Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gazturbator

Chyba mam rywala

Polecane posty

Gość gazturbator

Hej/ Mam taka dziwną sytuację. Jestem od prawie półtora roku bardzo szczęśliwy ze swoją dziewczyną. I nagle napisał do mnie gość, który jechał jakiś czas temu z moją dziewczyną autobusem, pytał ją o godzinę itp i o jakiś rozkład jazdy. teraz pisze do mnie, że mnie nienawidzi, że jestem dla niego gnojem, i że w końcu zdobędzie moją dziewczynę, że miłość nie jest wieczna itp. Stwierdził, że może mieć każdą dziewczynę to i kobietę swojego życia też (moją dziewczynę przyp.). Chciałem się z nim spotakć ale stwierdził, ze na razie nie będzie wchodził w nasze życie ale z czasem ona i tak przejrzy na oczy i pójdzie do niego. Dodatkowo ściągnął z internetu jej plan zajęć i w sumie jest nachalny i czasem ją nachodzi. Ona mu daje do zrozumienia, ja też a on nic. Co robić?

Gość fghgfhfghfgh
JAK SUKA NIE DA TOPIES NIE WEZMIE ja bym nic nie robil.Rownie dobrze moze cie twoja sprawdzac

Gość centurion*
wyjdź z nim sam na sam i załatw sprawę szybko i bezboleśnie :classic_cool:

Gość fghgfhfghfgh
ak bezie nachalny to dziewczyna sklad doniesienie do prokuratury o streczycielstwo

Gość adamoooooo
moze być ktoś tak nachalny, są na świecie oszołomy itd. Wpierdol mu i koniec.

Gość fghgfhfghfgh
jak dziewczyna ma leb na karku to typ moze chodzic milion lat i nic nie zrobi

Gość gazturbator
Znaczy nachalny w sensie, że łazi pod naszą szkołę ( teraz studiuję). Ona go zbywa, ufam jej w 100%. A z gościem się chce spotkać ale on nie chce.

Gość poesya
Nie ma takich dziewczyn (które nie ulegają). Jak koleś będzie wytrwały, to ona mu w końcu da, może zajdzie w ciążę i będziesz utrzymywać jego dziecko.

Gość darken rall
poesya - a skad takie przekonanie? czyli ze kazda ulegnie niezaleznie kto bedzie do niej startował?

Gość fgfghfh
To malo wiez bo sa takie dziewczyny. Ta ktora ulega nigdy nie kochala

Gość gazturbator
Kurde, to jak ja mam się z nim spotkać. On twierdzi, że nie chce psuć jej szczęścia i poczeka aż to w nas samo wygaśnie. chociaż wczoraj proponował spotkanie to jak się zgodziłem to powiedział, że w ten dzien nie może.

Gość gazturbator
Moja nie ulegnie. Za silną mamy więź. Możecie mówić co chcecie.

Gość darken rall
no i ma racje bo z czasem to wygasnie, a skoro chce czekac to widać ze mu zalezy, widać że ją kocha

Gość ihaaaaa
Ja mialem kolezanke ktora byla sama na weselu bo jej koles robil cos innego .Ona piekna dziewczyna i mimo ze wszyscy sobie popili 5 kolesi sie doniej podwalalo nie mialo znia szans. to jest wiernisc i milsoc moze nei znasz tego uczucia. Takie cos to najlepszy test dla zwiazku.Wtedy wychodzi czy ktos kocha

Gość gazturbator
Zależy jakie sie ma podejście. Jak się pielęgnuje miłość to nigdy nie wygaśnie.

Gość darken rall
gazturbator a ile macie lat?

Gość pogoń gnoja...
Nie pozwól Wam życia obrzydzać. Pogoń gnoja. Gnojenie gnoja zawsze jest OK :) Nie rozmawiaj z tym czymś, zero kontaktów!!! Znajdź jego czułe punkty - rodzina, praca, znajomi... ...i działaj, bez litości dla tego śmiecia. Życzę Powodzenia!

Gość facio355
To jest tzw test wiernosci. Jesli ona polegnie to nigdy nie kochala.Nic nie rob tylko obserwoj.

Gość hfghfghfghfgh
a co jak gnoj pogoni jego ?

Gość poesya
Nauczyło mnie życie. Każda tak mówi: wierność miłość, zaufanie. Ale jak jej nie przypilnujesz to ci rogi przyprawi. One takie są.

Gość gazturbator
Nie ma szans. Jestem gotowy, żeby się z nim spotkać lub dobitnie mu napisać. Ona 17 ja niespełna 20.

Gość pogoń gnoja...
raczej widać po czyjej stronie jest racja :) Teraz trzeba tylko tą racje "zaakcentować" :)

Gość lalalalalala453534
Wlasnie to jest smieszne kazdy wmysli ze wygra ale jak koles ci dopierdoli albo zwali ci jakas bande to wtedy sie zacznie. dupa zacznie si edenerwowac i wkoncu cie porzuci bo powie ze jej nie ufasz.

Gość Uwazaj co robisz
Ja mialem taka samo sytuacje i przegralem bo wlasnie chcialem dojebac kolesiowi .On tym czasem ja przekabacil na swoja strone i wyszlem ten zly. obys tak samo nie mial

ale po co chcesz go bic?pokazesz tylko swoja slabosc,osmieszysz sie.to twoja dziewczyna powinna mu dobitnie wytlumaczyc,ze nawet jakby sie miedzy wami rozpadlo,to i tak z nim nie bedzie.powodow takiego stanu rzeczy szukaj u swojej dziewczyny,ona mu wyraznie daje sygnaly,ze jak miedzy wami by sie posypalo,to on jest kolejny do wziecia.nie rob z siebie idioty,to ona ciagnie jakies gierki.zaden facet by sie tak nie ciagnal za baba,gdyby nie mial powodow.

Gość pogoń gnoja...
"Jestem gotowy, żeby się z nim spotkać lub dobitnie mu napisać." Wspólnie wypijecie piwko??? Porozmawiacie o życiu i kobietach??? Daj temu spokój! Tylko go rozzuchwalisz. Twoja kulturę i ugodowość weźmie za słabość

Gość gazturbator
Tylko po co mam się z nim bić? Moja dziewczyna mu wczoraj dobitnie uświadomiła sytuację, ja jemu też i w sumie od wczoraj nie mam od niego żadnych sygnałów a ni ona. Ale wolałem napisać tak czy tak.

Gość pogoń gnoja...
Zbieraj dowody na wszystko, co może być uznane za "czyn karalny" OCZYWIŚCIE(!!!) sam nie daj się sprowokować! Ten śmieć podstępnie Was nęka - użyj tej samej metody. Zostałeś sprowokowany, więc masz takie prawo! "od wczoraj nie mam od niego żadnych sygnałów ani ona" Obawiam się, że ten popapraniec tak łatwo nie ustąpi...

Gość pogoń gnoja...
"Tylko po co mam się z nim bić? " To oczywiście sensu by nie miało. Chyba, że chcesz sobie ręce pobrudzić...