Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresowanaaaaaaaaaaaa

jak sie zachowac gdy szefowa ubliza?

Polecane posty

jestem tam nowa,ale podobmo szefowa ma czesto jazdy i wyzywa ludzi od debili, idiotow itd poki co nie mialam takiej syt ale nawet nie wiem jak powinnam sie zachowac jak juz do niej dojdzie? doradzcie

Gość ja tego nie kummamm
Przygotuj sobie odp. wcześniej, żeby się nie zamotać. Coś w stylu "Chciałabym, żeby odnosić się merytorycznie do sprawy, a nie personalnie i aby nie zwracała się pani do mnie więcej w taki sposób. Czy teraz już możemy omówić problem?"

Gość kokooooooszka
Zależy od Ciebie. Bo np. jeśli moja szefowa nabluzgałaby mi od debili i idiotek, to rzucilabym taką pracę, a wczesniej odpłaciłabym jej pieknym za nadobne.

jestem tam nowa, nie za wiele umiem, poza tym mam nature dosc cicha ale wiemod innych ze ona jak wpada w szal to wyzywa np? co za kretyn/idiota to wymyslil" albo inne teksty.... boje sie takiej sytuacji:O nie chce aby sie pozniej na mnie uwziela:O

jasne nagrac:O

"Prosze sie tak do mnie nie zwracac". Problem w tym, ze ona wtedy moze cie zwolnic pod byle pretekstem, bo skoro wyzywa, to nie bedzie miec skrupulow, zeby kogos wyrzucic za nic. Najlepiej nagrac, fakt, w razie zwolnienia mozesz przedstawic sadowi, ze ublizala pracownikom, co jest niedopuszczalne i ona pozniej bedzie miala przesrane.