Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ruda123

ciąża, panika

Polecane posty

Gość Ruda123

Pod koniec sierpnia z moim chłopakiem dotykaliśmy się i... on w pewnym momencie dotknął swoim penisem mojej C***. Nie trwało to długo bo kazałam mu przestać i szybko przestał. Chwile przed tym z jego penisa pojawił się taki przezroczysty płyn, ale nie było go dużo. Potem dostałam normalnie okres ale ostatni mi się spóźnił parę dni. Może było to spowodowane tym że przyjmowałam antybiotyki.W tym miesiącu powinnam go dostać mniej więcej 13.11.Ale jest jeszcze jedna sprawa mój chłopak nie ma jednego jądra i w przyszłości będzie miał trudności lub w ogóle nie będzie mógł mieć dzieci.Nie mogę spać po nocach bo ciągle o tym myślę. Więc moje pytanie mogłam zajść w ciąże?Jestem dziewicą... Proszę o poważne odp...

Gość Kafeterianka252
Hehe, dobra prowokacja:)

Gość Ruda123
Prowokacja?

Gość Kafeterianka252
Widzisz, nawet nikt ci nie odpisuje, ja też nie będę marnować swojego czasu na marne prowokacje.

Zmów paciorek i idz spac...dzieci o tej porze po przeczytaniu świerszczyka ida spac.

Gość Ruda123
człowiek chce się poradzić dowiedzieć w koncu chyba po to jest to forum a nie wyskakują z takim czymś. Każdy czymś się martwi nie wiem po co w ogóle piszecie takie coś

Gość mucka a co:)
w ciązy nie jestes, tymbardziej ze mialas okres, a do stosunku nie doszło, plemniki giną natychmiast w środowisku dla siebie nieprzyjaznym(innym niż pochwa)