Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

strawberka

jakie mleko dla mojego synka??

Polecane posty

odstawilam malego (ma 7 miesiecy) od piersi kilka dni temu i mamy spory problem.. nie wiedzialam jakie mleko jest najlepsze, wiec kupilam dwa: bebiko i nan. Jednak moj synek nie chce pic zadnego! czy ktoras z was byla w podobnej sytuacji? czy mam probowac zmuszac malego do picia? co robic??

Gość marika748
musisz po prostu znalezc mleko, ktore bedzie odpowiadac twojemu malemu.. kazdy ma inny gust:) powodzenia!

Gość tez tak mialam
Nie bedzie ci latwo przyzwyczaic do mleczka innego niz mamy nie zmieniaj mu mleka codziennie bo nie chce pic bedzie jeszcze gorzej a czasem moze dostac alerg kup jedno jesli widzisz ze nic mu nie jest stopniowo poddawaj az sie przyzwyczai ... ja tak robilam zreszta twoj maly juz ma 7 msc wiec powinien miec urozmaicona diete mozesz robic kaszke manne na tym mleczku no albo do zupek dodawac napewno z czasem sie przekona

Gość magisla
musisz znalezc takie mleko, ktore bedzie twojemu malemu smakowac.. tu nie ma prostej recepty. mialam podobny problem, moja cora nie tolerowala bebiko. kolezanka polecila mi mamilac (ona dawala to jej dziecku, podobno ma lepszy smak dla dzieci niz inne mleka) cos w tym musi byc bo moja Julka pije juz to mleko od 2 miesiecy i nie narzeka :)

wiem wiem, kaszke tez mu szykuje, ale rowniez nie wydaje mi sie, zeby jadl jej wystarczajaco duzo i moze to przez to mleko :(

dzieki za rade. w takim razie mysle, ze sprobuje jeszcze podac mojemu malemu ten mamilac, moze jemu tez sie spodoba. jak nie to koniec eksperymentow, bedzie sie musial przyzwyczaic, nie chce ryzykowac alergii! :/