Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mydestinationnn

Jak to jest z mix plusem? czy będzie kara za spóźnienie 2 dni???

Polecane posty

otóż mam telefon w mixie na doładowania po 30 zl. Doładowanie kończy mi się 8.11 a mogę doładować 10.11 gdyż mam w tedy wypłatę. Czy będzie za to jakaś kara? czy za 2 dni spóźnienia nic mi nie zrobią?

Gość pomocna_dłoń
moja znajoma miala w mixie i doaldowywala raz na 2 miesiace i nie nalozyli na nia kary. ale moze to zalezy od czegos...? tem mam mixa ale doladowuje co miesiac

Gość sdfssdfsf
nie nic nawet upomienia ci nie przszla ,mojemu ojcowi przyslali upomienie ze ma 10czy iles dni na doladowanie bo inaczej kara bedzie, ale on chyba z 2tygodnie pozniej zaplacil

Gość stara zawodówa
sdfssdfsf--Ja stara,po zawodówce jestem,ale jak przeczytałam "ojcowi"to nie wiem czy śmiac się czy płakac OJCU.

Gość A ja Wam powiem...
Dobrze wiedzieć, a ja jak głupia tyle razy się stresowałam ze doładowałam w ostatnim dniu terminu, już widziałam te kraty w celach i owsiankę na obiad :P

Gość akhjnbfcb
Bo jest się czym stresowac.Oni nie ponaglają,ludzi przeginaja ,aoni potem łup.z grubej rury odsetki nalicza.

Gość A ja Wam powiem...
Aaaa, to nie byłoby tak źle, wolę suchy chleb niż owsiankę :D

przesadzasz z ta owsianka i suchym chlebem;) jakbyś była pierwszy raz karana to by nie było tak źle;) A co do kary to można się do 14 dni spóźnić;) dlatego lepiej jednego razu załaduj sobie dwa razy będziesz do przodu jakby co:)