Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzrzrzenka

WKUR... JESTEM I TO OSTRO NA NIEGO I NIC NIE MOGE ZROBIC.

Polecane posty

Gość Marzrzrzenka

Czy wymagalybyscie od swojego mezczyzny usuniecia zdjec bylych kobiet, ktore mialby na starym dysku do komputera? Wsrod nich sa takze zdjecia z innych etapow jego zycia, w tym zdjecia erotyczne bylych - w bieliznie, jakis tylek, kawalek piersi, itd. Jednoczesnie przy tym musialybyscie sie przyznac, ze grzebalyscie Mu w komputerze. Mam przez to dola i jakos mi niewyraznie. Jestem ladna dziewczyna, ale na pewno nie tak ladna, jak One. Chociaz On twierdzi, ze sie podobam. Te kobiety On zostawil, bo Go zdradzily, tudziez okazaly sie niedojrzalymi gowniarami. Jedna ma meza i dziecko, druga jest w szczesliwym zwiazku. Jestesmy razem stosunkowo krotko - kilka miesiecy.

Gość Marzrzrzenka
Sex jest namiętny, częsty i długi, to nie to.

Gość Marzrzrzenka
Mam świadomość, że nie powinnam tego robić. Przyznałam się, obiecałam nie nauszać prywatności. Nie kazałam aby usunął zdjęcia - i teraz mnie to gryzie. Czy dobrze zrobiłam.

Gość po namyśle stwierdzam...
A powiedziałaś mu w ogóle, że Ci się nie podoba, że ma te zdjęcia?

Gość Marzrzrzenka
nie, bo bym znowu dostała w pysk

Gość Marzrzrzenka
I to gołym chujem :(

Gość Zzzzaniepokojonaaaa
Nie, nie powiedzialam. Powiedzialam, ze przegladalam zdjecia. On powiedzial, ze nie podoba Mu sie naruszanie prywatnosci i to, ze pozniej bede podnosila sobie tym cisnienie, a to juz bylo i nie wroci. Nie mowilam jakie tam dokladnie widzialam zdjecia. Nie wiem czy On pamieta jakie tam sa. Podszywom dziekujemy.

Gość jogojogo
a dlaczego "on" piszesz z duzej litery? to jakis bog dla ciebie?

Gość po namyśle stwierdzam...
A to błąd. Trzeba było mu powiedzieć że to dla Ciebie przykre. Nie wiem po co się w ogóle przyznawałaś do czegokolwiek, skoro nie powiedziałaś mu o co chodzi tak naprawdę. Uważam, że kazać mu usuwać raczej nie możesz. Gdyby wiedział, że to dla Ciebie przykre - być może wziąłby Twoje uczucia pod uwagę i sam by je wtedy usunął. A tak to pewnie nie usunie, bo nie będzie wiedział że Ci to przeszkadza. A może nawet nie pamięta co tam jest ;)

Gość Zzzzaniepokojonaaaa
Przyznalam sie, bo widac je bylo w dokumentach - tych ostatnio zamknietych, zapomnialam o tym. No i glupio bylo sie wykrecac.

Gość Zzzzaniepokojonaaaa
On pisze wielka litera - podobie jak One. Przez szacunek dla tych osob. Ciebie, Tobie - rowniez pisze wielkimi. I nie doszukuj sie w tym drugiego dna.

Gość jogojogo
nie chcę się specjalnie czepiać, ale mnie to razi... "Z powodów grzecznościowych piszemy Pan, Pani, Ty, Ciebie dużą literą, kiedy zwracamy się do kogoś w liście czy formularzu ankiety. (...) Użycie wielkiej litery w pisowni zaimków jest podyktowane względami kurtuazyjnymi. Zwyczajowo pisze się też On, Jego itd. o zmarłym, np. w nekrologu, oraz o Bogu. W dialogach powieściowych pisanie On zawsze wielką literą byłoby nieznośnym natręctwem (można by pomyśleć, że autor kanonizuje swoich bohaterów). Także uogólniające ty, które Pan zilustrował udanym przykładem, nie wymaga stosowania wielkiej litery." źródło: http://poradnia.pwn.pl/lista.php?id=8337

Gość Zzzzaniepokojonaaaa
Wiec napiszę On wbrew zasady. Podbnie robię na innych wątkach - odnosząc się do partnerów, znajomych, Autorek. Tak już mam i proszę nie szukać dziury w całym. :)

Gość jogojogo
A na temat - to skoro on już wie, że widziałaś te fotki, zapytaj po co je jeszcze trzyma. Jeśli mu niepotrzebne, niech usunie, ja bym tego żądała od swojego.

Gość Zzzzaniepokojonaaaa
A co jesli odpowie, ze sa na starym dysku i trzyma je, bo dokumentuja chwile jego zycia, podobnie jak setka innych fotek - bez jego bylych? Podejrzewam, ze nie wie, ze sa tez tam nagie zdjecia.

Gość jogojogo
To powiedz, ze nagie też widziałaś i żądasz ich usunięcia. To akurat nie wymaga dokumentacji :o Każ mu poprzeglądać te zdjęcia i pousuwać niestosowne.

Gość jogojogo
a jak on nie wie, że tam są też nagie zdjęcia, to znaczy że ich nie ogląda. Albo Ty je usuń korzystając z nieobecności :P

Gość Zzzzaniepokojonaaaa
A co mi da, ze usune? Teraz jestem u Niego, Go nie ma, wiec bym mogla.

Gość jogojogo
A to Ci da, ze skoro o nich zapomniał i Ty je usuniesz, to nie znajdzie ich przypadkiem po jakimś czasie i nie przypomni sobie "a, z tą robiłem to, a tamta miała takie cycki, a to zdjęcie robiłem wtedy jak..." takie nagie zdjęcia przywołują wspomnienia i może nawet żal ;)

Gość jogojogo
Z kolei jeśli on pamięta co tam jest, a zauważy że pousuwałaś, pomysli sobie, że jesteś zazdrosna o byłe i niepewna siebie, a tego faceci nie lubią :P najlepiej jednak więc wg mnie byłoby gdybyś mu powiedziała wprost "na cholerę ci to, pousuwaj te nagie bo mnie wkurzają te zdjęcia u ciebie" i już.

Gość Zzzzaniepokojonaaaa
A jeśli usune, a On jednak wie, ze je tam mial?:P

Gość jogojogo
hehhehe wyprzedziłą Twoje myśli i odpowiedziałam wcześniej :P

Gość jogojogo
*wyprzedziłam miało być.

jezeli wie ze ma te zdjecia i je trzyma to jest okazja zeby je usunac, jezeli nie wie, ze je ma to tym bardziej jest okazja zeby je usunac. co sie bedziesz czaic - myslec o tym itd - jeden klik i po sprawie. a jak na ciebie za to wyskoczy to jest okazaj zeby wyskoczyc na niego :)

Gość Zzzzaniepokojonaaaa
No dobra, usuwam te nagie, resztę zostawiam. :) Jak zapyta gdzie zniknęły, to znaczy, że ich szukał, a to podejrzane - po co? Wtedy powiem, że mi nie pasowały i pozwoliłam sobie usunąć. Zrobiłby mi zapewne awanturę o szperanie po komputerze, ale ja zrobiłabym większą o to - PO CO MU TE ZDJĘCIA.

Gość Zzzzaniepokojonaaaa
Bo teraz nie będzie okazji żeby z Nim porozmawiać o tym, niedługo wraca i zabiera dysk do pracy. Ma tam stare dane. Więc nie wyskocze Mu teraz z usuwaniem i znowu z tym, że szperałam, bo powiedziałam Mu to, że oglądałam zdjęcia, nie powinnam i więcej nie będę.

Gość jogojogo
no właśnie :D:D

Gość Zzzzaniepokojonaaaa
Usunęłam, nie wiem sama czy dobrze zrobiłam, bo to w sumie nie moja własność. :P

Gość jogojogo
ciekawe czy się zorientuje