Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WeselnaOna

Zespół POD BATUTĄ ze Skawiny koło Krk. Warto? Potrzebuje info.

Polecane posty

Gość WeselnaOna

Jak w temacie. Zna któraś ten zespół? Bo ja szczerze mówiąc nie spotkałam się z ani jedną opinią na ich temat a wg. mnie całkiem niezle się prezentują. To jak?? :)

Gość szageszfer
Ja znam, ale Pod Budą, może to samo co pod batutą, a jeśli nie to mam nadzieje, że przynajmniej wiedzą co to jest batuta oraz że wie to Poszukująca Panna Młoda.

Gość szageszfer
o kur.a przepraszam, ale jeśli dobrze widzę to na klawiszach gra Robert Budzyń i jeśli to prawda to wchodzę pod stół i odszczekuję jak pies co wyszczekałem, to świetny muzyk i jeśli z kimś gra to na pewno z muzykami i to dobrymi, a nie z kur.wami udawaczami midi plajerami. RB - always RISPEKT Man...

Gość WeselnaOna
szageszfer-> Znasz tego gościa osobiście? Potrzebuję więcej informacji.

Gość szageszfer
jego obecnego składu nie znam, ale jestem przekonany że to bardzo wysoki poziom, on zawsze otaczał się muzykami, a nie przebierańcami. Ile biorą za jeden dzień?

Gość WeselnaOna
Mam nadzieję, że jest profesjonalistą i nie odwala maniany. Najgorsze jest to, że praktycznie nic nie wiem na jego temat. Za 1 dzień wesela w Krakowie bierze 3600 zł więc nawet nie dużo jak na 5 osobowy skład. Muzyka w 100% na żywo, w składzie perkusja i saksofon na którym bardzo mi zależało. Zarówno męski jak i żeński wokal. Mam wstępnie zarezerwowany termin, z tym, że jeszcze się z nimi nie widziałam. Jak będziesz coś wiedział/a więcej na ich temat to proszę o info. Z góry dzięki.

Gość szageszfer
nie wiem jakie są twoje gusta muzyczne i czego oczekujesz od kapeli bądź co bądź w tym wypadku weselnej, RB angażował się swego czasu, może teraz też, w dość ambitne projekty muzyczne, więc o jego warsztat muzyczny możesz być spokojna. Sam jestem ciekaw tego składu, cena bardzo dobra... nie mam zwyczaju polecać czegoś w ciemno, ale w tym przypadku nie obawiałbym się zaryzykować nawet na własnym ślubie ;) Ale zapytaj, może gdzieś mają jeszcze jakiś ślub to będziesz mogła pojechać i posłuchać live ;)

Gość WeselnaOna
Ja po prostu chcę, żeby mój zespół na weselu potrafił nawiązać kontakt z moimi gośćmi, żeby umiał ich rozbawić a nie tylko grał kawałki tak " na odwal się", jakby za karę. Teraz jest właśnie "martwy" sezon jeżeli chodzi o wesela, ale jesteśmy z nimi umówieni na oglądanie płytki z wesela z ich udziałem. Mam nadzieję, że się nie zawiodę. Dzięki, jak Ci się coś jeszcze przypomni na ich temat to napisz, będę tu zaglądać. Pozdro.

Gość szageszfer
RB to raczej typ gawędziarza ze sporym poczuciem humoru, więc o to bym się raczej nie bał, z tym że humor ma inteligenty, więc nie dla wszystkich (czyt. miłośników humoru oborowego). Sam jestem ciekaw jak im idzie w tym składzie teraz, będziesz coś wiedzieć napisz też ;)

Gość jaklskjallaj
up

Gość pooolskaaaa
up up

Gość inessak
miałam zespół pod batutą w te wakacje na własnym weselu - byli świetni. zależało mi, żeby to był zespół na poziomie i repertuar potrafił dostosować do moich sugestii. Bardzo polecam, także oprawę mszy świętej w wykonaniu członków tego zespołu.

Gość Magnolkaaaa
Na moim weselu w maju tego roku grał zespól POD BATUTĄ i muszę przyznać, że są rewelacyjni. Byłam na różnych weselach i jak do tej pory nie spotkałam się z zespołem, który gra na takim poziomie jak ten. Głosy zarówno męskie jak i żeńskie są świetne, repertuar potrafią dostosować do ludzi dla których grają i są otwarci na wszelkie propozycje ze strony klienta. Jestem zadowolona z tego zespołu w 100% i mogę ich polecić wszystkim z czystym sumieniem.

Gość tez muzyk
Witam, klasa klasa i jeszcze raz klasa. Znakomici, grają a nie udają i dyskietka. Polecam bezinteresownie. Nie piją na weselu i poziom mają do końca.