Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no sama nie wiem

jakie spodnice teraz sie nosi???

Polecane posty

Gość no sama nie wiem

jutro ide pobuszowac w sklepach. chce kupic spódnice ale nie wiem jaką - całe życie chodzę w dżinsach, nie mam pojecia co teraz sie nosi, np do kozaków.poradźcie coś - kolor długość fason materiał...

Gość no sama nie wiem
plis plis;D

Gość najlepiej mini skorzana
do tego cieple leaginsy i tyle:-)

Gość Makarrryyy
przezroczyste

Gość najlepiej mini skorzana
Makary wyszedl bys z dom ku na zimno w mgielce? widac ze facet..zalezy mu tylko na wygladzie:-0

Gość no sama nie wiem
no dzieki dzieki połaziłam troche po sklepach ale nic mi sie jakos nie spodobało ze spodnic:( za to kupilam buty. Ale szukać będę dalej:D

Gość mieszkam niedaleko
jakie buciki kupilas? pochwal sie

mi się podobają spódnice bombki i spódnice ołówkowe... i takie noszę,. za to zupełnie nie wiem co jest modne :)

Gość no sama nie wiem
a nałaziłam sie jak jakaś głupia, bo moja stopa życiowa ma rozmiar 35 i wbrew pozorom wcale niełatwo coś znaleźć, jak juz mi się cos podoba to o moim rozmiarze moge zapomniec :D Chcialam kozaki - najpierw wymyslilam ze czarne, potem że właściwie mogłby byc brązowe, a w koncu staneło na... czerwonych , hehehehe. To znaczy nie walą czerwienią po oczach, są raczej takie kasztanowate, wpadające w odcień , za przeproszeniem, zakrzepłej krwi :D Może i mnie pogięło, ale wygodne. No i mój rozmiar, hehehe.:D

Gość no sama nie wiem
bombki też mi sie podobają, tylko że nie każdemu pasują - ja mam wrażenie ze jestem do nich nieco za niska:D Tez nie śledzę co jest modne, raczej staram sie dopasować to co sprzedają to siebie i swojej figury, ale w spódnicach akurat jestem zupełnie zielona :D Wstyd sie przyznać ale w szafie mam raptem chyba ... trzy? I tak se pomyslalam ze moze warto by to zmienić, no ale, jak mowię, na nic interesującego nie trafilam..

Gość modne spodnice
bardzo modne sa spodnice w stylu 60' : do kolan albo ciutke za, rozkloszowane na dole, przyklad z kolekcji Chloe (uwielbiam te kolekcje, formy, kolory... :) http://www.idolo.pl/moda/pokaz,kolekcji,chloe,jesien,zima,2010,2011,a,3348.html poza tym spodnice z wysokim stanem (podobne ze spodniami), koniecznie z paskiem, bardzo dziewczece http://www.rajmarek.com/website/swetry-kardigany/143-spodnica-bawelniana-dwuwarstwowa-amv.html dlugie i szerokie spodnice i sukienki, w kwiaty lub wzorki arabeskowe, takie boho (ale to raczej dla wysokich pan ;)