Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salominko

ile wydajecie w mc na jedzenie

Polecane posty

Gość salominko

Ja zaczynam oszczedzac z mezem i synkiem 1,5 roku w tym mc wdalismy 1200 zł w tym były srodki czystości ograniczam sie stopniowo a jak jest u was

Gość jak byłem studentem
to 40 zł miesięcznie na jedzenie wydawałem, przy czym sobota i niedziela to byłem zazwyczaj w domu bo niedaleko miałem, a więc przez 5 dni za 10zł się wyżywiłem

Gość to w macu
mozna kupic srodki czystosci ? chyba na przeczyszczenie...

Gość brrrrrrrrr
i jadłeś codzienne natańsze zupy chinskie. :D

Gość salominko
40 zl to co ty jadłes ? ja tez skonczyłam rok temu studia teraz siedze z małym w domu nie pracuje wiec mniej jemy na miescie a wiecej w domu wiec jest troche taniej ale mały tez kosztuje

Gość Agniesa
Jak na dwie osoby czyli ja i chłopak w miesiącu wydajemy na jedzenie 450zł. Co tydzień robimy większe zakupy w markecie za 100zł więc zapasy na cały tydzień mamy, a codziennie w sklepie kupujemy tylko pieczywo świeże. I tak nam wychodzi około 450zł miesięcznie czasem trochę mniej. Różnie bywa, ale więcej nigdy i głodni nie chodzimy absolutnie:) w tym są też środki czystości, kosmetyki. Ale te najpilniejsze, bo jeśli chodzi o moje do makijażu lub jego do golenia czy coś to idzie z innej puli. Za to kupujemy pastę, szampon, proszek, papier toaletowy.

Gość pani czuszka
jestem sama wydaje 500zl

Gość ubamba
chodzi o miesiac a nie o McSyf ;D

Gość Ruda Zardzewiała
Wraz z partnerem wydajemy na jedzenie miesięcznie około 600 zł (ja nie więcej - kiedy są urodziny lub inne okazje)

Gość fdsew
nie jem tam, bo maja tam najgorsze zarcie na tłuszczu . Wybieram sie do sklepow miesnych czy rybnych po najdrozsze mieso jakie maja - takie ma mniej konserwantow .

Gość salominko
mc chodzi m o miesiac

Gość Jarekk22
0 zł

Gość msklakd
ja pierttole 400 zł na os i chcecie oszczędzać? na czym?

Gość msklakd
a najlepsza to ta co w dwie osoby za 450 kupuje żarcie i środki czystości(nieważne jakie), samego jedzenia w miarę dobrej jakości na osobę to minimum 500 zł, ale jak widac niektórzy wolą jeść badziew. Pozostaje życzyć smacznego :O

Gość Evvvka
Jak dwie osoby mogą miesięcznie wydawac 450 zł na jedzenie ze srodkami czystosci? Jecie kanapki z pasztetem na zmiane z kartoflami i myjecie sie raz w tygodniu?

Gość iiiiiiiiiiii
1200-1500 na 4 osoby

Gość witam z ranka
kazdy wydaje tyle ile ma i na ile go stac..ja wydaje 1200 zl z dzieckiem, w tym chemia, ale codziennie jedt obiad, owoce, jogurty, w weekendy pieke ciasta, pije dobra kawke, mam przywiazanie do pewnych produktow markowych, wiem, ze moglabym mniej, ale po co? zeby wydac pozniej na lekarstwa??