Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulslom

japan style

Polecane posty

Gość anulslom

na allegro jest teraz wiele pięknych ubrań japan style, ale pewnie każdy zastanawia się nad ich jakością. mam propozycje niech każdy kto zamowił coś japan style niech napisze tu: CO KUPIŁ? U KOGO KUPIŁ? CZY BYŁ ZADOWOLONY Z PRZYSŁANEGO TOWARU? w ten sposób będzie można się mniej-więcej zorientować u kogo zamawiać.

Gość asia..........
Kupiłam z przyjaciółką spodnie na początku października. Od tego czasu zero kontaktu, zero odpowiedzi na maila, na koncie allegro przybyło im nagle samych negatywów. Chyba się firemka posypała.

Gość hahahahahahhagt
moja koleżanka kupila bluzke, fason całkiem całkiem, ale materiał ble, jak to z daleka zobaczyłam to myślałam że dla jakiejs babci, nie obrażając babć oczywiście :)

Gość Do asi
Pewnie chodzi ci o użytkownika japangirls. Jeśli tak to, ja kontakt mam ciągle z nimi.przeczytaj komentarze, negatywy, są tylko przez to że czekają dwa tyg w górę. 14dni roboczych to ludzie ok 3tyg.umiećie czytać? Teraz był długi weekend to sie przeciągnie jeszcze. Ja dostałam kurtke po miesiącu , jest ładna.

Gość ewqcwqc
zamówiłam raz sukienkę, dostałam szmatę z jakiegos materiały co sie nie układa, z boku krzywo zszyta, porozprówana, na biuście krzywo przyszyte cekiny, wszystko dosłownie rwie sie w rękach. mam tą szmatę w szafie na przestrogę żeby nigdy nic od nich nie kupować. nie wierzcie że dostaniecie taki ciuch jak na zdjęciu mają te małe japoneczki z 150cm wzrostru i rozmiarem zero. policzcie sobie + 30cm do wzrostu to zobaczycie dokąd wam sięgnie piekne ubranko i do tego szmata materiał. stanowczo odradzam ale widać każdy musi sie nabrać ten pierwszy raz i oby jeszcze wysnuł z niego wniosek i nie zamawiał wiecej jak ja. a im konto rośnie na takich naiwnych ludziach. ode mnie dostali 40zł i nigdy wiecej. oszuści.

japan style - poszukaj trochę na necie. Jak Ci się nie chce to streszczam w 2 zdaniach: 1. Ciuchy wyglądają inaczej na stronie, inaczej w rzeczywistości. 2. Jeśli chodzi o jakość, to zdecydowanie bardziej made in china niż japan - tragedia.

Gość ewqcwqc
aha i ja im dałam pozytywny bo nie chciałam dawac negatywa żeby mi nie dali negatywa coś wymyslając bo to oszuści do wszystkiego zdolni. wiec policzcie sobie neutralne bo to tez sa negatywy bojących sie ludzi. a ile maja pozytywów krótko napisanych "ok" "w porzadku" to znaczy ze nie są tak samno zadowoleni jak ja

Gość anulslom
ja czytałam na forach i większość opinii jest stanowczo negatywnych, ale niektórzy są zadowoleni. może są sprzedawcy, którzy są uczciwi i nie sprzedają szmat. może ktoś jakiegoś poleci? może ktoś przed kimś ostrzega?

Gość anulslom
ja czytałam na forach i większość opinii jest stanowczo negatywnych, ale niektórzy są zadowoleni. może są sprzedawcy, którzy są uczciwi i nie sprzedają szmat. może ktoś jakiegoś poleci? może ktoś przed kimś ostrzega?

Gość ewqcwqc
to zamów i sie przekonaj jak musisz sie nauczyc na swoich błędach. ja nie sprawdzałam na necie ich bo to było juz 2 lata temu i dopiero wchodziło to całe japan na rynek, nikt nie wiedział ze to taki szit. jedno jest pewne. nigdy juz nic nie kupie co bedzie opatrzone logo japan. i jak tylko widze jakikolwiek ich przedmiot z góry zakładam że nie wyglada jak na zdjeciu, że to szit i nawet nie wchodze na aukcje pozdr

Gość no pewnie
Nie wszystko wygląda inaczej, ja zamówiłam sukieneczke na lato, ale ona była z takiego cienkiego materiału, bez bawełny, i wygląda jak na zdjęciu i bardzo się ją fajnie nosi. Czekałam co prawda sporo, ale było warto. Zamówiłam też bluze taką grubszą długą, ale zamawiałam to od kogoś z polski. Taka bluza sprowadzana z chin kosztowała około 30 zł plus przesyłka, a ja kupiłam od polaka, szytą w polsce (podobno), ale zapłaciłam 79 zł plus przesyłka. No i opłacało sie, bo znajoma wzięła tą chińską i moja a jej to jest kolosalna różnica.

Gość ewelina2222
Ja zamówiłam od nich ciuchy pod koniec stycznia tego roku... do dnia dzisiejszego bark kontaktu, brak ciuchów :)