Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marineros

jak pokazać kobietom pieniądze?

Polecane posty

Gość marineros

w jakich miejscach? nie "wyrywam" dziewczyn na kasę, ale chciałbym jakoś zwiększyć szanse na kogoś poznanie. jak się mną wiele zainteresuje, to będę wybierał...

wsadz kilka stówek do kieszeni tak żeby wystawaly najlepiej do kilku kieszeni i idz do przychodni ginekologicznej...

Gość americcano
zalezy ile masz tej kasy ubierz sie w drogie szmaty kup rolexa (zwykłe szmaty i tak sie na tym nie znaja, wiec poleca tylko fajne dziunie) i dobry wóz, to podstawa

Gość gertrude__JJ
kupuj bilety do oper i teatrów

Gość marineros
do oper i teatrów chyba tylko pary chodzą... chodziło mi raczej o miejsca, w których mogę się pokazać.

Gość tania knajpa
dla tanich dziwek, nawet nie bedziesz musial sie wyslac ani myc:D

Gość studentka pierwszego roku
auto, markowe ciuchy, dobry zegarek, iphone/blackberry/lg prada, macbook, zapach dobrych perfum, dobre fajki, dobra zapalniczka, to na pierwszy rzut oka wystarczy:D

yyyy załosne .. ale jak juz to autko i nie oszczędzaj jak gdzies jakąs zaprosisz :) aa i dobrze się ubierz (co nie oznacza markowo) np http://lookfashion.blox.pl/resource/dresiarz.jpg moze i ma markowe dresy ale wyglada slabo... najważniejsze żeby ubrac sie z klasą on ubiera się fajnie, taki sam efekt mozna uzyskac nie majac na sobie 3000 :) http://e.lansik.pl/la658/4fc3c2db000195d7471c40b3 no ale oczywiście na dysko nie ubieraj garniaka ;) hehehhe aa zainwestuj w dobrego fryzjera :) i dobre perfumy

Gość gertrude__JJ
no kupuj WAM ten bilety i chodzcie razem :) to też zbonusuje cie jako intelektualiste i romantyka wrażliwego!

Gość marineros
studentka pierwszego roku, fajki? szkoda zdrowia... a jeśli chodzi o telefon, nie lubię takich cegiełek. :) teatr i opera jak najbardziej, bo lubię, chyba jedyny w tym wieku w moim środowisku. :)

Gość feloww
Kolega opowadał,ze w tylnej kieszeni trzymał gruby portfel .Przyciągał dziewczyny jak magnes.

Gość madziunia1987
ja zawsze patrze na dobry zegarek - może być już jakiś edox albo jeszcze lepiej lepszy ;) ładne buty - obowiązkowo CZYSTE, WYPASTOWANE koszula to oczywiście nie z tandetnymi spinkami ;) dobre auto - nie jakiś opel, fiacik, czy renault..... i dobra elektronika:) Zwracam zawsze na to uwagę i jeśli facet spełnia większość z tych kryteriów to w 70% jest jakimś luksusowym mecenasem, adwokatem -ewentualnie lekarzem , właścicielem dobrej firmy :) wiem bo sama takiego wyrwałam ;P

Gość studentka pierwszego roku
idz do klubu jakiegoś albo zwyczajnie zaczep kobietę na ulicy, na przystanku i powiedz ze Ci się podoba i zapytaj czy się z Tobą umowi, serio ten prosty sposób jest najlepszy:) jak nie będzie zainteresowana to trudno tragedii nie ma;) nie ta to inna.

Gość madziunia1987
a no i oczywiście dobry perfum - np. aqua di gio :)

Gość marineros
madziunia1987, a marynarz nie? :) ludzie morza zarabiają kilka razy więcej niż niejeden lekarz, czy prawnik. :)

Gość madziunia1987
Napisałam, że 70% :) nie mieszkam w okolicach moża wiec nie przyszedł mi na myśl :)

Gość madziunia1987
morza oczywiście :o ale byk :/

Gość marineros
a czy są ogólnie takie miejsca, w które kobiety chodzą i szukają właśnie tam takich facetów? bo chyba najlepsze wydaje mi się poznanie przez przypadek, w mieście, czy jakimś konkretnym miejscu przez zaczepienie tej osoby. być może coś mnie omija i mógłbym być częściej w jakichś miejscach, w których prawdopodobieństwo poznania jest większe.

Wstaw pieniadze do butonierki!! I zapytaj : komu , komu wyleciała kasa , bo ide do domu

Sta n w klubie pry wejsciu i powiedz : mam kasę, kaske ro wygrania