Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiulek smutniulek

ma mnie w dupie?? juz nie dasje rady pomocy

Polecane posty

Gość asiulek smutniulek

kurde nie wiem juz co sadzic , jak ja proponuje spotkanie zawsze sie zgadza adoruje mnie widze ze sie swietnie rozumiemy potrafimy przegadac cale godziny , na imprezach zawsze siedzi kolo mnie, , zaznacza ze czas ze mna mu blogo plynie etc , ale on spotkania nie zaproponuje o co chodzi ?? ma mnie w dupie ? na niesmialego nie wyglada zawsze wiedzie prym w towarzystwie

Gość asiulek smutniulek
podpowiedzcie chcoaz jak sie o tym przekonac co z jego strony jest ?? tylko nie piszcie zapytac ?? bo niby jak ?

Gość asiulek smutniulek
podpowiedzcie chociaz jak sie o tym przekonac co on ma do mnie ?? tylko nie piszcie zapytac wprost bo niby jak ?

Gość Wolfgang Amadeusz Mozart.
ja na miejscu tego goscia to bym cie kopnął w doope

Gość jejku jejku jejku!!!
pozwól mu się zdobywać a nie sama wychodzisz z inicjatywą. jakby chciał - by zaprosił, wierz mi ;)

Gość kazdy ponad kaz
wykaz inicjatywe , co to za pieprzenie o tym ze kobieta ma byc zdobywana niektore lubia zdobywac a faceci czesto lubia byc uwodzeni :) znam kilka takich par ze gdyby nie ONA to dzis by ICH nie bylo

Gość Eleeene
moze w tym zwiazku jest takie ciele wolowe? Albo jest taki jak ja .Nigdy nie wychodzilam sama z propozycja spotkan, sama nie wydzwaniam .Jestem wolna od takich dylematow zadzwonic , nie zadzwonic , wyjsc gdzies czy nie? Wygodna postawa , mozna tylko zgodzic sie lub nie :-P No i Bron Boze nie byc posadzona o narzucenie sie swoja osoba -ale to ja tak mam.

Gość kazdy ponad kaz
czasami jest tak ze facet ktory ma w \tobie kumpele boi sie ze glupim wyskokiem typu " niech nasza przyjazn przerodzi sie w milosc " straci kolezanke bo ta mu odmowi

Gość kazdy ponad kaz
i woli nie ryzykowac ;)

Gość tududum brrrrum
można faceta pokokietować trochę, to nawet wskazane, ale ja np. nie wyobrażam sobie latać za facetem. ja swojego na początku kokietowałam, trochę olewałam, potem znowu kokietowałam i facet naprawdę się starał :) jak kiedyś rozmawialiśmy na ten temat, to mówił ze go to wkurwiało ale i motywowało do działania :)

Gość gal anonimaaaaa
ha mialam taka samo historie i okazalo sie ze nie chial zabic relacji kumpelskiej :)

Gość gość
Kurwa normalnie zapytaj go z czym masz problem