Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agais

mlodszy partner

Polecane posty

Gość aha.......
:D :D :D aha :classic_cool: Powiem Ci prawdę-jestem grubym pasztetem i nawet mąż nie chce mnie roochać, nie mówiąc o innych :classic_cool:

aha....... widać że nasz Aga ma komplexy z tytułu braku wykształcenia pochodzenia i braku sexu...ale co tam...raz się żyje:D:D:D

serio nie wiem o co wam chodzi. staralas sie mi wmowic,ze nie czytalam tek ksiazki,a ja staralam sie cie przekonac,ze tak. teraz sie skonczylo na jakichs dziwnych tekstach o braku wyksztalcenia,seksu,o zlym pochodzeniu(????) trudno,nie dogadamy sie. w kazdym razie czy ktokolwiek moglby sie wypowiedziec w temacie? a ja dam znac po randce w nastepny weekend. jesli mi sie bedzie chcialo:P

mnie tam odpowiada zaangazowanie mlodszych partnerow moze nie wiedza jak ale to robia dlugo a jak koncza mniam

Gość tako se dedukuje.
Well, how? Did you find a woman similar to myself? Is the drought still in the topic?

Gość robo.zajac
wszystkie Panie z Nowego Sacza i okolic lubiace mldszych PISZCIE do mnie robo.zajac.88@gmail.com mam 23lata, jestem dobrze zbuowany i uwielbiam dojrzale kobiety, gwarantuje dyskrecje takze mezatkom:)