Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie starszych

Podobaja mi sie tylko starsi

Polecane posty

Gość lubie starszych

Mam taki problem , ze podobaja mi sie tylko starsi mezczyzni i to duzo starsi bo tak 45 -50 letni. Sama mam 24 i sie zastanawiam dlaczego tak sie dzieje, czy cos ze mna jest nie tak ? Od razu odpowiem , nie brakowalo mi tat, zawsze bylam ulubienica dziadka i taty. Wiec w czym moze tkwic problem i jak go zwalczyc ?

Gość lubię młode
to nie żaden problem, więć nie masz z czym walczyć.

Gość Zsakuł
fascynacja dziadkami! to normalne! brak dziadka w dzieciństwie :-(

Gość Bella z volvo
ja nie ale moj edek wyglada na 28-30 wiec tylko on:))

Gość lubie starszych
Pisalam wyzej, mialam swietny kontakt z dziadkiem i tata. Nie wiem czy to nie jest problem , jesli obecnie jestem do szalenstwa zakochana w mezczyznie 50 letnim , a najgorsze jest to , ze tylko tacy mnie podniecaja

Gość lubie starszych
ja chyba najzwyczajniej lubię czuć w ustach smak starej wytartej już moszny

Gość lubię młode
Jeszcze raz powtarzam, że wg mnie to żaden problem. Nawet jeśli zwiążesz się z facetem ok. 50, to masz szansę na 30 lat wspólnego życia.

Gość lubie starszych
Tak, ale logicznie myslac za 10 lat bede po 30 a on juz bedzie mial 50 lat ! Chcialabym miec rowniez dzieci , a nie wiem jak mezczyzni w takim wieku patrza na taka mozliwosc.

Gość kjhgfdfghjklkjhgfgvhjhhh
ZALEŻY OD MĘŻCZYZNY. ZREGUŁY PANOWIE PO 40 SĄ JUŻ USTATKOWANI, WYSZALELI SIĘ I TD. TERAZ PATRZĄ NA ZWIĄZEK CAŁKKIEM INACZEJ.

Gość spierdalayta
przygotuj sie na swiszczacy oddech podczas seksu na leki brane na nadciśnienie problemy z potenca duze prawdopodobieństwo innych choróbsk czyli ciagle leki w domu z przestrzeganim godz brania ciagle mierzenie cisnienie robienie wyników wizyty u lekarza to jAKby za młogu pchać się do grobu żyjesz problemami, którymi powinnaś żyć dopiero za jakies 20-30 lat twój wybór

Gość lubie starszych
Dyskusja zeszla na inny tor, a ja sie pytalam jak sobie z tym problemem poradzic, nigdy nie spodobal mi sie rowniesnik, Nie wyobrazam sobie przespac sie z 25 latkiem, ale z 50 latkiem to z duza checia, Nie wiem czy nie jestem chora. Ale to postu powyzej, tak masz racje, ten w ktorym sie zakochalam caly czas musi sie pilnowac, jesli chodzi o leki , lekarzy itd

może taki masz gust, a o gustach się nie dyskutuje. po co masz się leczyć? rób co lubisz i już. to nie choroba. ja też wolę starszych

boże czy wy uważacie , ze facet po 40 to juz powinien sobie dołek na cmentarzu kopać , a nie za kobiety się brać???

Gość lubie starszych
khjjj Ale nie uwazasz, ze az taka duza jest dobra ?

boże jeżeli ludzie się ze sobą dogadują i do siebie pasują to nie ważne w jakim są wieku. takie jest moje zdanie. lepij mieć faceta o 20 lat starszego z ktorym się dogaduje niż w swoim wieku z którym nie ma sie nawet o czym porozmawiać

Gość lubie starszych
Niby tak, ale obawiam sie komentarzy innych w szczegolnosci rodziny. Mam niedlugo wesele kuzynki i jak mam isc z nim na to wesele. Ludzie sie zszokuja w dodatku wygladam bardzo mlodo jak na swoj wiek.