Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężaróówa

Co myślicie o ciężarnych ktore robią sobie nagie fotki bądź w bieliźnie

Polecane posty

Gość ciężaróówa

i umieszczaja na portalach typu nk.pl ? gdyby kobieta nie będąca w ciazy tak zrobila to wiadomo ze nazwana zostalaby dziwką. wiele jest stron gdzie wrzucane sa rozne osobliwe ftoki z nk, m in foty pan pokazujacych swoje cialo "nago badz w bieliznie". czy ciezarnymwolno więcej? czy gdy ma w brzuchu dziecko to przestaje być kobieta, a staje sie inkubatorem i inaczej sie powinno patrzec na nagość? nie ogarniam tego... :O

Gość ciężarnym wolno wiecej!!
ciaza to cud i ciezarne maja wiecej praw!

Gość jestem w ciąży ale nie kumam
robię sobie zdjęcia na pamiątkę, ale nigdy bym ich nie zamieściła na żadnym durnym portalu... co to za maniera, żeby wystawiać się na widok publiczny? obojętnie, czy w ciąży, czy nie? poza tym zdaję sobie sprawę, że mój brzuch, który mnie i mojego męża rozczula, bo rośnie w nim nasze dziecko, dla osób postronnych jest po prostu nieestetyczną górą mięsa z rozstępami, czemu bym miała skazywać ich na takie widoki? :D a przy okazji tematu - nic, ale to nic mnie tak nie wkurza, a propos inkubatora, jak te stada obcych osób, które macają ciężarne po brzuchach... noż kurde, czy to przestało być moje, prywatne, intymne miejsce, żeby byle kto mi tam łapy pchał? :O

Gość Zsakuł
po co?

Gość ciężaróówa
zdrowe podejscie, brawo. sama nie mam dzieci, ale gdybym byla w ciazy tez by mnie wkurzalo macanie po brzuchu :O w ogole nie lubie jak ktos obcy mnie dotyka. a co do fot: zgadzam sie , na uzytek prywatny jak najbardziej,ale zeby od razu na nk?? :O

Gość hehe no bo ciezarna to juz nie
kobieta :D

Gość jestem w ciąży ale nie kumam
ja w ogóle nie rozumiem tego szału na umieszczanie wszystkiego w sieci :O pomijając, że to niebezpieczne, to przecież zupełnie zaciera się granica jakiejś prywatności, intymności :O te mamusie, które mają w stopkach nagie zdjęcia swoich dzieci (wolę nie myśleć, co się dzieje z takimi zdjęciami), albo 16 letnie dziewczę, które opowiada o swoich przygodach seksualnych podając swoje imię i nazwisko :O

Gość dla mnie to jest żałosne
:O w ogole cale te bejbikodziury sa załosne... :O