Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frrrrrrrruźka

dziewczyny, pomóżcie..

Polecane posty

Gość frrrrrrrruźka

jest taki jeden chłopak który mnie obserwuje, kiedyś napisał do mnie na nk, chciał moje gg, ale mu nie dałam, no i teraz trochę żałuję. nie wiem jak mam do niego zagadać, nie jesteśmy nawet na cześć, on wydaje się być wstydliwy, ja ogólnie jestem odważna ale jakoś nie chcę wyjść na idiotkę.. pomóżcie.;o

Gość frrrrrrrruźka
nie, mam 16/17.

Gość frrrrrrrruźka
nie no, on jest starszy o 3 lata, i ciągle przebywa w towarzystwie kolegów. zawsze się kręci tam gdzie ja przebywam, ostanio przechodzili grupą i chwile później wracali to on powiedział "to ta, fajna nie" a taki typ się na mnie spojrzał i powiedział " noo" ale nie gadamy wcale, jak już wspomniałam nawet na cześć, co mam zrobić..

Gość pomocna_dłoń
napisz do niego na nk:) wyslij mu swoje gg i czekaj na jego ruch:)

Gość frrrrrrrruźka
no właśnie jedyne co mam to jego nk, ale boję się, że wyjdę na kretynkę..:o

Gość pomocna_dłoń
jezeli podobasz sie chlopakowi to sie odezwie a jezeli sie nie odezwie to bedziesz wiedziala na czym stoisz. tylko moze lepiej zaloz nowe gg/nowy numer zeby w razie "W" nie mial tego prawdziwego

Gość Pause Breack
Mezczyzni to proste stworzenia ale i umieja wycofac sie w odpowiednim momencie,w przeciwienstwie do kobiet. Jest niesmialy ale napisal... Ty go olałaś i on juz nie chce wyjsc na idiotę. Ruch nalezy do Ciebie. Albo napisz cos takiego jak do dobrego znajomego np " to o mnie ostatnio mowiliscie?" chyba ze bylo jeszcze pare lasek obok nich to wiesz.;)

Gość frrrrrrrruźka
e tam nie muszę zakładać nowego numeru, jak coś to mogłabym go zablokować przecież. ja wiem że mu się podobam, bo perfidnie się na mnie gapi i to ja muszę spuszczać wzrok bo nie wytrzymuję... ale nie wiem, będę z nim cały rok do jednej szkoły chodzić a rok się dopiero zaczyna..

Gość frrrrrrrruźka
no nie napiszę do niego jak do dobrego znajomego, bo dodam że się nie znamy. napisał do mnie bo przyszłam do jego szkoły, ale to było w sierpniu, namawiał mnie na jakieś koło w szkole, ale ja odmówiłam, napisał normalnie z taką propozycją. a ja co mam napisać, dajecie jakiś preteskt?

Gość frrrrrrrruźka
:o

Gość frrrrrrrruźka
UP. Szukam pretekstu.

Gość frrrrrrrruźka
jakoś to tak dziwnie brzmi " cześć, podobasz mi się ..." jak jakaś desperatka.. dlatego szukam pretekstu

Gość frrrrrrrruźka
upppppppp

Gość frrrrrrrruźka
uppp