Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto wie i powie

stare schody betonowe muszę wykończyć

Polecane posty

Gość kto wie i powie

bo póki co to jest to sam brudny beton, wygląda okropnie. muszę tanio bo nie mam kasy na np. drewno. myślałam o pomalowaniu schodów farbą do betonu, ale nie wiem, jakiego efekt się spodziewać - ktoś może próbował czegoś takiego? a może inny pomysł na tanie wykończenie betonowych stopni?

Gość mateusz-specjalnyy
zrób kupe i smaruj

Gość kto wie i powie
mateusz - za drogo wyjdzie :P

Gość kto wie i powie
podnoszę

Gość WDR - Wujek Dobra Rada :)
może coś do wyrównywania posadzek a najlepszym rozwiązaniem wylewka samopoziomująca + farba do betonu

Gość kto wie i powie
dzięki wujku ;) właśnie o farbie myślę jako najbardziej realnym pomyśle ze względów finansowych. nie wiem tylko jak potem takie schody wyglądają i jak z ich myciem. dlatego pytam, może ktoś ma takie schody?

Gość WDR - Wujek Dobra Rada :)
Ewentualnie kafelki o wysokim współczynniku ścieralności (najlepiej jakieś antypoślizgowe) tylko takie masz wyjścia (oprócz drewna jak już sama wspominałaś)

Gość kto wie i powie
dzięki wujku 🖐️ :) i nadal czekam na kogoś, kto malował schody/posadzkę betonową farbą.

Gość kto wie i powie
podnosze

Gość minie jeśli nie będą dziecku
też podnoszę bo farba wyjdzie taniej niż płytki/panele/wykładzina

Gość kto wie i powie
do gory

Gość gość
Jak schody są gołe i chcesz je wykończyć, to weź duży młot i naparzaj z całej siły. W końcu je wykończysz ;l)

Gość Gabriela82
no ja mam je wykończone ale nie wiem jaką farbą mogę je pomalować... są takie farby specjalne na beton ? coś tam znalazłam na ten temat na http://www.tikkurila.pl/powloki_przemyslowe/powierzchnie_betonowe/powloki_ochronne_na_posadzki_betonowe_-_zastosowanie ale bardzo interesuje mnie wasze zdanie na ten temat. To ostatni dzwonek żeby coś zrobić przed zimą

Gość gość
ja wykanczalam schody korzystajac z oferty i pomocy tego producenta www.styl-bet.pl wiec wydaje mi sie, ze jak znajdziesz dobrą firme, to bedzie juz sukces:)

Gość mroszak
Oj... postawiliśmy schody drewniane i uwierz mi, że całość wygląda bez porównania lepiej, niż było wcześniej. Schody Prudlika, które mamy u siebie, mocno odmieniły nam całą nieruchomość.

Gość gość
Ja z kolei polecam Schody Panas. Może nie należą do najtańszych, ale są piękne i posłużą na lata. Gdybym miała robić schody to tylko tam.

Gość gość
no to kup dobry beton, np ten z www.stambet-bud.pl/ po czym je odpowiednio zalej. ten beton jest dobry i nie peka wiec efekt powinien byc w porzadku:)

Gość gość
Ale to są betonowe schody na zewnątrz? Ja mam takie i nic z nimi nie robiłam. Kupiliśmy dobrą mieszankę betonu od www.bankorbet.pl z Tarnowa i schody świetnie się trzymają i wyglądają

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Nie zastanawiałaś się nad drewnianymi stopniami? Wyglądają niezwykle elegancko i są bardzo praktyczne. Wejdź np. na www.schody.szczecin.pl i popatrz na realizacje. Mam od nich schody drewniane i prezentują się bardzo dobrze.

Gość gość
Warto też zastanowić się nad obłożeniem ich drewnianymi nakładkami. Ja posiadam takie rozwiązanie i bardzo jestem z niego zadowolona. Nakładki wykonywała dla mnie firma www.zakki-schody.pl.

Gość gość
dziś Warto też zastanowić się nad obłożeniem ich drewnianymi nakładkami. Ja posiadam takie rozwiązanie i bardzo jestem z niego zadowolona. Nakładki wykonywała dla mnie firm ... Pytanie bylo o farbę olejke a ty się wpierda..sz z swoją reklamą. Debilko

Gość gość

Jeżeli rozglądacie się za dobrą firmą, która zajmuje się obróbką betonu to polecam wam skontaktować się z http://budohit.com/ Na nich można polegać. Firma ta ma swoją siedzibę w Katowicach, więc polecam ich wszystkim z tych okolic.