Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość codzienniosć

ciąża? Dni płodne, ztrucie ?

Polecane posty

Gość codzienniosć

Od pewnego czasu mam w ciągu dnia mdłości , zgagę , jestem zmęczona , ale cięzko mi zasnąć, boli mnie głowa, dolny odcinek pleców, jestem wiecznie zmęczona, mam wrażenie że mój żołądek jest pełny a chwile potem jak coś jem to mam wrażenie że się maksymalnie zapchałam. Ostatnio miałam dwa dni straszny nastrój , przez samopoczucie, było mi nie dobrze miałam ponad 37 , odbijało mi się i podchodziło mi aż blee . Poza tym dzisiaj bolą mnie tak cycki i podbrzusze że zaraz zwariuję a to przecież już 22 dzień od 1 dnia miesiączki , więc to chyba nie owulacja czy inne takie którym towarzyszą takie dolegliwości. Poza tym mam całe obolałe plecy , szególnie dolna część ( podczas wstawania szczególnie - miałam podejżenia że to nerki ale to zostało wykluczone). . Dla pewności zrobiłam testy ciążowe , wczoraj i kilka dni temu popołudniu , ale oba były negatywne. W takim razie co powoduje we mnie takie dziwne dolegliwości , które zazwyczaj przeżywam kilka dni ( 2-3 przed miesiączką ) lub kilka dni po miesiączce.

Gość codzienniosć
? pomóżcie ;(

Gość codzienniosć
za ok 6-8 dni

Moim zdeniem to dlatego sie tak czujesz bo zbilza sie @:) jedna ujawnia sie duzo wczesniej dlatego tak sie czujesz a nie inaczej...nie martw sie to nic groznego...

Gość codzienniosć
mam miesiączke od ok 9 lat i nigdy nie miałam takich objawów , stąd też moje zaniepokojenie. Zazwyczaj piersi bolały mnie dzień lub dwa przed okresem. Nigdy nie bylo mi duszno , niedobrze, nie czuam się tak koszmarnie.

Gość Nie wiem co Ci napisać...
Ja mam różnie - raz się czuję przed @ w miarę dobrze, raz już dwa tygodnie wcześniej bolą mnie piersi, mam zgagę, jest mi niedobrze - organizm różnie reaguje, wszystkie objawy PMS mogą się zmieniać nawet z miesiąca na miesiąc ;) Wydaje mi się poza tym, że na objawy ciąży byłoby za wcześnie

Gość codzienniosć
Też tak własnie myślałam , ale ten ból piersi , podbrzusza i jajnika zmienił mój trop myślenia.

Gość codzienniosć
Szczerze mówiąc też mi się tak wydaje, ale wolałam się upewnić. Swojego czasu pisałam że niektóre objawy pojawiają się już w pierwszych tygodniach i może dlatego też o tym pomyślałam.

Gość codzienniosć
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi . Gdyby ktoś jeszcze mógł się wypowiedzieć byłabym bardzo wdzięczna :)

Gość codzienniosć
A tepiersi mnie chyba wykończą , drażni mnie koszulka, zamek od bluzy , mam temperaturę 37,1 i jeszcze to wzdęcie i gazy , masakra.

Idź w poniedziałek na beta HCG. Jeśli podejrzewasz ciążę, a zarodek się już zagnieździł to powinna już wyjść dodatnia. Jeśli wyjdzie ujemna proponuję udać się do lekarza, bo takie objawy może dawać mnóstwo chorób. A że teraz sezon grypowy to mogło Cię zwyczajnie coś złapać + wyjątkowo upierdliwy PMS :) Nikt tutaj Ci nie stwierdzi przyczyn Twoich dolegliwoścu, bo zdrowie to zbyt poważna sprawa :) Pozdrawiam :)

Gość codzienniosć
Dziękuję za odpowiedzi , chyba faktycznie będę musiała pójśc do lekarza, wczoraj wieczorem 37,1 dzisiaj ok 12 , znowu 37 stopni ... ehh :(