Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

to znowu ja byłam w aptece i kupiłam test bo niemogłam juz wytzrymac z tej niepewnosci i wyszło mi dwie kreseczki;-))))z czego sie ciesze ale martwi mnie jedno ze tam na dole cos czuje jakbym miała dostac zachwile okresu nieboli tylko cały czas cos odczuwac czego cos jest nie tak???

Gość Ona :)))
Ja tez zrobiłam testy,jestm na 3 dni przed@ dodam,że sa pozytywne...i tez odczuwam ból w dole brzucha,raz jest raz go nie ma...

serio stosunek przerywany i pozytywny ? :D:D buuu ja tak sie kochalam przez kilka lat i nigdy nic :D swoja droga gratuluje ;)

Monika ty sie dziewczyno zastanow co piszesz bo chyba masz naprawde 13 lat...piszesz jak jakas nawiedzona sozk...dwa razy piszesz o tym samaym ze test wyszedl pozytwynie i wogole...na commed tez pisalas o tym samym czy to jest normalne..?? pomysl cisz sie swoim szczesciem i nie pisz setki takich samych postow

serio przerywany ale ja dwa razy pod rzad bez zabezpieczenia drugi raz po 10 minutowej przerwie zostało cos z pierwszego razu napewno spróbuj tak to napewno zaciazysz

Monika ale ty jestes glupia i wogole...ciaza to nie jest taka prosta sprawa i naprawde nie jest latwo w nia zajsc...dopieor 4 dni spoznil ci sie @ wiec za wczesnie na test..a pozneij dziwota ze poronienia...tak jak dziewczyna pisala wyzej ze pozniej placz i rozpacz

nie pisze w kólko o tym samycm dopiro dzisiaj sie dowiedziałm o tym jak test zrobiłam a ty najmądrzejsza jestes i potrafisz tylko obrazac!!!!!!

nigdy nikogo nie krytykuje tylko ty naprawde piszesz jakbys miala 15 lat góra...nie zycze ci zle zycze ci abys naprawde byla w ciazy i oby bylo wszytsko ok tylko ja tez test zrobilam za wczesnie i okazalo sie ze poronoilam w 6 tyg...dlatego nie jestem za zeby robic tak wczesnie testy...nie idz jeszcze do lekarza bo to jest za wczesnie poczekaj jeszcze ze 2 tyg a juz pojdziesz bedziesz widziala jak serduszko bije. bo teraz lekarz moze nic nie widziec a ty bedziesz sie nie potrzebnie martwic..ile masz lat??

jejku dziewczyno z jakiego ty swiata pochodzisz??? tyle osob co podaje tu numer telefonu i jakos nikt nie ma watpliwosci..chce ci cos osobistego napisac a nie chce tutaj zrozum...chce ci cos doradzic...nie martw sie nikomu nie dam numeru...jak cos to dam ci moj pierwsza

Gość erretetet
ja tez nie mam gg i nk i nie wiem co to dla was wszystkich jest takie dziwne :O