Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdgdggddgdwww

pogryzly mnie PCHLY??

Polecane posty

Gość gdgdggddgdwww

nie wiem o co chodzi w piatek przygarnelam kociaka, oczywiscie wykapalam go i wysuszylam nawet bo strasznie brudny byl no i budze sie rano i cale cialo mam w bablach takich jak komar by ukasal ale komara nie bylo . no wszedzie nogi twarz rece plecy :o no i sie wykapalam a w wannie plywal taki maly insekt:o oczywicie kota wywalilam ale co teraz? czy to sie rozleglo juz?

Gość gdgdggddgdwww
nikt ni pomoze???? co robic?

Gość gdgdggddgdwww
ewka myslalam ze ty cos poradzisz slyszalam ze przechodzilas wszawice lonowa :(

Gość spocony sexy men
Środki o niskiej skuteczności (prewencyjne) * Częste odkurzanie * Szampony przeciwpchelne * Pudry przeciwpchelne * Obroże przeciwpchelne Środki o umiarkowanej skuteczności * Usunięcie i wypranie lub umycie w wodzie z octem wszystkich tkanin np. dywanów, narzut znajdujących się w pomieszczeniach zainfekowanych przez pchły (patrz punkt 3. cyklu rozwojowego pcheł). * Zastosowanie uniwersalnych preparatów owadobójczych w aerozolu przeciwko owadom biegającym (działają prawie wyłącznie na dojrzałe osobniki). Środki o dużej skuteczności * Proszki owadobójcze rozsypywane w ciemnych miejscach mieszkania np. pod łóżkami (patrz punkt 3 cyklu rozwojowego pcheł). * Nowoczesne krople typu SPOT ON wcierane w punkty na ciele zwierząt domowych porażają system nerwowy pcheł oraz niszczą ich jaja. Krople są dostępne u weterynarza oraz w sklepach zoologicznych. * Nowoczesne aerozole lub atomizery owadobójcze dostępne u weterynarza. * W skrajnych przypadkach należy wezwać firmę profesjonalnie zajmującą się dezynsekcją.

Gość posprzątaj SE w chałupie
ale to niemożliwe co piszesz, bo kocie pchły nie gryzą ludzi. Aleś opiekuńcza, niech cię dunder świśnie.

Gość gdgdggddgdwww
w domu mm czysto a to co znalazlam w wannie no nie wiem czy to pchla byla raczej cos jak meszka ale cos mnie kurwa pogryzlo pewnie ten kot naniosl robactwa.

Gość trtrtrt
Pchły gryzą ludzi, Sama jestem przez nie pogryziona wiec nie chrzańcie głupot

Gość kati549
też mam ten sam problem mama ma kota i co przyjadę na wieś a kot się zaczi koło mnie to jestem pogryziona. Najgorzej że to swędzi jak diabli.

Gość gość
ten sam problem , w domu inwazja pcheł . tesciowa twierdzi ze to nie jej kota, a żadnych zwiarzat w domu nie ma. Łapie je i pokazuje ze to pchły. a ona nic. cala jestam pogryziona swedzi jak cholera nic nie pomaga i blizny na ciele zostaja jak rozdrapie bo to pomaga. a najgorzej ze w domu mam 2 letnie i 3 miesieczne dziecko....