Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wweenniiaa

napiszcie mi dlaczego kobiety potrafia tak szybko

Polecane posty

Gość wweenniiaa

wybaczyc zdrade nawet wielomiesieczny romans swojego faceta, a faceci zazwyczaj z powodu jednego pocalunku uwazaja kobiete za najwieksza kurwe i nawet jesli byli z nia w dlugoletnim zwiazku to za nic w swiecie nie wybacza, unosza sie honorem i odchodza. bylam z facetem 3 lata i kiedys poszedl na impreze na ktorej calowal sie ze swoja kumpela, niestety po okolo tygodniu wybaczylam mu to i znowu bylismy razem, a po jakims czasie zapytalam czy on by mi wybaczyl cos takiego to powiedzial ze NIE...

Nie wszystkie. Ja NIGDY nie wybaczyłabym zdrady, choćby facet potem stawał na głowie i robił wszystko bym mu wybaczyła, to nigdy bym tego nie zrobiła. Za błędy się płaci.

Mi mąż wybaczył zdrade. Ale jednak nie do końca nam sie układa.Wiec nie wiem co lepsze....

Gość wweenniiaa
no ale czytajac np. tematy na kafe gdzie zakladane sa topiki "facet mnie zdradzil wybaczylam mu..." sa one zakladane przez kobiety i jest ich mnostwo, albo faceci zakladaja "zona mnie juz niezadowala w lozku mam kochanke..", kiedys z kumplem rozmawialam i powiedzial ze dziewczyna go zdradzila bo calowala sie z jakims chlopakiem na imprezie i jej nie wybaczy za nic w swiecie, a najlepsze jest to ze on sam mial kiedys romans z pewna zdzira dziewczyna mu wybaczyla. od czego to zalezy

Gość wweenniiaa
ale powiem Wam ze po tym zwiazku przejzalam na oczy i tez juz nigdy zadnemu nie wybacze, po co sie potem uzerac

Ja tez bym nie wybaczyla bo nawet jesli to i tak nic z nas by juz nie bylo:( nie zaufalabym wiecej