Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siedemnacha

17 latki

Polecane posty

Gość nektarynka00
No ja się znacznie gorzej niż ty trzymam rozstępy robią mi się na udach i piersiach mimo drogich kremów.. przytyłam już 14 kg ale na szczęscie od miesiąca waga sie nie zmieniła zawsze byłam szczupła a teraz czuje się wielka jak słoń ;) bębenek tak mi rośnie że mam wrażenie że nie długo pęknie :)

Gość Siedemnacha
Ja z waga zawsze miałam problemy... Na początku ciąży schudłam. I był taki czas że lekarze myśleli że poronie. Zresztą do dziś wszyscy się boimy czy dziecko będzie zdrowe. I mówią że dopiero teraz zacznę tyc. I u mnie brzuszek też ładnie rośnie: ) a razem z nim rostępy.

Gość nektarynka00
Masz zagrożoną ciąże ? dlaczego dziecko miało by być chore dlatego że mało tyjesz? lekarz sprawdzał już czy malutka ma kość nosową i przezierność karku?

Gość bezmozgowieeeee
oto typowe podejście głupich matek "....Ale jakoś to będzie: ).."

Gość Siedemnacha
Lekarz nie powiedział wprost że zagrożona ale muszę leżeć. A na badania jadę za tydzień... Ale chyba dobrze nie jest jeśli w pierwszym trymestrze schudłam prawie 5 kg

Gość Siedemnacha
To chyba i dobrze że trochę schudłam... przedtem ważyłam 279 kg i już się w drzwiach nie mieściłam. Dlatego teraz lezę w garażu bo tylko przez drzwi garazowe mogę przejść :(

Gość Siedemnacha
Ooo. Druga ja. Jejku szkoda mi ciebie, naprawdę jesteś taka gruba? To naprawdę nieszczęście...

Gość Y.
przeczytałam temat z ciekawości i po niektórych wypowiedziach stwierdzam, że przyszłość narodu leży w gównie, o inteligencji nie wspominając...

Gość yyyyyyyyyyyyy
Podpisuje sie pod Y.-MASZ RACJE

Gość Siedemnacha
wlasnie w garazu zostalam zaplodniona, bo moj facet akurat poszedl po auto i zobaczyl moj wielki tylek, wsadzil no i wiecie...

Gość tego pięciolatka ząb boli
przeczytałam pobieżnie temat i się zastanawiam, czy te pomarańcze, które tak ubliżają autorce i innym młodym matkom, to samo napisałyby na czarno, nie sądzę, na czarno piszą, jako doświadczone, zrównoważone i zadowolone z życia Matki-Polki, a na pomarańczowo wylewają żółć