Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hamalll

Cudów nie ma...

Polecane posty

Gość hamalll

Wierzycie, że istnieją cuda albo ze jaiś bóg nad nami czuwa i nam pomaga?

Wierze w Boga, co nie znaczy ze co niedziela chodzę do Kościoła i się modlę, bo tak nie jest, jestem osobą "metalową", ale w Boga wierze, wierze że pomaga..

Gość buritto
90% na kafe powiedziałoby, ze to cud ze jeszcze zyje...

Gość Newtomekk
Pan Bog jest cuda istnieja Pan nam pomaga i jest droga swiatlem i zyciem zrozumcie ze Tylko w Nim jest prawda.

Gość hamalll
pytam bo mi nie pomaga... a 2010 to najtragiczniejszy rok dla mnie i mojej rodziny... dzisia w dodatku zmarł mój stryj po cięzkiej corobie a to był naprawde porządny człowiek! prosiłem o cud i jak zwykle nic... wcześniej zona mnie zdradziła i porzuciła... nie ma boga a cudów tym bardziej!

Gość kwon
w jednym filmie gościu powiedział: "nie pierdoolne - nie pojade, cudów nie ma..."

Gość drenażżż di fromażżż
nawet jeśli dzieje ci się źle w życiu błogosław Boga. choć to trudne to trzeba mieć na to siłę i dziękować mu nawet za przeciwności bo Bóg ma dla ciebie plan. ja codziennie dziękuję Bogu za wszystko. nawet za to że nie mam pieniędzy bo najwyraźniej tak musi być.

Gość ok the dream is over
ludzie, piszecie jak dzieci:D a nie zastanowiles sie ze gdyby ta twoja zona nie odeszla to w jakis dzien bys ja zabil w amoku? albo ze kiedys skreciles bez sensu w jakas ulice a miales pojechac prosto,gdybys pojechal prosto to moze bys zginol? ludzie umieraja i PB nic z tym wspolnego nie ma! kiedys trzeba odejsc z tego padolu,ale starajmy sie tak te zycie przezyc ze jezeli kiedykolwiek staniecie przed Sila Najwyzsza,to bedziecie mieli podniesiona glowe!

Gość drenażżż di fromażżż
ok the dream is over masz rację