Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agais

mlodszy partner

Polecane posty

w nastepny weekend spotkam sie z 21 letnim chlopakiem,z ktorym uprawialam seks okolo 2 miesiace temu-jednorazowo,wlasciwie przypadkowo. teraz on jest na jakis czas w poblizu i tym razem zrobimy to powoli i spokojnie (ostatnio bylo na dworze na lawce i na szybkiego) sama mam 32 lata i od dawna nie bylam z kims tak mlodym... nie moge sie doczekac,jestem taka podniecona na sama mysl,ze juz mam mokre majteczki. ktora z was drogie panie tez uwielbia mlodych chlopcow,ich namietnosc,gwaltownosc,bezczelnosc?... a wy chlopaki jak widzicie nas,trzydziechy? dodam,ze jestem bardzo atrakcyjna

Zadzwon do mnie ja lepiej C I zrobie niz ten 21-stojednolalek. 605 399 185. Czekam......

mialam wielka ochote na seks tamtego wieczoru,i to na seks z kims nowo poznanym. zrobilam sie na bostwo,zalozylam latwa do "manipulacji" sukienke bez bielizny pod spodem i poszlam polowac do pubu-zabralam kolezanke. oczywiscie nie mialam zamiaru robic niczego z zupelnie byle kim,liczylam na to,ze spotkam koos kto mi sie bardzo spodoba. i zobaczylam w tlumie,on mnie od razu przyciagnal do tanca i pocalowal po minucie moze. po czym zapytal,czy chce wyjsc sie przejsc... bylam pijaniutka i chcialam tego,bardzo chcialam. od razu wyszlismy i sprawy potoczylt sie blyskawicznie,na dwoch lawkach i puenta w krzaczkach,na stojaco:) wracajac do srodka wymieniismy telefony:) ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh juz chce to powtorzyc ale tym razem na spokojnie i w jakims fajnym duzym lozku

pub który jest w otoczeniu krzaczorów i ławek?!! To gdzieś ty była??!!!..

a dokładniej? piszesz zbyt obcesowo...

mam ci podac nazwe miasta ulicy i knajpy? o co ci chodzi? tak sobie pisze bo akurat rozmyslalam o tym,niewazne

o to że twoja historia nie nosi żadnych cech autentyczności..

gdyby była pisałabyś o niej inaczej...jest jak próba sprawdzenia czy jak się po raz kolejny zbzykam w krzaczorach to jak to zostanie odebrane? a odpowiedź jest prosta NA STAREJ PICZY MŁODY SIĘ ĆWICZY:D...

jak bym pisala? ciekawa jestem. pewnie,ze sie cwiczy,jesli oprocz przyjemnosci buduje mu lepsza przyszlosc seksualna-tym lepiej przyjemne z pozytecznym jestes wulgarna,skoro jako kobieta mowisz o cipce tak ohydnie,to moze twoja wlasna nie daje ci zbyt duzo satysfakcji?

to przysłowie ....qrna...nie czytasz wcale już?:O

sa rozne inne przyslowia w tym temacie zapewne,mniej wulgarne. nie,nie czytam zbyt czesto ksiazek z przyslowiami ludowymi

"home truths" by freya north czyli "domowe prawdy" pewnie profesjonalny tlumacz lepiej by to ujal. a ty?

możesz pzybliżyć mi jej zawartość? i co szczególnego ujęło cię w niej? czytam focusa....mój ukochany miesięcznik

jestem dopiero w trakcie czytania. bardzo lubie psychologie,a ta ksiazka jest o trzech siostrach porzuconych we wczesnym dziecinstwie przez matke,ktora odeszla ,wychowanych przez wujka.kazda z siostr jest inna,zapowiada sie ciekawie.

ale czasem nie czytam przez kilka miesiecy nawet,gdy czasu brakuje. najczesciej serfuje po artykulach z zakresu psychologii. najchetniej,z najwiekszego zamilowania-psychologii dzieciecej.

a dokładniej ...jak zadzierzgnięta jest akcja...o to pytam..o sam początek...to chyba wiesz:)

zaczyna sie od tego,ze najmlodsza z siostr wraca do Anglii po 4 letnim pobycie w Stanach. wspomina siostry,one wspominaja ja w rozmowach z mezami,dowiadujemy sie wiele szczegolow o nich i o ukochanym wujku

nie ma wielku konkretnych wydarzen,jest zdecydowanie wiecej przemyslen,psychologii

a dlaczego wspominają wuja? był jakiś szczególny?

"wspominaja" w sensie rozmowy o nim ,on wciaz zyje i pisalam przeciez ze wychowal je,przygarnal po tym jak matka je porzucila. jest dla nich jak matka i ojciec w jednym

chyba to nie ten dzial forum az mi przeszlo poranne podniecenie po tej jalowej rozmowie-same pytania z twojej strony. ide pod prysznic a ty zamiast focusa focus on sth else! wydajesz sie jakas taka pozbawiona rozrywki

nie przeszkadza ci że książka jest napisana w trzeciej osobie?

co??? jest to jak najbardziej zwyczajnie napisana ksiazka,narrator+dialogi

dlaczego to mialoby przeszkadzac,a przede wszytkim skad wiedzialas jak ksiazka jest napisana?