Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i tak jestem brzydka

Chamskie zachowanie kolegi na imprezie

Polecane posty

Siedzieliśmy w kącie w czwórkę - na jednej kanapie ja z kolegą, na drugiej dwie koleżanki. Gadaliśmy (trochę już wstawieni), gdy w pewnym momencie 'kolega' ze słowami "no to idę do ładnych dziewczyn" przesiadł się do koleżanek. Nawet dla pijanych jestem brzydka :(

Gość to rzeczywiście chamskie
:O

na szczęscie te ładne to transwestyci i za ten chamski tekst zbolcowali go równo :)

ale poważnie? Też byście się obrazili? Koorwa, żeby nawet po pijaku takie teksty walić, myślałam że wtedy tolerancja na brzydotę się zwiększa :(

Gość a on sie czasem nie droczyl
po prostu?

Gość pewnie jestem przewrażliwiona
generalnie mnie zlewał, gadaliśmy od tak od niechcenia, ale to już była przeginka, a nie żart :(

Co się będziesz dupkiem przejmować, ja nie jestem wg jednego wystarczająco sensowna, nie będę aż tak złośliwa i sie nie wypowiem teraz co o nim myslę. Ale ważne że dla jednego mogę być sensowna:) Nie przejmuj się

@Kultura mam na drugie - no widzisz, a ja dla nikogo nie jestem sensowna bo za brzydka jestem więc nie mam czego oczekiwać poza stekiem wyzwisk :(

Gość to był.........
cham i prostak, błagam Cię nie przejmuj się takimi dupkami! każdy takich czasem spotyka i to wcale nie znaczy, że naprawdę jesteś brzydka może sam czuł się odpowiedzialny za to, ze rozmowa była do bani i chciał pokazać, że 'jest inaczej'

Ja aż do niedawna cały czas myślałam tak jak Ty, po prostu wystarczy nawet udawać pewną siebie i będzie dobrze, cały czas nie mam pewności i nawet jak nic nie wyjdzie to trudno, świat się nie zawali. Ja obcięłam włosy i to diametralnie mnie zmieniło, może małe odświeżenie by Ci sie przydało? Nawet tak dla siebie żeby sie lepiej czuć?

przewrazliwiona- to nie ty pisalas o tym jak sie obrazilas na znajomych? a teraz kolega cie obrazil? Nudzisz sie dzisiaj czy az tyle powodow do obrazania sie mialas w ciagu jednego wieczoru?:D

@to był... - dziwne tylko, że słyszę same beszty, a żadnych komplementów... to chyba wybitnie świadczy o tym, ze jestem paszczakiem. Kurde, gadaliśmy we czwórkę; nagle zmienił zmienił miejsce i powiedział coś jeszcze w stylu 'noo, jakie ładne dziewczyny'. @Kultura mam na drugie - no do cholery, jestem chyba pewna siebie, a i tak się okazuje, że nieśmiałe koleżanki są rozchwytywane, tylko nie ja :( Ja się ciągle zmieniam - a to zmieniłam kolor włosów, fryzurę, fajnie się ubieram (dużo ludzi mi to mówi), i niestety coraz mocniej się maluję bo takiemu paszczakowi jak ja nie wystarczy tylko tusz do rzęs i błyszczyk :( Wniosek z tego jeden - jestem brzydka i nic z tego nie zmieni. A liczy się wnętrze ładnej kobiety.

to w koncu powiedzial ze idzie do ladnych dziewczyn czy ze ooo ladne dzieczyny? Co ty za prowokacje denne wymyslasz?:D

taki los, widocznie nikt mnie nie lubi. w takim razie zostaje mi tylko pierdoolić 'życie towarzyskie' i zabrać się do nauki albo czytania książek.

@EwelinaEwa - jak już usiadł między nimi to im powiedział że są ładne i fajnie wyglądają, a wcześniej że idzie do ładnych dziewczyn (czyli właśnie do nich) :o

jakbyś była pewna siebie to byś się takimi glupotami nie przejmowała ;) Trzeba zawsze być sobą i się nie przejmować osobami które nie są tego warte :) a tak na marginesie mocny makijaż czasem sprawę pogarsza