Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aurora31

dieta wg dr ewy dąbrowskiej od poniedziałku 8.11.2010

Polecane posty

Jestem z siebie naprawdę dumna, że tyle wytrzymałam. Myśle, że 3 tyg. diety w-o by mi w zupełności wystarczyło. Gdyby tak udało mi sie schudnąć do 61 kg, na pewno nie będę tej fazy przedłużać. Ostatecznie te pozostałe 3kg zrzuciłabym wolniej na zdrowym żywieniu. Myśle, że to bezpieczna opcja. Najważniejsze by stopniowo wprowadzać pozostałe pokarmy, inaczej można się nabawić różnych wzdęć i innych nieprzyjemności - wiem niestety z doświadczenia. Wcześniej porzuciłam dietke na rzecz bardzo niezdrowych "przekasek". W sobote mam kolejne ważenie oby było jak dotąd satysfakcjonujaco! Miłego dnia :)

I ja też jestem z Ciebie dumna:) z siebie jeszcze nie mam co. Bo to mój drugi dzień dopiero:)Jak wytrwam tyle co Ty też napisze że jestem z siebie dumna. Co do dzisiejszego dnia: Na śniadanko zjadłam jabłko i pół grejpfruta w między czasie wypiłam wodę z cytryną i herbatę zieloną na obiad warzywka pokrojone i poddusiłam je i na kolacje 2 małe jabłka tarte z marchewką a teraz podjadłam jeszcze trochę kapusty kiszonej. Na dziś już koniec.Jutro kolejny dzień. Oby do przodu:)