Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..;

Ciotka zaadoptowala dzieci i sie nimi nie zajmuje

Polecane posty

Gość ..;

Nie moze miec wlasnych, wiec sobie zaadoptowala syna i po paru latach corke. Teraz te dzieci sa tak zdemoralizowane, ze mam ochote jej napierdolic ;/ Dziewczynka z niewiadomych przyczyn sie moczy co noc. Raz jak u nich nocowalem to ciotka wstala, rozdarla sie i uderzyla ja za to pare razy w twarz. Potem dziecko siedzialo ze mna w pokoju i plakalo. Syna w ogole nie pilnuje, ostatnio proponowal mi fajki :o Poza tym nie uczy sie, ledwo daje rade w podstawowce i twarz ma zmeczona jak menel :o

Gość CosJestNiTak
A ty kurwa mac gdzies wtedy był jak widziales taka sytuacje ze matka przywaliła własnemu dziecku?? taki z ciebie hojrak??? jestes tchorz i cieniak, Ja gdyby zobaczyla taka sytuacje ze ktos bije dziecko, i nie wazne czy moja matka/siostra czy ktos inny tez bym przyjebala pare razy temu komus Tepie ludzi ktorzy niereaguja na to. Ty zaliczasz sie do nich

Gość ciećwierzyna
patologia napędza patologie, oddać dzieci do placówki państwowej by państwo wychowało je na porządnych europejskich ludzi

Gość
Wzięła ich dla hajsu ... oddać państwu niech oglądają specjalne filmy jak niszczyć inne partie niż PO .