Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ujhfjuyt

do mezczyzn pytanie.Obrazilibyscie się gdyby kobieta

Polecane posty

Gość ujhfjuyt

z ktora sie spotykacie poprosila was zebyscie zaczeli nosic soczewki zamiast okularów i zebyscie troszeczke przypakowali na silowni tracac na wadze

Gość kemortinos
jeśli spotykam się z nia miesia c to bym się wkurwił. Jeśłi dłużej niż 3 lata to nie.

Gość ujhfjuyt
generalnie facet ie jest zly dobry z charakteru chcialabym zeby cos z tego wyszlo ale musi mi sie odobac.Nie chce napakowanego goscia,ale on ma hm...brzuch..(29lat)i okulary..Spotkam sie znim juz 4 miesiace i chcialabym chociaz miec swiadomosc tego ze zalezu mu na wygladzie i chodzi na silownie czasem...ale on niccc

Gość asiula20000
albo chce cię podbudować wizerunkowo, albo sie ciebie wstydzi

Gość dsadsadsadsa
ja bym się nie obraził ani trochę. przestałbym się z nią spotykać po prostu.

Gość dsadsadsadsa
laska chce być z tobą na pokaz jedynie. daj sobie z nią spokój.

Gość slowianska uroda ;P;P
chyba, ze sam 3 dni wczesniej krzywo na nia patrzyles, gdy jadla ulubionego batonika... :D baby tak maja.

Gość kamiszek
to jest post kobiety która chce taki tekst wypalić. dziewczyno otwórz oczy. nie kochasz tego chłopaka, nie jesteś zakochana i na siłę chcesz coś budować, przez pierdoloną presję społeczną. OPUŚĆ mu cierpień w przyszłości

Gość dsadsadsadsa
to powiedz jej, że zrobisz to, ale jak powiększy sobie cycki i ujędrni pośladki. ;)

Gość kamiszek
ja też kobieta jestem i znam trochę psychikę kobitek. jak tak mówisz to będzie cholernie trudno się zakochać...

Gość dsadsadsadsa
kamiszek - masz rację. przeoczyłem to.

Gość ujhfjuyt
po prostu blabym wstanie go pokochac bo z charakteru jest ok z wygladu gdyby o siebie zadbal tez bylby poprostu normalny.nie szukam adonisa ale musi mi sie jednak podobac,nie chce zeby odrazu sie zmienial ale chcialabym zeby przynajmniej robowal chcialaby wiedziec ze ma to dlaniego znacenie

Gość dsadsadsadsa
dosłownie teraz mi szczęka opadła... kobieto, odpuść go sobie. szkoda chłopaka. znajdż sobie innego. tu nie chodzi o miłość, tylko o to, że chcesz, żeby był bardziej cool.

Gość ale z ciebie pusta
enna pizda! To,że ma okulary znaczy,że nie zależy mu na wyglądzie? Żal mi go,mam nadzieję,że w dupe cię kopnie

Gość ujhfjuyt
do teo co pisal o tym ze chce byc na pokaz z chlopakiem.gdyby tak bylo to wybralabym opalonego bruneta z ktorym nie klej mi sie gadka a nie siedziala na forum i zastanawiala sie czy ten sie obrazi i czy zechce doprowadzic sie do normalnego stanu

Gość ujhfjuyt
jakos dziwnie bylobymi calowac sie z chlopakiem wokularach i o nie zawadzac.

Gość brak słów na takie pustaki
szkoda faceta,oby się ocknął na czas z kim ma do czynienia. Daj swoją fotkę,zobaczymy czyś taka idealna:o

Gość debilom mówię stop
nom... bardzo dziwnie... no comments.

Gość te reklamy
ale po co chcesz z nim wlasciwie byc skoro on Cie nawet nie pociaga. facet musi miec to cos jesli tego nie czujesz to nie zawracaj temu czlowekowi dooopy.To strata czasu Twojego jak i jego.Podaj mi chciaz jeden powod dla,ktorego chcesz z nim byc mimo,ze on Ci sie wogole nie podoba i nic do niego nie czujesz:) bo ja tu widze tylko pieniadze:P sorry

Gość ujhfjuyt
ja nie chce zeby byl jakims apakowanym gosciem..Chcialabym tylko zeby byl taki jak wszyscy normalny bez brzucha lekko umiesniony i bez okularow sama jestem normalna 165cm i 50kg tez mam kompleksow troche i wiem ze pewnych rzeczy nie da sie zmienic ale nektore tak..

Gość z dala od takich
Ja mam okulary i podczas całowania jakoś mój facet o nie nie zawadza. Głupia jesteś. Poza tym nie każdy może nosić szkła. Ja np nie mogę,oko reaguje na nie jak na ciało obce. Co jeśli on też tak będzie miał? Olejesz go "bo tobie będzie dziwnie". Daj lepiej facetowi spokój i oszczędź mu siebie. Ile w ogóle ty masz lat? 5?

Gość debilom mówię stop
pieniądze, albo desperację. :) wszyscy mają kogoś, ale ona nie ma a jest koleś, który troszkę nie pasuje, więc niech przypakuje i kupi szkła kontaktowe to może, może.. hahaha

Gość ujhfjuyt
bo ma fajny charakter meski z charakteru i mozna na nim polegac,mozna znim pogadac i wiem ze jezeli te dwie rzeczy by zmienil moglabym poczuc chemie.nie pociaga mnie przez okulary i bwage

Gość debilom mówię stop
dajcie sobie spokój. autorka jest młodziutka i głupiutka. gimnazjum, albo pierwsza klasa zawodoowy. ;)

Gość ujhfjuyt
okulary u kobiety to co innego bo czasami dodaja charakteru a nawet seksapilu nie kazdej pasuje ale czasami zdobią a u mezczyzn to malomeskie i szpeci

Gość ujhfjuyt
mam 24lata

Gość z dala od takich
To powiem ci,żeś głupia jak but,a raczej dziurawa skarpeta z lewej nogi:p Śmierdząca dziurawa skarpeta dodam. Sama znam masę mężczyzn którzy w okularach wyglądają o wiele bardziej sexy niż bez. No brak słów dosłownie:( Że też takie po świecie chodzą:( Szkoda w ogóle z tobą gadać

Gość te reklamy
" i wiem ze jezeli te dwie rzeczy by zmienil moglabym poczuc chemie.nie pociaga mnie przez okulary i bwage" ale chemia to jednak z kad inad sie bierze.Poprostu z naszych organizmow.Wiec jak teraz nie czujesz tej chemii to nie poczujesz nawet jak on wyrzezbi sobie dla Ciebie specjalnie kaloryfer:P chemia to czysta biologia.Widocznie juz na wstepie nie pasujecie do siebie.

Gość znajdź sobie kogoś
na swoim przeraźliwie niskim poziomie,a porządnym facetom daj spokój:o