Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iskierkaplomyczek

Jestem ciezko chora i wiem ile

Polecane posty

Gość iskierkaplomyczek
Nie rozumiem dlaczego wy narzucanie komus czy moze napisac tutaj czy nie?Ja napisalam bo mialam taka potrzebe, nie po to, zeby mi tu wierzyli czy nie, ja wiem swoje i to mi w zupelnosci wystarczy, nawet humor mi sie poprawil, jak przeczytalam ilu z Was tak dobrze zna medycyne:)

Gość bleeeeeeeeee
Same glupki dzis zakladaja tematy ;/ ciagle jakies denne prowokacje czytam ;/ juz mi sie odechcialo tu siedziec...zalosne

Gość bleeeeeeeeee
doiskierkaplomyczek wez sie idz lecz na nogi bo na glowe to juz za pozno.. ! ty sobie nawet nie wyobrazasz w jakim stanie bys byla gdybys wiedziala ze umrzesz za okreslony okres czasu... a ty buzki usmiechnete stawiasz i jeszcze mowisz ze nikt nie wie pfffffff... ZAL mi cie... Jak chcesz wymyslec jakas dobra prowokacje to postaraj sie bardziej i nie kus losu . nie zycze nikomu choroby bo sama wiem jak to jest ;/ ale sama sie o to prosisz..

Gość sdsdsddsdsdsdssdsdsdsadadadada
a moge zapytac co to za chorob no a skad wiadomo ze zlosliwy jak nic ci nie wycieli? chyba tak na oko nie biorac do badania ani kawalka wycinka nie sa wstanie okreslic poziomu zlosliwosci. i jesli bylyby zlosliwy to watpie zeby lekarze dwali 2-3 lata zycia. juz po kilku miesiacach bylabyc nie do zycia nie bylabys wstanie normalnie funkcjonowac dokladnie :-O to glejak wielopostaciowy? napewno nie daliby ci przy nim 3lat zycia tylko gora 6miesiecy :-O poza tym prawda-poziom zlosliwosci raka ocenia sie po wycinku a nie na oko czyli nie przez rentgen czy usg czy w przypadku mozgu- rezonans! robi sie badania i na ich podstawie ocenia sie to i owo. i gdy rak jest zlosliwy to robi przerzuty w bardzo szybkim czasie. wiem tyle na ten temat bo masa osob u mnie w rodzinie zmarla na raka w tym moja babka ktora miala zlosliwego raka pecherza i po jego wycieciu zyla chyba 8miesiecy bo w takim szybkim czasie sie przerzucilo na caly organizm :-O i racja, przy glejaku wielopostaciowym teraz lezalabys na lozku, zalatwialabys sie w pieluchy, nie rozumialabys tego co do ciebie mowia, bredzilabys od rzeczy i miala przejawy agresji lub totalnej wegetacji. wiem bo 2 osoby zmarly u mnie na raka mozgu i to byla tragedia co sie z nimi dzialo:-O mojego kumpla ojciec tez zmarl na raka mozgu i miesiac przed smiercia byl jak roslinka!a lekarze dali mu 6miesiecy zycia a chlopina zmarl po ok3. nie zartuj sobie z tego i nie wciskaj sobie tego raka bo to jest naprawde tragedia i zebys sobie nie wykrakala dziewczyno :-O

" 11:29 [zgłoś do usunięcia] iskierkaplomyczek Widze, ze tu kazdy z Was studiowal medycyne.Przeciez kazdy glupiec wie, ze jeli rak to potrzebna chemia.Teraz zacznie pytac jak to ukrylam przed wszystkimi...Czlowiek to ciekawe stworzenie, na wszystko co dla niego niemozliwe i nierealne szuka dowodow.Jesli chodzi o sobotnia noc, to nie pije bo nie moge i nie lubie." Tylko należy dodać że nie chodzi o tzw. chemioterapię stosowaną oficjalnie:P.I do tego wcale nie jest pewne czy będzie potrzebnna chemioterapia".Podobno czasami na to pomaga głodówka:P.

Gość iskierkaplomyczek
bleeeeeeeeee " doiskierkaplomyczek wez sie idz lecz na nogi bo na glowe to juz za pozno.. ! ty sobie nawet nie wyobrazasz w jakim stanie bys byla gdybys wiedziala ze umrzesz za okreslony okres czasu... a ty buzki usmiechnete stawiasz i jeszcze mowisz ze nikt nie wie pfffffff... ZAL mi cie... Jak chcesz wymyslec jakas dobra prowokacje to postaraj sie bardziej i nie kus losu . nie zycze nikomu choroby bo sama wiem jak to jest ;/ ale sama sie o to prosisz.." Ja dobrze zdaje sobie z tego sprawe, ale jak widdac wy lepiej ode mnie :) Dlaczego mam sie nie usmiechac??To oznaka klamstwa??Gdybym sie tutaj zaczela uzalac nad soba i plakac to byscie wierzyli, ale mi to jest obojetne, ciesze sie z tego co mam i co mi zostalo.

jak ja nienawidze jak ktos wymysla takie prowokacje i bawi sie ta choroba i zarty se uzadza :-O bys wyla z rozpaczy i napewno przy tym raku taki czas po zdiagnozowaniu nie siedzialabys na kafeterii i nie wysylala usmieszkow :-O a jak chcesz juz wymyslac prowokacje na jakis temat to najpierw dowiedz sie tego i tamtego o tym zeby sie nie skompromitowac i nie zdemaskowac tak jak teraz to zrobilas :-O przy tym raku czlowiek mdleje, ciagle rzyga a w pozniejszym stadium tylko lezy i jest jak roslinka bo to przeciez mozg! a ty po tylu miesiacach od tych rzekomych ostrych bolow glowy jeszcze normalnie funkcjonujesz i mozg ci na tyle pracuje aby pisac na forach?gdybys widziala chodz jedna osobe ktora zdycha na raka to nie zartowalabys sobie z tego i nie pierdolila bredni glupie dziecko

hehe i przez 3 lata na tego raka zdazylabys juz z min 3 razy umrzec. zobacz sobie chociaz rokowania przy rozmaitych nowotworach, przy tych lzejszych niz rak mozgu gdy wszystkie operacje itp pojda dobrze i pacjent jest w trakcie intensywnego leczenia nieduzy odsetek przezywa 5lat a ty bez leczenia przy glejaku wielopostaciowym czyli zlosliwym raku mozgu mialabys przezyc 3lata? dawnobys juz ziemie gryzla...

Gość bleeeeeeeeee
sdsdsddsdsdsdssdsdsdsadadadada no dokladnie, masz racje... a ona by juz mogla zakonczyc ten temat i nie brnac w to dalej, bo tylko sie pograza... ale widac nie dociera do niej to co piszemy i dalej to ciagnie... pewnie uczennica gimnazjum bo normalna dziewczyna czy kobieta nie robilaby sobie zartow z tak powaznej chorobyy

Gość iskierkaplomyczek
sdsdsddsdsdsdssdsdsdsadadadada a moge zapytac co to za chorob no a skad wiadomo ze zlosliwy jak nic ci nie wycieli? chyba tak na oko nie biorac do badania ani kawalka wycinka nie sa wstanie okreslic poziomu zlosliwosci. i jesli bylyby zlosliwy to watpie zeby lekarze dwali 2-3 lata zycia. juz po kilku miesiacach bylabyc nie do zycia nie bylabys wstanie normalnie funkcjonowac dokladnie to glejak wielopostaciowy? napewno nie daliby ci przy nim 3lat zycia tylko gora 6miesiecy poza tym prawda-poziom zlosliwosci raka ocenia sie po wycinku a nie na oko czyli nie przez rentgen czy usg czy w przypadku mozgu- rezonans! robi sie badania i na ich podstawie ocenia sie to i owo. i gdy rak jest zlosliwy to robi przerzuty w bardzo szybkim czasie. wiem tyle na ten temat bo masa osob u mnie w rodzinie zmarla na raka w tym moja babka ktora miala zlosliwego raka pecherza i po jego wycieciu zyla chyba 8miesiecy bo w takim szybkim czasie sie przerzucilo na caly organizm i racja, przy glejaku wielopostaciowym teraz lezalabys na lozku, zalatwialabys sie w pieluchy, nie rozumialabys tego co do ciebie mowia, bredzilabys od rzeczy i miala przejawy agresji lub totalnej wegetacji. wiem bo 2 osoby zmarly u mnie na raka mozgu i to byla tragedia co sie z nimi dzialo mojego kumpla ojciec tez zmarl na raka mozgu i miesiac przed smiercia byl jak roslinka!a lekarze dali mu 6miesiecy zycia a chlopina zmarl po ok3. nie zartuj sobie z tego i nie wciskaj sobie tego raka bo to jest naprawde tragedia i zebys sobie nie wykrakala dziewczyno Za duzo naczytales sie w necie, juz tez to przerabialam, wiem jak moze byc, jakie badania trzeba robic, ale niczego tlumaczyc tutaj nie bede, bo mi sie nie chce, sama juz to wszystko przechodzilam, bo nie wierzylam w to, wyczytalam o tej chorobie wszystko co mozliwe, zeby dac sobie jakas nadzieje, pogodzilam sie z tym juz, to ze lekarz powiedzial ze moze 2lata a moze trzy nie znaczy ze tak bedzie, to tylko jego przypuszczenia, caly czas sie lecze i jesli chodzi o operacje to nie jest mozliwa bo moze zakonczyc sie smiercia, ale co ja wam bede tlumaczyla, jestescie zalosni, wszechwiedzacy, bo poczytaliscie cos w internecie a tak na prawde gooowno za przeproszeniem wiecie.

Gość .NATALA..............
Max wypierdalaj!!!!!!!!!!!!!!!! A Ty dziewczyno do kuchni mamie pomóc przy obiedzie. Wymyśl lepszy scenariusz OK

Gość moja mama ma gruczolaka
przysadki mózgowej, 20 lat temu powiedzieli jej że nie operacyjny i ze może umrzeć w każdej chwili bo licho wie czy to złośliwe czy nie i co się z tym stanie :O a ona żyje nadal wbrew wszystki diagnozom i jeszcze świetnie wygląda!

Gość iskierkaplomyczek
bleeeeeeeeee sdsdsddsdsdsdssdsdsdsadadadada no dokladnie, masz racje... a ona by juz mogla zakonczyc ten temat i nie brnac w to dalej, bo tylko sie pograza... ale widac nie dociera do niej to co piszemy i dalej to ciagnie... pewnie uczennica gimnazjum bo normalna dziewczyna czy kobieta nie robilaby sobie zartow z tak powaznej chorobyy Tak, zebys wiedziala, ze zakoncze bo szkoda moich nerwow. Nic prawie o badaniach nie pisalam, o leczeniu tez nic, nawet o lekach ktore codziennie biore, a wy juz wszystko wiecie, nawet to jak powinnam sie czuc wiedzac ze malo czasu mi zostalo, wiecie jak kazdy umierajacy sie czuje i kazdy musi plakac i zalaic sie. Zaluje , ze tu napisalam, radze wam tylko nie pisac rzeczy o ktorych pojecia zielonego nie macie.

Gość a ja Ci wierze
trzymaj sie 🌼

Gość a ja Ci wierze
też bym chyba nie powiedziała,bo nie chciałabym,żeby sie zamartwiali...

CZLOWIEKU PRZY ZLOSLIWYM RAKU MOZGU ZYLABYS GORA 6MIESIECY!CO TY PIERDOLISZ!? ZADNE LEKI BY CI NIE POMOGLY, BYLABYS ROSLINKA I ZMARLA JAKO WEGETUJACA ISTOTA MAX PO 6MIESIACACH!

Gość lklklklkkjgigfy
a głowa cie juz po tych lekach nie boli?

Gość Bardzo dobrze robisz
Dzieki temu przezyjesz swoje ostatnie chwile normalnie, moze jeszcze troche radosci zdazy zagoscic w Twoim sercu. Chociaz faceta to bym na Twoim miejscu zostawila jednak. No ale jesli nie zostalo Ci duzo czasu to moze niekoniecznie. Bo jest taka kwestia, ze przez ten czas moglby szukac nowej towarzyszki zycia, a bedc z Toba wiaze z Toba przyszlosc.

Gość siedzacaciagle
tak slyszalam o gruczolaku przysadki mozgowej ale z tym mozna podobno zyc wiele wiele lat bo zadko sie uzlosliwia . znam kobiete co to ma i jedyne co jej dokucza to jakies zaburzenia hormonalne przez ktore nie mogla zajsc w ciaze. i nie udalo jej sie zajsc teraz juz jest w takim wieku ze nie probuiuje

" .NATALA.............. Max wypie**alaj!!!!!!!!!!!!!!!! A Ty dziewczyno do kuchni mamie pomóc przy obiedzie. Wymyśl lepszy scenariusz OK" Nasraj sobie wreszcie do ryja:classic_cool:.A tym co tu marudszą polecam aby wreszcie przestali ignorować moje dobre rady:P.Napisałem czym to grozi:P.

Gość lklklklkkjgigfy
gruczolak nie jest nowotworem złośliwym, a po drugie nowotwory przysadki sie operuje

Gość iskierkaplomyczek
Bardzo dobrze robisz Dzieki temu przezyjesz swoje ostatnie chwile normalnie, moze jeszcze troche radosci zdazy zagoscic w Twoim sercu. Chociaz faceta to bym na Twoim miejscu zostawila jednak. No ale jesli nie zostalo Ci duzo czasu to moze niekoniecznie. Bo jest taka kwestia, ze przez ten czas moglby szukac nowej towarzyszki zycia, a bedc z Toba wiaze z Toba przyszlosc. Powaznie nie wiem skad wy sie bierzecie!Mam go zostawic bo chora jestem??To po co ludzie zyja w zwiazkach??Wyobraz sobie, ze gdyby wiedzial kochal by mnie jeszcze bardziej, ale nie chce go ranic.A do reszty szukajcie dalej o chorobach jakim jest rak, moze sie czegos dowiecie!

Gość .NATALA..............
Max swoje dobre rady wsadz sobie do dupy pojebańcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Bardzo dobrze robisz
nie dlatego, ze chora jestes. poza ym ja jestem za tym, zeby mu nie mowic. Skoro go kochasz to powinno Ci zalezec na jego szczesciu. A bedac z Toba zmarnuje ten czas, ktory moglby przeznaczyc na szukanie nowej towarzyszki zycia.

Gość nie zwracaj uwagi na innych
Ja tez jestem chory na raka juz od kilku lat,jest zlosliwy a ja nadal zyje,nie wiem ile jeszcze ale wazne ze jakos funkcjonuje,a szanse dawali mi marne.Cuda sie zdazaja,poza tym lekarze moga leczyc a to gadanie ile komu zostalo znam z doswiadczenia,wcale tak byc nie musi.dodam jeszcze ze wcale wycinac nie musza zeby wiedziec jaki to rak dla tych co sie tak madruja tutaj.autorko wcale nie jest powiedziane ze umrzesz z Twoich wypowiedzi mysle ze moze byc inaczej,nasi lekarze potrafia niezle nastraszyc.

Gość nie zwracaj uwagi na innych
"Skoro go kochasz to powinno Ci zalezec na jego szczesciu. A bedac z Toba zmarnuje ten czas, ktory moglby przeznaczyc na szukanie nowej towarzyszki zycia" Debilizm nad debilizmem!czy wy w ogole wiecie co piszecie?Ma mu powiedziec zeby ja zostawil kiedy go najbardziej potrzebuje?pierdolnijcie sie w glowe i to porzadnie.Ze szpitala znam ludzi ktorzy zyja z rakiem mozgu dlugi czas,znam tez takich ktorym sie nie udalo.Ja mam ciagle przerzuty i zyje!Kazdy czlowiek inaczej przechodzi chorobe a ci co nie chorowali niech sie nie wypowiadaja i jebna sie porzadnie w dekiel!

Gość moja mama ma raka
Mojej Mamie tez szans nie dawali kazdy lekarz mowil cos innego,mojej mamy juz dawno mialo nie byc na tym swiecie a nadal zyje i czuje sie bardzo dobrze.Potraficie byc potworami.Nikt z was nie wie jaka jest prawda a pojechaliscie po dziewczynie,az brak slow

Gość iskierkaplomyczek
okazało się , że to nowy otwór mi na czole się zrobił , boję się by mi jajkami mój facet oczu nie popodbijał