Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deszczu strugi

Jak radzić sobie z jaj falowaniem ?

Polecane posty

Gość deszczu strugi

Witajcie . Może ktoś mnie tu oświeci . Mam za sobą wiele związków i wydawało mi się że o kobietach wiem wiele . Ale ..trafiła kosa na kamień . Od kilku miesięcy spotykam się z fascynującą kobietą . Piękna , uśmiechnięta , inteligętna . Ludzie ją kochają , jest duszą towarzystwa . Wydaje mi się że iskrzy w nas , może już nawet płonie . Widujemy się kilka razy w tygodniu , spędzając ze sobą po kilka godzin . Ale jak dotychczas , nigdy nie doszło do konsumpcji . Dlaczego ? Każde niemal nasze spotkanie zaczyna się świetnie , od śmiechu flirtu , dobrej zabawy , pocałunków , a kończy chłodem . Ona dużo mówi , ja głównie słucham , opowiada mi o sobie , o swojej przeszłości , swoich przygodach , kilka godzin potrafi gadać bez przerwy , śmiejąc się i płacząc na przemian , przytulając się do mnie , czasem całując, pozwalając głaskać swoją dłoń . W pewnym momencie , zwykle sama się nakręca , wspominając jakieś niezbyt szczęśliwe zdarzenia ze swojego życia , robi się szorstka , niedotykalska , chce jak najszybciej zakończyć spotkanie . Czy to wasze falowanie , tak właśnie przebiega ? Czego oczekujecie od faceta w takich chwilach , jak się zachowac , by jej pomóc . Próbowałem już milczeć ze zrozumieniem , przytualać (nie pozwala w tych chwilach) . Zmienić temat i ją rozbawić , też nie skutkuje . Więc jak sobie z tym poradzić ?

Gość cóż.........
Ja nie na temat wybacz, ale "jaj falowanie" tek mnie zaintrygowało, że aż wstąpiłam żeby zobaczyć co to jest :)

Gość ertet
to termin żywcem z "Mężczyzni są z Marsa, kobiety z Wenus"

Gość yyyyyyyyyyytr
hahahah FALOWANIE JAJ :D:D:D:D:D

Gość deszczu strugi
Niewątpliwie , "falowanie jaj" , zwane pożądaniem też występuje i to w dużym natężeniu , gdyż jest to kobieta piękna i zmysłowa . W tym temacie chodziło mi jednakże o jej huśtawkę nastrojów czyli - JEJ FALOWANIE

Gość tta io
tak mam i co z tego jestem czasami nie do wytrzymania :)

"Ona dużo mówi , ja głównie słucham , opowiada mi o sobie , o swojej przeszłości , swoich przygodach , kilka godzin potrafi gadać bez przerwy , śmiejąc się i płacząc na przemian , przytulając się do mnie" "jak się zachowac , by jej pomóc . Próbowałem już milczeć ze zrozumieniem , przytualać (nie pozwala w tych chwilach) . Zmienić temat i ją rozbawić " Brawo kolego, idealnie nadajesz sie na...przyjaciela :), wiec nie za bardzo rozumiem czego oczekujesz?

Gość tta io
i w tym momencie musisz ,mocno i tyle :)

Gość yyyyyyyyyyytr
Autorze, to słowo jest powalające: "inteligętna"

Gość 2232345
Znacie się krótko a pna już płacze przy Tobie wspominając swoją przeszłość? Traktuje Cie jak przyjaciela - to raz. ale dwa - mi to wygląda na to, że jest wciąż zakochana w innym.

Gość Problemy emocjonalne
Zastanów się czy laska nie ma problemów natury emocjonalnej lub psychicznej i to zastanów się na poważnie ! wpadanie ze skrjności w skrajność od euforii do rozdrażnienia........ niby nic, niby normalne,a jednak na dłuższą mętę nie do zniesienia,a uwież mi wiem co piszę !!!!!!!!!!!!!!! nie daj się omamić.

Gość obetnij se jaja
to poradzisz sobie z jaj falowaniem

Gość faqwes
Czy ja wiem czy to aż takie nienormalne zachowanie? Na początku się całujecie, potem gadacie - czyli jak większość początkujących par. Potem ona opowiada, potem chce kończyć spotkanie. Może jest już późno po prostu? :D

Gość jawiem
Traktuje cie tylko jako przyjaciela, kolege, zwierza ci się a ty jej słuchasz. Nie pozwala sobie na głebsze doznania poniewaz jej nie pociągasz. A żeby nie robic ci przykrosci to delikatnie sie z tobą całuje i przytula.

Gość Agnieszka___25
Ja nie chciałabym spotykać się sam na sam i zwierzać facetowi który mi się nie podoba. Nie interesowałaby mnie taka "przyjaźń", bo po co? Mam swoje przyjaciółki. Moim zdaniem on jej się podoba, ale albo jest zakochana w innym, albo po prostu jeszcze uważa że to nie czas na seks, dlatego kończy nagle spotkania gdy robi się późno.

Gość centurion*
zrobiła sobie z ciebie "gąbkę wchłaniającą jej emocjonalne jazdy" - widocznie wyczuła , ze możesz wchłaniać wszystko i także to tolerować...:P

Stary wyg ci powie tak . Stary , po pierwsze nie zakochuj się bo możesz wpaść w straszliwą pułapkę , takie sado-macho emocjonalne . Wiem , przerabiałem to . Chcesz unikać jej dołków pod koniec spotkania , po prostu kończ je wcześniej . Kończ je w chwili , kiedy ona jest najbardziej rozbawiona , kiedy świetnie czuje się w twoim towarzystwie . Wtedy będzie tęsknić , będzie miło wspominać chwile spędzone z tobą , a jej wyobraźnia wkrótce sama nadzieje ją na twojego członka . Jeśli to ty będziesz przedłużał spotkania , licząc na jakieś bara bara , zamiast facetem i kochankiem będziesz dla niej tylko koleżanką , albo chłopcem do bicia

Gość maaaaaaatika
"Jaj falowanie" - rewelacja... :D

Gość Sir Paździoch
FALOWANIE FALLUSA raczej powinno być :D

Gość ona na bank ma
problemy ze sobą !!! Tak jak ktoś wyżej napisał! To nie jest normalne, uważaj i nie angażuj się!!! Wiem co piszę,jestem terapeutą! Bądź ostrożny!!!