Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrocławianka.........

jak to załatwić?

Polecane posty

oddałam do skserowana książkę. Książka była bardzo gruba więc zapłaciłam za kserówkę razem z bindowaniem grubo ponad 30 zł, prawei 40. Niestety książka została źle skserowana, strony są poucinane, w niektórych miejscach nie można rozpoznać tekstu bo są ciemne plamy, w dodatku jest za bardzo pomniejszona i przez to po 1. litery są strasznie małe, a po 2. jest krzywo skserowana, więc nawet tych kserowek nie można trzymac prosto :O Mam ją zareklamować? Tylko nie mówcie, że moglam kupić książkę w księgarni, bo ona kosztuje prawie 90zł :O A i jeszcze jedno pytanie: czy pieczątki bibliotek się kserują? Tzn. czy na kserowkach też je widać, czy nie?

nie wolno kpiowac książek! naruszyłas prawo autorskie i grozi ci postepowanie prokuratorskie! możesz dostać do 3 lat więzienia!

Gość pomogę po niedzieli
będę we wtorek we wrocku,mogę pomóc mariola

czyli tylko 2x tyle co ksero, a nie kradniesz i nie masz wyżej wymienionych problemów. Nie wstyd Ci?

wolno kopiować na własny użytek :O poczytaj sobie kodeksy :O nielegalne jest jedynie rozpowszechnianie kserówek

Gość mój kotek obsrał się cały
idź reklamować, bo usługa jest fatalnie wykonana, więc powinni poprawić. a tak swoją drogą to ci wyżej mają rację. jeśli masz książkę, która jest ważna z pkt widzenia zawodu (nie tam jakieś przedmioty zapchajdziury na jeden semestr, to pal licho) to lepiej kupić nawet używaną, a mieć normalną.

Tylko 2 razy tyle co ksero tak? To spróbuj utrzymywać się za grosze i ledwo wiązać koniec z końcem, zobaczymy czy będziesz tak chętnie wydawał pieniądze za oryginalne ksiązki