Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkjfdhhfbgvj

Przyjaciel czy coś więcej??

Polecane posty

Gość mkjfdhhfbgvj

Witam. Mam pewien problem. Mianowicie jestem zakochana w chłopaku który jest moim przyjacielem i to wyraźnie deklaruje. Ja sie boje mu wyznac jak bardzo mi na nim zalezy. Kolejną przeszkodą jest fakt, że jest rok młodszy odemnie.... i nie dawno zakonczył zwiazek z dziewczyną która był ponad rok.. czasami wydaje mi się, że mu tez na mnie zalezy, bo jak przychodzi do mnie to mnie przytula nawet przy moich kolezankach i za kazdym razem daje mi buziaka na dzien dobry i do widzenia.... i przy swoich kolegach potrafi rzucic tekst zebym go nie zdradzała, albo zebym sie nie martwiła bo mnie nie zdradza.. co mam o tym myslec?? kurcze... zawsze jak mi na czyms zalezy to wychodzi inaczej niz chce. kolezanka mi powiedziała, ze czuje po kosciach ze z nim bede... ale ja sadze ze jednak artur traktuje mnie jak siostre.... chce go zabrac ze soba na studniówke, ale nie wiem czy sie zgozi.. co o tym myslicie??

Gość mkjfdhhfbgvj
skąd pewność ze się zgodzi??? a jesli się nie zgodzi to wtedy co?? bo moja druga kolezanka ma na niego też "chrapkę".... i boje sie ze wybierze ja...

Gość Beata=]
Jeśli jest Twoim prawdziwym przyjacielem jak to deklaruje to się zgodzi!

Gość Beata=]
To musisz go zaprosić pierwsza!

Gość mkjfdhhfbgvj
no dobra... załózmy, ze się zgodzi... ale co wtedy?? on bardzo dobrze zna moja klase (dodam, ze to meska klasa, a dziewczyn jest tam tylko 5) i moze zamiast sie bawic ze mna to z nimi... kurcze.... no nie wiem.... czesto przy chłopakach na korytarzu przychodzi do mnie i przytula albo daje buziaka... a czasami bardzo mocno daje do zrozumienia ze to tylko przyjaźn... skad te wachania??

Wiesz u mnie też są przyjaźnie damsko-męskie i też się przytulaja i dają sobie buziaki itp. Zależy od tego jakie zwyczaje panują w otoczeniu Bo dla mnie np. buziak to coś więcej (czym nie "szastam") ale dla innych nie, po prostu zwykłe przywitanie

Gość mkjfdhhfbgvj
koleżanka mi też mówiła, że czuje w kosciach, że bedziemy parą... czego bardzo bym chciała... ale on sam kiedys mi powiedził, ze po madzi nie jest teraz gotów na związek z kimkolwiek...

Gość mkjfdhhfbgvj
poradzcie co ja mam z tym robic??