Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siedemnacha

17 latki

Polecane posty

Gość nektarynka00
Ja też już nie moge się końca doczekać a wiesz już co będziesz miała ? bo ja synka ;)

Gość Siedemnacha
Jeśli chodzi o sprawy finansowe to utrzymuje nas ojciec dziecka. Zresztą przeprowadziłam się do niego i w święta się pobieramy. Więc erkkfrkf nie pisz że jakiś pedofil zrobił mi bachora! A rodzice też się cieszą.

dziewczyny nie przejmujcie sie wrednymi tekstami:( trzymajcie sie cieplutko :) ja Wam powodzenia życzę i dużo zdrowia dla dzieci:)

Gość nektarynka00
ale ubaw jak- napewno nie będzie tak ograniczony jak ty..

Gość erkkfrkf
ile lat maja tatusiowie , pytanie do autorki i nektarynki (czysta ciekawosc)???

Gość Siedemnacha
Ja córeczkę. A tatuś ma 21 lat

Gość nektarynka00
Ojciec dziecka w tym roku będzie miał 23 lata

Gość nektarynka00
Siedemnacha- a robisz już powoli jakieś zakupy ? i w ogóle jak samopoczucie?

Gość Siedemnacha
Nektarynko a jak twoi rodzice? Cieszą się czy mają ochotę cię zabić?

Gość mm11
Siedemnacha, uważam, że robisz błąd reagując na zaczepki takich osób jak erkkfrkf. Zignoruj takie posty i ciesz się rosnącym brzuszkiem. powodzenia.

Gość sreerf
Nie martwcie sie jakos to bedzie .zdrowka!:) i moge spokojnie powiedziec ze wolalabym miec dziecko majac nawet 16lat niz nie miec go wcale.

Gość Siedemnacha
Zakupy tak. Razem ze szwagierka. A tatuś już zaczął urządzać pokój dla maleństwa. A jeśli chodzi o samopoczucie to nieraz mam serdecznie wszystkiego dość ale ogółem nie jest źle

Gość nektarynka00
Siedemnacha- moja mama się cieszy ;) ale ojciec uważa, że to wielki wstyd itd.. ;/ ale z nim nigdy nie miałam dobrych kontaktów...A twoi rodzice jak reagują?

Gość Siedemnacha
Na początku było kijowo. Ale teraz się cieszą. Zresztą wyprowadziłam się od nich. A przyszli teściowe są wniebowzięci. A ty jak tam z zakupami i samopoczuciem? I w ogóle z planami na dalsze życie?

Gość ew...
lepiej mieć dziecko w wieku 17 lat niż nie mieć wcale. będzie Ci zapewne ciężko bo jesteś młodziutką osobą, ale na pewno wiele kobiet Ci zazdrości tego że będziesz mamą:) bo wiele nie może cieszyć się urokami macierzyństwa. ja sama jeszcze nie mam dzieci a jestem starsza od Ciebie a domyślam się jaką radość wniesie w Twoje życie:) a jak radzisz sobie ze szkołą? bo Twój wiek wskazuje na to że jesteś w wieku szkolnym. Życzę powodzenia i dużo zdrowia dla maluszka:)

Gość nektarynka00
Rozumiem cie też mam nieraz takie dołki.. teraz żyje tylko od usg do usg i ciesze sie że z małym wszytko jest ok a w którym tc dokładnie jestes i na kiedy masz termin porodu ? No ja jeszcze mieszkam w domu ale mamy w planach się przenieść 'na swoje' zanim dziecko sie urodzi :) łóżeczko mam od siostry jest całkiem nowe więc nie musze kupować, ciuszki też od siostry ale mam jeszcze zamiar dokupić nowe, a na zakupy butelek, pośćieli do łóżeczka itp. wybieramy sie za miesiąc a wózek raczej w samej końcówce ciąży ;)

Gość Siedemnacha
Ja już się cieszę. A szkole musiałam przerwać. Facet załatwił mi i opłaca prywatne nauki i ten rok tak dociągne... A raczej pół roku bo mam zamiar po porodzie wrócić do szkoły a potem zrobię przerwę na jakiś czas...

Gość Siedemnacha
Termin mam na początek lutego. Akurat mniej więcej w moje urodziny:) a jak u ciebie wygląda sprawa z edukacja?

Gość nektarynka00
ja mam termin z główki dziecka na 14 stycznie a z miesiączki na 21. A z nauką to jest tak, że na razie mam nauczanie w domu mam przyspieszone wszytko żeby sie wyrobić przed porodem z materiałem a po porodzie siedze z synkiem w domu i podziwiam jak rośnie a od nowego roku wracam do szkoły mały będzie miał już 8 miesięcy więc jakoś dam rade ;)

Gość nektarynka00
poprawka: nie 8 tylko 6 miesięcy ;)

Gość Siedemnacha
Ja rok nauki chyba sobie odpuszcze. Niby rodzice i teście oferują się że zajmą się maleństwem ale ją chce być przy nim. Ale jakoś to będzie: )

Gość nektarynka00
A masz problemy z rozstępami ? i ile już przytyłaś?

Gość Siedemnacha
Tylko nie tooooo- nieukiem to możesz być ty. I jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia to się w ogóle nie odzywaj

Gość misia1111111111111111111111
co to miało być,ŻEBY JEJ BACHOR ZDECHŁ co za nie normalne kobiety z was.nie macie co robić i chyba własnych dzieci nie macie,jesteście chore. a tobie autorko życzę dużo zdrówka i powodzenia te chore baby olej.

Gość Siedemnacha
Nektarynko przytyłam lekko ponad 2 kg. A rostępy niestety mam... A ty?: ) misia dziękuję za dobre słowa

Gość Siedemnacha
mam problem z piczka, caly czas mam ochote na sex, chlopak mi nawet juz wibrator kupil, a ty jak nektarynko, nie masz takich zachcianek?

Gość Siedemnacha
Podszywie spierdalaj! Szkoda mi takich ludzi jak ty...

Gość Siedemnacha
w sumie rypie sie od 13 roku zycia, wiec to chyba normalne...