Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MysiaBlondynka

Mysi blond- czy naprawde jest taki okropny i nie do przyjecia?

Polecane posty

Gość MysiaBlondynka

Mialam juz wszystkie mozliwe kolory na glowie-poczawszy od platyny, poprzez rudosci, zlote blondy, jasne brazy i skonczywszy na czerni. Zdeterminowana powrocilam do swojego naturalnego koloru wlosow aczkolwiek mysi blond. Zaowazylam ze moje wlosy baardzo odzyly, staly sie miekkie, zdrowe, lsniace dzieki roznym odzywkom i do tego mam je dlugie z fajnie wycieniowana, sexowna fryzurka. Kazdy cieszy sie z mojego powrotu do naturalnego koloru, pasuje mi on, wygladam o wiele mlodziej i naturalniej niz z tamtymi kolorami na glowie..zastanawiam sie tylko ciagle czy dobrze robie noszac to na glowie, moze powinnam sie zafarbowac bo ciagle wyczytuje jaki to popielaty blond jest tragiczny i kazda jego posiadaczka go zamalowuje :( czy kazda kobieta ktora nawet bardzo dba o siebie a ma na glowie mysi blond jest kojarzona z nieatrakcyjna szara myszka? czy kazda posiadaczka tego koloru jest zmuszona przez wzory estetyczne do farbowania wlosow?:( pomocy

Gość MysiaBlondynka
nikt sie nie wypowie?:(

Gość hamalll
to ładny naturalny kolor! typowo słowiański kolor włosów! piękny!

Gość uuyfuff
normalny kolor,zdecydowanie lepiej wygląda sie w naturalnym kolorze niż farbowanym..

Gość MysiaBlondynka
ahh:) jak dobrze ze sa tu jakies pochlebne opinie na temat tego koloru. bo jak sie nie rozgladam na necie to ciagle ktos narzeka jaki to paskudny kolor itp. moja fryzjerka byla w szoku jak dowiedziala sie ze chce zamalowac ten kolor na platyne(poczatek mojej zabawy z farbowaniem), a teraz kazdy sie cieszy z mojego powrotu-najbardziej ojciec(ktory ciagle plul sie na moje eksperymenty fryzjerskie) i chlopak. mi w sumie pasuje ten kolor bo mam jasna twarz troche nieco blada, niebiesko-zielono-szare oczy... ale te glupoty ktorych sie naczytalam i te namowy wizazystek i stylistek wobec babek majacy taki kolor aby sie zafarbowaly a to na jasny braz a to na zloty blond mnie dobijaly ze zrobilam z siebie szara myszke:(

Gość moja kozle4nka robila
tez mam taki kolor wlosow jkak ty i sie ciesze dlatego ,ze: 1. nie szkoda mi go przemalowac na inny 2. lapie latwo praktycznie kazdy kolor czy to jasny zy ciemne nie lubie tego koloru i nigdy nie wroce do moich naturalnych. poza tym lubie farbowane wlosy bo sa o wiele bardziej blyszczace niz naturalne i kolor farbowany jest ''glebszy'' niz naturalny.

Gość aska555555
to wszystko zależy od osoby i tyle. np ja tez mam taki kolor włosów i mnie on niezbyt pasuje. a Tobie może akurat jest bardzo do twarzy, chociaż muszę przyznać, że rzadko chyba się do zdarza. ja farbuję się na ognisty rudy i jest super ;D

Gość moja kozle4nka robila
mi sie wydaje ze walsnie taki kolor badrzo by mi pasowal ,ale ze wzgledu na to ,ze jest wg mnie bardzo brzydki farbuje sie na midowy blond/jansy braz

Gość MysiaBlondynka
http://i2.pinger.pl/pgr187/3880ab480025f9554c021ae7/agata.jpg http://elgon.pl/sklep/images/farby_do_wlosow/Kolory_Popielate_Bezowe/naturalny_jasny_popielaty_blond_max.jpg http://wizaz.pl/var/wizaz/storage/images/wizaz.pl/fryzury/porady-mistrza/metamorfozy-z-wellaton/marzena-k/122238-1-pol-PL/Marzena-K_medium_large.jpeg to taki kolor jest ten moj :( heh no mi wlasnie pasuje to mysie blondzisko. nawet fryzjerka twierdzila ze jest on bardzo ladny ale powiem szczerze ze po tysiacach niepochlebnych opinii na temat tego koloru w necie miala duze obiekcje co do tego czy dobrze robie noszac go z powrotem na glowie ale skoro ludzie tu pisza ze jest okey to znaczy ze nie kazdy twierdzi ze jest to kolor dla szarych myszek :P:D

ło boże... A co cie 100 niepochlebnych opinii interesuje? :O Wazne, że ty sie dobrze czujesz w tem kolore. A i na ban sie znajdzie taki co mu tez bedzie odpowiadać

Gość cóż.........
Byłam ostatnio w renomowanym salonie fryzjerskim należącym do sieci. Akurat trenerka szkoliła fryzjerki we fryzurach na ten sezon. Zobaczyła moje włosy i pierwsze pytanie: czy są naturalne. Jak potwierdziłam powiedziała, żebym ich nie farbowała, bo są b. zdrowe i to jest nasz słowiański mysi kolor, z którego powinniśmy być dumne. Dodam, że ona miała takie same. Także dziewczyny odwagi! Nie dajcie się specom od prania mózgów (reklamami).

na pierwszym zdj. jest Paskudzka? Ładnie wygląda. Ta dziewczyna na ostatnim zdjęciu już nie. To zależy od "całości". Jednym pasuje, drugim nie. Jak się dobrze czujesz w tym kolorze to zostaw. ( i tak za jakiś czas przefarbujesz:P )

Gość MysiaBlondynka
coz wiesz co?zgadzam sie z toba. kazdy nam tylko pierdoli co mamy robic i co jest piekne a co nie. po tych rozjasniaczach mialam tak zniszczone wlosy ze byly az gumowe i wypadaly garsciami:( pamietam jak alfaparfem(niby fryzjerski rozjasniacz!) rozjasnilam odrosty na platyne i wyszlo biale i gumowe! a szampon mi fioletowy nawet nie chwycil tych odrostow:-O mialam niebiesko-biale gumowe wlosy i zniszczone jak u starej baby. teraz mi wlosy odzyly, sa lsniace i mocne, nie wypadaja i wygladam o wiele mlodziej niz w tych platynach czy hebanach:-O racja, powinnysmy byc z tego dumne bo to cecha rozpoznawcza slowian bo tylko slowianie maja taki kolor wlosow, za granica ponoc nas wszyscy rozpoznaja po tym kolorze:D

Gość MysiaBlondynka
ehh wiec chyba jednak zostawie sobie ten kolor:P skoro mi pasuje to po co niszczyc te ble wloseczki:D

Gość WAŻNE
jasny blond przypomina szarą mysz dlatego nazywa się mysi blond ale mimo to jest piękny na każdy kolor można coś wymyślić np czarne włosy to żałobne włosy a brązowe to jak kupa, ale też można też powiedzieć że jasny blond przypomina perłę brąz czekoladę mleczną a czerń gorzką pozdrawiam :-)