Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prawiczek syn prawiczka

Dlaczego kobiety wybierają na partnerów

Polecane posty

wieśniaków i dresów, którzy je poniżają i gardzą nimi ? Ostatnio spotkałem sie z taką sytuacją: adna moda dziewczyna idzie z kolesiem dresem, koleś w dodatku ma trąd na twarzy w sklepie poniża ją, a ona nic nie mówi siedzi cicho ja nie wiem skąd wy bierzecie takich kolesi ? weźcie mi to wytłumaczcie ?

bo widzisz, czasem przypierrdoli. Ale jak zacznie ruuchać - o człowieku. Trzy dni się jeszcze nogi trzęsą.

no nie do końca napisałem dres ale czy każdy dres jest napakowany ? większośc to chude szkapy jak bym takiemu przypierdolił to by sie złamał, boli mnie to, że nie szamują kobiet i nimi gardzą.

Gość egrgergere
niestety to prawda ale to wynika ze slabosci kobiety. One sie czuja bezpiecznie wsrod dresow bo jak tlucze to tylkoon ja.

Gość egrgergere
dlatego nie szukaj kobiet wsrod pospulstwa tylko inteligentych ktore cos chca osiagnac.A nie tylko licza na faceta. Pamietaj to slaeb kobiety sa

Gość sa z nimi
dla kasy

Gość hamalll
kobiety lubia byc poniewierane! nie warto ich szanować bo wtedy one przestaja szanowac ciebie! jak są upodlone i poniewierane to czuja się spełnione! wiem z doświadczenia! jak nie bije to nie kocha!

Gość dresy raczej kasy nie maja
to wsiury sa

kiedyś utrzymywałem jakiś czas kontakt z byłym kolegą ze szkoły i właśnie tak traktował swoją dziewczyne, była od niego młodsza i całkiem ładna, on cały czas najebany jeszcze nocował u niej w domu...

ja miałam chłopa dresa :classic_cool: był silny, umiał się bić, jak bylismy razem na imprezie i jakiś koleś do mnie podszedł to ten od razu go za chachoły i wypierdzielił go z dala ode mnie :classic_cool: woził mnie wszedzie swoja furką, kupywał najlepsze piwo, papierosy... ahhh co za czasy!!!

Gość ...aaa
Ja nie lecę na nic dresowatego. Jakby takie coś do mnie podeszło to bym pewnie nawet na zaczepkę nie zareagowała. Normalne dziewczyny lubią normalnych facetów

Gość ...aaa
jak laska lubi żeby ją facet traktował jak szmatę to jej sprawa. Większość jest jednak normalna

Ciekawe takie normalne a tabuny dziewczyn zaliczy taki dres. Udawana porządność ;)

Gość zasmucona 23latka
Czasami dziewczyny lubią takich kolesi, którzy dominują.. a może ma niezłą furę, kasę , dom za miastem?? Jak jakaś leci na kasę to nic nie jest jej straszne

lecieć na kasę to swoją drogą ale bicie to już raczej przegięcie chyba że niektóre to lubią... może myślenie kocha to bije a czym mocniej bije tym mocniej kocha;)

Gość ...aaa
No bo jak laska szuka faceta na imprezie to pewnie takiego drecha spotka. Ale to taki gatunek kobiety. No i dres to też tylko określenie bo nie każdy burak dres nosi. Niektórzy dla niepoznaki i w garnitur potrafią wskoczyć

furą może być rozpadający się Golf po kilku dzwonach do tego wieśniacki tuning. Kasa na pewno legalnie nie zarobiona za jakiś czas wsadzą za kraty. Częste to właśnie u typków.