Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość black caffee

Cierpicie podczas menstruacji? Mam sprawdzony sposób!!!

Polecane posty

Gość black caffee

Witajcie dziewczyny!!! Od kilku lat strasznie przeżywałam okres!!! Gdy zbliżały się już te dni...truchlałam i już moje życie skupiało się tylko na tym...chodziłam po lekarzach, brałam wszystkie możliwe leki...nic nie pomagało...a powiem,ze było żle...miałam straszne bóle krzyżowe, brzucha, głowy, gorączkę, wymioty, dreszcze po biegunkę czasem....normalnie comiesięczna masakra!!! Słuchajcie od kilku miesięcy zażywam na tydzień przed spodziewaną miesiączką kapsułki z wiesiołka lekarskiego...mój organizm wchłania wówczas ten kwas, zachodzi jakaś tam reakcja...i to powoduje zmniejszenie napięcia przedmiesiączkowego w wyniku czego ból jest znośny...nie mówię,że nie boli mnie wcale...ale wcześniej nie dało się obyć bez KETONALU...a teraz wystarczy mi NO SPA :) Założyłam ten temat, bo może jakieś cierpiącej dziewczynie w te dni pomoże to tak, jak pomogło to mi :) Pozdrawiam papap:*

Gość black caffee
Pomyłka - w tekście jest,że organizm wchłania KWAS - BŁĄ D ma być OLEJEK ZAWARTY w kapsułkach :) Przepraszam za pomyłkę :)

Gość siku mi sie chce
men_strukcja