Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanabozdradzona

ciąża miesiąc po poronieniu??

Polecane posty

Gość załamanabozdradzona

Witam. Mój mąż mnie zdradził. Gdy zaczął "być" z nią ona już była w ciąży. Poroniła bo chciała zażywając tabletki na reumatyzm. Minęło półtora miesiąca od tego poronienia. W między czasie dowiedziałam się o wszystkim. mąż próbuje do mnie wrócić. Niestety ta suk* twierdzi że jest z nim w ciąży. Czy to możłiwe żeby w ciągu m-ca po poronieniu znowu zaszła w ciążę. Wiem, że po jakimś czasie okaże się czy kłamała. Ale mnie męczy to teraz.

Gość wiosennapani:)
i ty go jeszcze chcesz ......szok

Gość załamanabozdradzona
czekam na odpowiedź na pytanie a nie na opinie na mój temat

Piszesz ,ze Ona suka...a swojego mezusia jak nazwiesz??? Dziwie sie Tobie .ze zawracasz sobie glowe jej ciaza .

po poronieniu mozna zajsc w ciaze szybciej niz Ci sie wydaje .

Gość załamanabozdradzona
czyli jednak na tym forum można co najwyżej zostać zbesztanym a nie szukać pomocy

zalamana nie powinno Cie to dziwic .Ja poronilam i zaszlam w ciazy bardzo szybko .

Gość poinformowana jak fakt
a skąd ty taką wiedzę posiadasz,że chciała poronić i jakie tabletki na to brała?Dziewczyna może nie być niczemu winna bo twój mężuś kurwiarz,zapomniał powiedzieć że on to już jest zajęty.

Gość załamanabozdradzona
po prostu wiem.a skąd? nieistotne. a jestem tego pewna na 100%

Można zajść szybko po poronieniu, ale i zajść i juz o tym wiedzieć w 1,5 miesiąca po to chyba nie bardzo. Może to ta poprzednia ciąża wcale się nie poroniła.

Gość załamanabozdradzona
dziękuje za konkretniejszą odpowiedź;)

Gość yghg
yhy yhy

Pytanie do Tofu - Zaszłaś po poronieniu? Donosiłaś - jeśli mogę wiedzieć. Chcę się zacząć starać jak najszybciej a mi kazali pół roku czekać.... Jeśli jest jakiś inny wątek związany z tym tematem proszę o link.

Po poronieniu o dzidziusia można starać się już po 5-6 tygodniach. Jest całkiem prawdopodobne że ta laska jest znowu w ciąży. Pogoń drania!

ja może nie poroniłam ale byłam w ciąży która obumarła w 11 tygodniu miałam zabieg wyłyżeczkowania macicy zabieg był 15.01 po 6 tygodniach poszłam na kontrolę i okazało się żę jestem w ciązy nie dostałam nawet okresu... teraz jestem w 39 tygodniu ciąży

ja może nie poroniłam ale byłam w ciąży która obumarła w 11 tygodniu miałam zabieg wyłyżeczkowania macicy zabieg był 15.01 po 6 tygodniach poszłam na kontrolę i okazało się żę jestem w ciązy nie dostałam nawet okresu... teraz jestem w 39 tygodniu ciąży

Pogoń, pogoń Mój poprzedni związek skończył się przez to samo i teraz dziękuję mocom najwyższym. Teraz jego obecna sama wychowuje, on niby się z nią ożenił ale dalej myśli że to żadne zobowiązanie... A ja mam nowego, cudownego faceta, który w trudnych chwilach jest przy mnie i właśnie jemu pragnę dać zdrowe dziecko. Życzę Ci nowego związku, a poprzedni to zapomnij jak najszybciej. I życz byłemu powodzenia

Kitana2000 - ale mnie straszą że nie donoszę jak za szybko zajdę. Też jestem po zabiegu. Tydzień temu...

Gość yghg
yhy yhy

dedi ciaza byla bez problemowa ,moj okaz ma juz 9 lat:) zycze powodzenia

Witajcie dziewczyny! Ja poroniłam w 7 tc. Poronienie było nie kompletne więc miałam zabieg wyłyżeczkowania 04.11.2010. I teraz się zastanawiam jak szybko mogę się starać o kolejną ciążę? Po jakim czasie wróciliście do przytulania? Ja na razie nie mam na to ochoty i bardzo się boję.

Gość serniczkowadziewczyna
up up