja zrozumiec, ale skoro sama swiadomie zrobiła sobie dziecko to niech je sama utrzymuje i wychowuje. i jeszcze ta roszczeniowa postawa.

Gość coguette
nie wiem...masakra.. rodzice musieli ja rozpuscić co?

skąd się biorą: heheh zapytaj rodziców :) a tak serio to twoja siostra pojechała po całości :D hehhe siedzie i nie dowierzam

Gość WDR - Wujek Dobra Rada :)
Ręce opadają. Brawo dla rodziców. Może twoja siostra to podrzutek cygański.

Gość ettretertete
a moze tylko tak siostra powiedziala? moze wpadli ale boja sie pryzznac? no ale i tak ją pogielo. niech biora slub i maz idzie do pracy.

Gość kurde czemu to takie trudne je
no faktycznie nieciekawa sytuacja, a zachowanie siostry bez komentrarza.

no jest najmlodsza i rodzice ja troche rozpuscili, ale nie az tak, ustepowali jej w niektorych kwestiach no ale to co odwaliła to juz patologia.

to ladna agentka , jak mogla liczyc na sponsoring rodzicow, niepojete to dla mnie ,skoro taka "dorosla " na slub i dziecko to niech sama kase kombinuje - logiczne :) , apropo nie rozumiem takich ludzi - znam tez takie mlode malzenstwo(ale bez dzieci) to oni dumni ze juz po slubie - ze 3 lata (ona ma 21 on 22) , i caly czas z gadka ze nikt nic nie wie bo nie jest po slubie itd. - ale jak sie zapytalam kto im za slub placil to oczywiscie rodzice.. porazka ... i tak dobrzy skoro zaplacili,mozna byc dumnym ze sie samemu zaplacilo a nie ze rodzice dali i to jeszcze gowniarze 18 lat.. dajcie spokoj co sie z tymi ludzmi dzieje...

Gość coguette
no patologia...a ty jestes starszym bratem? nie mowie ze to twoja wina ale mnie brat tak wyszkolil ze nie odwazylabym sie takiego numeru zrobic...i nie boje sie tu rodzicow:)

starsza siostrą, nie przyszło by mi nigdy do glowy taki numer rodzicom odstawic.

Gość ettretertete
helikopter co ty pierdolisz??? a czemuz to mlodzi maja placic za slub? przeciez od wiek wiekow rodzice placili za slub i wesele i to oni je wyprawiali, weselili sie ze dzieci sie zenia i robili to dla nich. po jakims czasie w obecnych czasach "dumne" dzieci placa za siebie bo chca zrobic wesele po swojemu by sie rodzice nie wpieprzali. wiec to rodzice wyprawiaja wesele i oni placa. teraz w dupach sie poprzewracalo. ja rozumiem ze chce sie pomoc rodzicom by calosci nie placili. dzieci moga jak chca dorzucic jakas kase. np. panna mloda moze sama kupic sobie suknie, buty itp. pan mlody garnitur pierdoly. a rodzice niech zaplaca za sale i wodke i tyle. co wy tu pieprzycie. duma bo za wesele sie zaplacilo. ehh... kazdy tata chce swojej coreczce urzadzic wesele jak z bajki i odklada na to wczesniej kase. ehhh....

Gość coguette
stary wspolczuje ci naprawde..bo widac ze choc mlodszy to jestes o wiele madrzejszy od siostry.. i rodzica twoim tez współczuje.. a tobie co ona mowi o tej sytuacji?

ale ja jestem dziewczyną a nie facetem :), i jestem starsza os siostry 4 lata :) i widać mądrzejsza chyba , cóź obraziła się na wszyskich nie odzywa sie do rodziców ani do mnie, nie poszła dzis do szkoly w ramach protestu heh, zeby pokazac ze zrobi na zlosc wszystkim i nie pojdzie do szkoły.

a daj spokoj, teraz ten pieniadz to pieniadz nie zbyt duzo warty.... kiedys bylo inaczej - sluby byly bardziej proste , z takim polskim klimatem , a teraz juz tak nie jest, teraz "wyprawianie" slubu przez rodzicow to pozyczka na dlugie lata , bo przeciez sala, wesele na 130 osob, bla bla bla... , owszem rodzice moga dolozyc ale nie zeby sie zapozyczali na 30 tysiecy albo co zeby miec slub "marzen"-bo to juz przesada -ale to moje zdanie :P

Gość coguette
o to sory zle zrozumialam:) ale teraz takie sa te mlode dziewczyny...ale ona jeszcze nie rozumie jak zmarnowala sobie zycie..coz to twoja siostra i tak pewnie bedziesz ja wspierac jak minie ta pierwsza zlosc

a czemu to rodzice mają placic za wesele? nie maja takiego obowiązku, jak ktos chce rozpoczac dorosle zycie to niech na nie zarobi sam, a nie na rodzicach pasozytyje. jak sie jest na tyle dorosłym by brac slub to i trzeba byc na tyle dorosłym by na niego zarobić. bo potem co niech rodzice dają jeszcze na zycie i utrzymuja ciebie meza i dzieci. smiech na sali.

Gość coguette
moim zdaniem to slub cywilny i na rosół do domu

Gość coguette
na wiecej nie zasluguje

ja tez tak mysle, dlaczego rodzice maja lozyc na widzimisie corki, jak bardzo chce to ani zgody ani ich pieniedzy miec nie musi...

Gość WrednaZołza
Podbijam temat. Moja siostra to dopiero kretynka. Najpierw się puściła z jakimś dziadem, co ledwie wyszedł z pierdla i zaszła z nim w ciążę. Potem on ją zostawił dla innej jeszcze zanim urodziła, a potem wrócił jak go ta druga w tyłek kopnęła, a moja siostra z otwartymi ramionami i nawet jego broń schowała sobie pod ubrania. Potem udawała, że sam ją tam schował. Następnie szła w zaparte, że odwiedza go w więzieniu tylko ze względu na dziecko, a gdy wyszedł to cały miesiąc ją bzykał aż się tynk ze ścian sypał. A potem on wyjechał i znów ma ją gdzieś. Aż dziwne, że jej znów nie zapłodnił... Teraz siostra ma innego chłopa, któremu kłamie w żywe oczy a ten idiota jej wierzy. Moja siostra to leń śmierdzący, ma ponad 20 lat i potrafi zużytą podpaskę zostawić na podłodze w łazience, nie sprząta, nie gotuje, ale korzysta chętnie ze wszystkiego. Co może to sobie przypisuje i w oczach swojego chłopaka jest Kopciuszkiem. Nawet ma kumpele na jakimś forum i jeszcze lepszy kit im wciska. Na córce nigdy jej nie zależało, ale teraz wykorzystuje ją przekupując słodyczami i każe kłamać, że się kogoś z nas boi albo ktoś ją bije. Nawet ją wszędzie ze sobą zabiera byle tylko się nikt prawdy nie dowiedział. A że wszyscy wiedzą to są wrogami i już na dzień dzisiejszy siostrunia nie odzywa się do nikogo. Prawdę mówiąc to już nie ma rodziny, bo nikt nie chce mieć z nią nic wspólnego.