Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flyyyyyyyyyyyyyyyyyy

kto częściej zdradza? faceci czy kobiety?

Polecane posty

Gość flyyyyyyyyyyyyyyyyyy

tak sobie czytam to forum i czytam... i wpadły mi takie tematy o zdradach i sie zastanawiam. kto częściej zdradza? faceci czy kobiety? na początku myślałem że faceci bo chuć i popęd ale jak poczytałem tu wypowiedzi to już sam nie wiem. faceci sa prości jak konstrukcja cepa i częściej wpadają ot co. a kobiety są tak cholernie perfidne, tak umieją kłamać, kręcić.. wiec jak to jest?

Gość poruszenie_W_bokserkach
kobiety bo jak suka nie da to pies nie weźmie :classic_cool:

farmazoli! ten kto ma kasę..to oczywiste..

a potem ten który tej kasy potrzebujeD

Faceci zdradzają dwa razy częściej. Zdradza około 40% facetów i 20% kobiet. Inna sprawa że obecnie ma miejsce epidemia podejrzliwości odnośnie wierności partera/partnerki, co wynika ogólnie z braku zaufania. Wystarczą drobne kłamstwa. Jeżeli zostaną wykryte, to pojawia się nieufność na przyszłość.

jak to 2 razy częsciej? zdradza 40% facetów, ale raz w tygodniu kobiet zdradza 20%, ale średnio 3x w tygodniu

O niczym takim nie słyszałem. Przygodne zdrady to głównie domena facetów. Kobiety preferują stałe związki - z partnerem, kochankiem, sponsorem...

Gość na pewno nie jestem wyjątkiem
poprzedniego partnera 5 razy, obecnego raz;) i jestem kobietą;)

Hmm, czyli wsrod zdradzajacych wypada ze kobieta zdradzająca ma dwoch zdradzajacych fatetów.

Gość avanti.....avantii............
Ha ha ha............pierwszy raz widzę podręcznik pt "jak zdradzać"....

Gość Obiektywnie.....
Nie da się tego trafnie przedstawic, dlatego sprawiedliwie będzie -powiedzmy- fifty- fifty :D

Ja słyszałem, że panie częściej zdradzają. Ale pewnie wynika zależy od płci tego, co zajmuje się tą statystyką.

Gość zdradliwa
Prawiczkowie jak Stalingrad na pewno nie zdradzają :classic_cool:

Gość w moim bliskim otoczeniu
faceci zdradzają na potęgę -4, dziewczynę znam tylko jedna

Gość zdradliwa
"faceci zdradzają na potęgę -4, dziewczynę znam tylko jedna" Jedna, o której wiesz :classic_cool:

Gość nudzia.........
wiadomo że do tego trzeba dwojga.... lecz facet w związku stałym zdradza żadziej i mniej facetów . wolny facet strzela gdzie popadnie , nie przejmując się gdzie i zkim i wydaje mi się że mamy więcej zdradzonych mężów niż żon.a ilość kopulacji jest 1:1 tak wskazuje matma no chyba że pan zkozą a pani z pieskiem może zafałszować statystykę ,lecz na czyją kożyść niewiem

Perv..on czyli kto hihi? Perv..a tak wogóle to lukasz tu i tam a do x-termana nie zagladasz..:)a fajna ekipa sie zebrała....:)

Zajrzałam tam kilka razy, ale jestem kompletnie nie w temacie :) I się obawiam, że się nie wkręcę tak w trakcie dyskusji :p ;) On czyli mąż :p

pERV...Ty sie nie wkręcisz? jak nie Ty to kto ???? wystarczy ja poczytasz ostanie 300 stron;)

:D Przeczytałam kiedyś jeden nieaktywny topik, który miał ponad 300 stron i jeden aktywny, który miał 170 :p więcej nie zamierzam tego robić :D Ale zobaczę co się da zrobić :p ;)

Gość nudzia.........
lecz strzela też mężatki ..... Hymm dlatego po tym świecie chodzi pełno rogaczy . i tak na prawde nikt z nas nie może być pewny tego że nim nie jest ... jak ktoś wcześniej zauważył kobiety w tym zakresie są o wiele bardziej przebiegłe i idą w zaparte do śmierci a facet to troche ,,pierdoła ,, a trochę przekonanie w naszym wycowaniu że honor jest ważniejszy ipodstawiony do ściany mówi prawdę ..... :)